Horlayan eş sorunsalı, gece çıkan kavgalar

İnsan bazen yastıkla boğmak istiyor değil mi 😊 burnunda bir sorun varsa önce doktora görünsün. Yavaşça durteceksiniz ya da yastığını biraz çekip yönünü degistireceksiniz başka çare yok sanirm
Doktora göründü ama ameliyatlık kadar bir sıkıntı yokmuş.. ben de genelde hafif dürterim ama uykuya dalamayınca ben de snirle bazen sert çıkıyprum🙄

Arada benm eşimde horluyo uyandırıom yan yat diyorum yan yatıyo horlaması kesiliyor niye kavga cıkıyor ki rahatsz oldugunuzu söylemeniz cok normal bişey
Gece uyku sırasında tam dalarken 1oldu 2oldu :de olunca bana gelenler geliyo sert çkıoru galiba biraz gece sessizliğinde ben bağırnca da eşim deliryo yataktan itekliyo beni☹️

nasıl kavga etmeyi başarıyorsunuz ki bu konu da :) benim de eşim horlar ben ondan önce uyurum bu yüzden.
hatta dalga geçerim videosunu çekerim ses kaydı alırım baya gülüp eğleniriz :)
biraz sakin olmayı deneyin
Birimiz sakin olsa sorun olmicak da ikimiz de bazen baya fevriyiz 😞 genelde yastığını çekerim fln öle olunca tepki vermez ama tam uykuya dalcakken tekrar tekrar olunca uyuyamayınca geriliyorum😒

Birimiz sakin olsa sorun olmicak da ikimiz de bazen baya fevriyiz 😞 genelde yastığını çekerim fln öle olunca tepki vermez ama tam uykuya dalcakken tekrar tekrar olunca uyuyamayınca geriliyorum😒

eşinizden önce yatağa girin ve uyuyun çok basit bir çözüm aslında :) bu tür şeyler için birbirinizin kalbini kırmayın. sonuçta eşiniz de dur bir horlayayım da elipski uyuyamasın demiyor değil mi?

eşinizden önce yatağa girin ve uyuyun çok basit bir çözüm aslında :) bu tür şeyler için birbirinizin kalbini kırmayın. sonuçta eşiniz de dur bir horlayayım da elipski uyuyamasın demiyor değil mi?
Konu sahibinin eşinin horlama derecesi nasıl bilmiyorum ama bazıları ölüyü hortlatacak kadar horlayabiliyor, uyku ne ki. Dedem bir horlayınca ev sarsılırdı mesela, üstelik saatlerce ve her gece horlayan bir insan, adamın boğazı hala yerinden nasıl fırlamadı, bizim için gizemini koruyor. :confused:

Konu sahibinin eşinin horlama derecesi nasıl bilmiyorum ama bazıları ölüyü hortlatacak kadar horlayabiliyor, uyku ne ki. Dedem bir horlayınca ev sarsılırdı mesela, üstelik saatlerce ve her gece horlayan bir insan, adamın boğazı hala yerinden nasıl fırlamadı, bizim için gizemini koruyor. :confused:

tabi derecesini bilmiyorum bende ama değer mi bu konu için kalp kırmaya? ( ben bugün fazla pollyanna yım ) dediğim gibi eşimden önce uyurum horlamasından rahatsız olmayayım diye.
ilk defa geçen gün migrenim tutmuşken sinirlendim ama tepki vermedim onda da :)
sadece horlama da yok bizde konuşmada var, geçen gece uyandı x köşedekini görüyor musun dedi :işsiz: hayır ne var köşede dedim görmüyor musun ya bi çubuk var dur kalkıp göstereyim dedi ya saçmalama ne yapıyorsun dedim ama nasıl tırsıyorum adam gözler kapalı uyuyor ve uyurken bunları yaşıyoruz :)
sabah anlattım asla hatırlamıyor :)

tabi derecesini bilmiyorum bende ama değer mi bu konu için kalp kırmaya? ( ben bugün fazla pollyanna yım ) dediğim gibi eşimden önce uyurum horlamasından rahatsız olmayayım diye.
ilk defa geçen gün migrenim tutmuşken sinirlendim ama tepki vermedim onda da :)
sadece horlama da yok bizde konuşmada var, geçen gece uyandı x köşedekini görüyor musun dedi :işsiz: hayır ne var köşede dedim görmüyor musun ya bi çubuk var dur kalkıp göstereyim dedi ya saçmalama ne yapıyorsun dedim ama nasıl tırsıyorum adam gözler kapalı uyuyor ve uyurken bunları yaşıyoruz :)
sabah anlattım asla hatırlamıyor :)
Yok canım, tabi ki bunun için tartışılmaz, çünkü bilinçli yapılan bir durum yok. Nasıl çözülebilir, ona bakmak lazım. Ben eşten önce uyuma tavsiyeniz için şey etmiştim, insanı yerinden fırlatıveren cinsleri de mevcut çünkü. =))

Eşimde de eşinize benzer bir durum var. Uykusundan uyanır, beni dürter, yazdığı yazılımlarla ilgili teknik bilgiler, kodlar filan anlatır, ben de tamam deyip geri yatırırım. Yaptıklarını asla hatırlamıyor. Ve bazen feci sinir bozucu oluyor, zaten uykuya zor dalan bir insanım, yarım saat önce kalkıp çocuk emzirmişim, bir de beyefendinin kodlarıyla uğraşıyoruz. :silah:

Eşimin horultusundan yer gök inliyor o derece ama 18 yıllık evlilikte alıştım ben iyice hiç etkilemiyorum artık direkt uyuyorum. Bazen çocuklar anne babamı dürter misin yan dönsün diyorlar o derece ses onların odasına da gidiyor düşünün artık, genelde sırt üstü yatarsa horluyor yan yattığında horlama kesiliyor.

