- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
Ve sen buna gülebiliyomusun. Sndeki rahatlıgı istıyorumben olsam korkar aynı yatakta yatamazdım
:) bu evliliğimiz boyunca 2 defa oldu (4 yıllık evliyiz) o anlar da bende korktum ama bu yüzden yatak ayrılmaz ki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve sen buna gülebiliyomusun. Sndeki rahatlıgı istıyorumben olsam korkar aynı yatakta yatamazdım
Ne kadar şekerKızlar selam eşim bazı geceler horluyo ve ben hafif dürtüyorum filan bazen de tartışma çıkıyor gece bağrış çağrış3sene oldu hala birarada yatarken itişiyoruz var mı böyleler aranızda?
Canim yine senin eşin horluyormus benim eşim gece kocaman yatak dururken nasıl yapıyorsa nefessiz kalıyorum Bi bakıyorum üstümde uyuyor sesleniyorum hihh diyor kalk üstümden oldurecen diyorum yine aynı hergun devam yani her gece fix esin horluyormus öp başına koy benim eşim gibi üstünde uyusa napacan un çuvalı gibiKızlar selam eşim bazı geceler horluyo ve ben hafif dürtüyorum filan bazen de tartışma çıkıyor gece bağrış çağrış3sene oldu hala birarada yatarken itişiyoruz var mı böyleler aranızda?
Bende çok çektim birde inanmiyordu hiyar horladina ben cocuklarin odaya tasindim bir yatak car ikeadan super tek basima yastiklara sarilip uyuyom o yorgun olunca çünkü isten sonra çok horlaar ama calismadigi günde hic horlamazKızlar selam eşim bazı geceler horluyo ve ben hafif dürtüyorum filan bazen de tartışma çıkıyor gece bağrış çağrış3sene oldu hala birarada yatarken itişiyoruz var mı böyleler aranızda?
Bizde 3 yıldır evliyiz arada sırada benim eşimde horluyor ama sorun etmiyorum hatta bazen ses kaydı yapıp whatsaptan atıyorum bir gün sonra benni arıyor o ben miyimmiyim diye yani yapacak birşey yok sonuçta günlük sürekli de olmuyor 2 güne bir yada 3 gube bir yani yorgunluğuna göre oluyorKızlar selam eşim bazı geceler horluyo ve ben hafif dürtüyorum filan bazen de tartışma çıkıyor gece bağrış çağrış3sene oldu hala birarada yatarken itişiyoruz var mı böyleler aranızda?