- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 41
Merhaba. Benim derdim eşimin bitmek bilmeyen horlamasi. Gecenin bu saati kalktim yine. Evlendigimiz ilk zamanlardan beri bu sorun vardı ama o zaman uykum bu kadar hafif değil miydi bilmiyorum , ilk çocuğa hamile kalıp uykularım bölünmeye başlayınca sıkıntımız başladı. Sonra çocuk doğdu uykusuz geceler , zamanla ayrı yatmaya başladık. Ayrı yatmasak da o horladigi zaman defalarca döndürdüğüm için uyuyamiyo, dondurmessem ben uyuyamiyorim ona sinirleniyorum. Eskiden çok üzülürdüm niye birlikte uyuyamiyoruz vs diye sonradan alıştım çünkü deliksiz uykuya hasretim artık. Bazen geliyo bugünkü gibi git demiyorum tabiki ama dondursem uyandırsam yine uykusunu alamicak yarın huysuz olacak , kendim başka yerde uyusam gece uyanıp evin içinde beni arıyor sinirleniyo gittim diye .
sirtustu yatarsa anormal şekilde horlama yani yan apartmandan duyulur diyeyim. Yan yatarsa o kadar değil ama sırt üstü uyumayı çok seviyo ne kadar dondursem de orijinal pozisyona donuyo geri. Ayrıca bu kadar horlamanın zararlı olduğunu defalarca söyledim doktora asla gitmiyo kilo vermiyo hep bahanesi var. Ayrıca da o beni suçluyor eskisi gibi sevmiyomusum ben bilmemne. Saatlerce uyumaya çalışıp kendime eziyet ettiigmi biliyorum artık herşeyden bıktım. Ztn ikinci çocuk doğunca geceleri nanay olacak
yani bu kadar yazdım ama niye yazdım bilmiyorum çünkü Dr a gitmesi veya kilo vermesi dışında çözüm de yok
sirtustu yatarsa anormal şekilde horlama yani yan apartmandan duyulur diyeyim. Yan yatarsa o kadar değil ama sırt üstü uyumayı çok seviyo ne kadar dondursem de orijinal pozisyona donuyo geri. Ayrıca bu kadar horlamanın zararlı olduğunu defalarca söyledim doktora asla gitmiyo kilo vermiyo hep bahanesi var. Ayrıca da o beni suçluyor eskisi gibi sevmiyomusum ben bilmemne. Saatlerce uyumaya çalışıp kendime eziyet ettiigmi biliyorum artık herşeyden bıktım. Ztn ikinci çocuk doğunca geceleri nanay olacak
yani bu kadar yazdım ama niye yazdım bilmiyorum çünkü Dr a gitmesi veya kilo vermesi dışında çözüm de yok