Yok canım, tabi ki bunun için tartışılmaz, çünkü bilinçli yapılan bir durum yok. Nasıl çözülebilir, ona bakmak lazım. Ben eşten önce uyuma tavsiyeniz için şey etmiştim, insanı yerinden fırlatıveren cinsleri de mevcut çünkü. =))

Eşimde de eşinize benzer bir durum var. Uykusundan uyanır, beni dürter, yazdığı yazılımlarla ilgili teknik bilgiler, kodlar filan anlatır, ben de tamam deyip geri yatırırım. Yaptıklarını asla hatırlamıyor. Ve bazen feci sinir bozucu oluyor, zaten uykuya zor dalan bir insanım, yarım saat önce kalkıp çocuk emzirmişim, bir de beyefendinin kodlarıyla uğraşıyoruz. :silah:

ya bizim ki bi ara beni gece boğmaya çalışıyordu :)) uyanık olduğundan şüpheleniyorum :)
geceleri tekme atabiliyor :işsiz: bu aralar uyarıyorum aman tekme falan atma bak hamileyim diye :)))
bizim de hayatımız zor be :)

ya bizim ki bi ara beni gece boğmaya çalışıyordu :)) uyanık olduğundan şüpheleniyorum :)
geceleri tekme atabiliyor :işsiz: bu aralar uyarıyorum aman tekme falan atma bak hamileyim diye :)))
Amanın! Boğmak mı? Ciddi mi? Sonra geçti mi? Bir psikolojik sıkıntı filan mı atlattı? Bu biraz korkunçmuş.
Hamile olduğunuzu bilmiyordum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. :)

Amanın! Boğmak mı? Ciddi mi? Sonra geçti mi? Bir psikolojik sıkıntı filan mı atlattı? Bu biraz korkunçmuş.
Hamile olduğunuzu bilmiyordum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. :)

amin aminn çok teşekkür ederim :)

vallaha ciddi ciddi o el boğazımda oluyordu 2 defa yaşadık :) o da kendinden korktu ama adam uyuyor ne yapsın :) siz bir de o an da beni düşünün ağlamaklı oluyordum :KK70:
iş yerinde çok yorulduğu zamanlar yaşıyoruz böyle konuşmaları ama boğma olayını bilemiyorum

İlk evlendiğimde eşimin uyurken gıkı çıkmazdı..
Sonra 5 6 kilo aldı.
Bazen horluyor.
Uykum çok hafiftir ve neredeyse uçan kuşu duyarım o derece.
Eşimin de çok hafiftir.
Canım horluyorsun diyorum farkındayım özür dilerim der pozisyon değiştirir uyur 😂
Ama bazen horlaöalar beni deli ediyor.
Horluyorsun canım ya diyorum adam gece 3 de uykulu uykulu kilodan oluyor o diyor 😂😂

Günaydın benim eşim kafasını koyar koymaz horlar hatta evlenmeden önce ailesi bile demişti Allah sabır versin diye ama çok şükür gürültüden etkilenen biri değilim uykum varsa uyurum ben 🤣🤣düğün salonunda bile uyumuşluğum var🤣🤣
😂😂😂😂😂 valla bunları çekirdeklik yorum olarak görüyorum...çok eğlenceli birisiniZ belli

Eşimde bazen horluyor o ara bebek ağlıyor ben deliriyorum geçen gece ağladım sinirimden

Benim de erkek arkadaşım horluyor ama anne babam kadar şiddetli yüksek sesli horlamıyor. Ertesi sabah önemli bir işim varsa erken kalkmam gerekiyorsa dürtüp uyandırırım “bebeğim horluyorsun” dediğimde horlamayacağı şekilde yatar. O erken kalkacaksa ve ben uyuyamadıysam olabildiğince katlanmaya çalışırım. Olmazsa yatakta yönümü değiştiririm ona sarılırım. O da tam uyanmadan horlamayı keser. İlk zamanlar her gece 3-4 kez dürtüp uyandırıyordum ama o zamanlar nefes sesinden bile rahatsız oluyordum aynı yatakta. 🤦🏼‍♀️ Birileriyle uyumaya alışınca böyle tatlı tatlı çözülebiliyor.

Yani şimdi horlaması normalde hır gür çıkması niye?
Benim herifte horlar çok yorulduğunda şöyle ufak bir dokunurum yer değiştirir susar. Ama kalkıpta bana hiç bağırmışlığı yoktur. Yani niye bağırsın ki uyandırmıyorum zira. Rahatsız etmeden yön değiştirtmeye çalışın. Adamı uyanacak kadar dürtüyorsanız uykusunun arasında yapıyor diye düşünüyorum.
Mesela ben kendim uyanmadan sesli şekilde başkasının uyandırmasıyla bir canavara dönüşüyorum. Yani benim gibi bir huyu olabilir onunda. Azcık karşılıklı anlayışa bakar bunlar.

Kızlar selam eşim bazı geceler horluyo ve ben hafif dürtüyorum filan bazen de tartışma çıkıyor gece bağrış çağrış😒 3sene oldu hala birarada yatarken itişiyoruz var mı böyleler aranızda?
Eşim ölü gibi yattığı için sertte dürtsem sorun yok 😂 ama horlama çok kötü 2 yılı geçti bizimde. Hele o burundan çıkarttığı ses yok mu:bicak:

Ve sen buna gülebiliyomusun. Sndeki rahatlıgı istıyorum 😳 ben olsam korkar aynı yatakta yatamazdım

Back
X