Horlayan eş sorunsalı, gece çıkan kavgalar

Şu dertten bende muzdarip biriyim :((
Ama yok bunun çözümü ne yazık ki
Yani biz bulamadık
Umarım siz bulursunuz.

en büyük derdim. sese karşı hassasım bir de maalesef. benim eşim de dürtünce kızıyor :):) valla gece uyurken eşim dürtse bende kızarım uykumu önemserim :)

horladığında çaktırmadan yastığını çekiştiriyorum yine horlamaya devam ederse yatakta dönüyormuş gibi yapıp dürtüyorum noldu diyince uykulu cevap veriyorum yanlışlıkla dürttüm sansın diye yine mi işe yaramadı yorganı üstümden fırlatıp of ya of diye bağırıp yastığımı alıp gidip arka odada sessizlik içinde mışıl mışıl uyuyorum :)

Benim eşim de horlar. Babam da horlardı hem de dillere destan. :KK70: O yüzden horlama benim için uyku sesidir. Uykumu getirir. 🤦🏻‍♀️

2 kat yastik bir de yan yatmasi lazim.kilo da horlamayi tetikliyor.bizde de var ayni sorun.bazen kukreme moduna geciyor:))o zaman birimiz baska odaya geciyor.

Horlayan insan bilincli horlamaz ki. Neden bundan dolayi esinize kizip kavga ediyorsunuz?

Benim ki horladiginda ayağımla bacağına vuruyorum direk uyaniyo ne yapıyorsun ya falan diyo tabi o ara benim gözler kapalı ne ne oldu yat uyu ne vurması ya deyip uyuyorum kavga da olmuyor ... ha bi de horladigina inanmazdı. Ses kaydı alıp dinlettim sakinleşti öneririm.

Kızlar selam eşim bazı geceler horluyo ve ben hafif dürtüyorum filan bazen de tartışma çıkıyor gece bağrış çağrış😒 3sene oldu hala birarada yatarken itişiyoruz var mı böyleler aranızda?
Canim yine senin eşin horluyormus benim eşim gece kocaman yatak dururken nasıl yapıyorsa nefessiz kalıyorum Bi bakıyorum üstümde uyuyor sesleniyorum hihh diyor kalk üstümden oldurecen diyorum yine aynı hergun devam yani her gece fix esin horluyormus öp başına koy benim eşim gibi üstünde uyusa napacan un çuvalı gibi 😂😂😂

• Komik
Reactions: Kuf
Kızlar selam eşim bazı geceler horluyo ve ben hafif dürtüyorum filan bazen de tartışma çıkıyor gece bağrış çağrış😒 3sene oldu hala birarada yatarken itişiyoruz var mı böyleler aranızda?
Bende çok çektim birde inanmiyordu hiyar horladina ben cocuklarin odaya tasindim bir yatak car ikeadan super tek basima yastiklara sarilip uyuyom o yorgun olunca çünkü isten sonra çok horlaar ama calismadigi günde hic horlamaz

Ooo horlama konusunda babamın üstüne tanımam. Maşallah tek kişilik orkestraydı nur içinde yatsın gözümün nuru :KK200:
Gerçekten zor bir durum. Biz kardeşimle kendi odamızdan bile duyardık babamın sesini. Annem ne yapıyordu acaba

Bizde 3 yıldır evliyiz arada sırada benim eşimde horluyor ama sorun etmiyorum hatta bazen ses kaydı yapıp whatsaptan atıyorum bir gün sonra benni arıyor o ben miyimmiyim diye yani yapacak birşey yok sonuçta günlük sürekli de olmuyor 2 güne bir yada 3 gube bir yani yorgunluğuna göre oluyor

Eşim horlamaz kükrer evlenmeden öncede biliyordum ama ciddi kükremek muhtemelen komşular bile duyuyordur :deli: bide üstüne üstlük uyku apnesi var nefessiz kalınca daha şiddetli bi biçimde horlar ama ben uyuyunca duymuyorum genelde oda horlamak istemezdi halinize şükredin ;) bazen kendi horlama sesine uyaniyor tahmin edin :70:

Benim sevgilim de uyurken horluyor ve bu benim hoşuma gidiyor😊 varlığını uyurken bile hissetmek beni mutlu ediyor, evlenince şikayet etmem gibime geliyor ama yine de büyük konuşmayayım :-)

Bunun için neden kavga edilir, bilemedim. o_O
Penelope markasının horlama önleyici yastığı var iki tane, bütçenizi uyanı alın, kullanın.

Horlayan insan derin uyur nasıl hafif dürtünce uyanıyor ki? Eşim her gece horlar her gece sol tarafına çeviririm, yastığını çekerim, dürterim adamın ruhu duymuyor. 😂

Back
X