- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önümde bir 15 sene daha var desenize...Eşimin horultusundan yer gök inliyor o derece ama 18 yıllık evlilikte alıştım ben iyice hiç etkilemiyorum artık direkt uyuyorum. Bazen çocuklar anne babamı dürter misin yan dönsün diyorlar o derece ses onların odasına da gidiyor düşünün artık, genelde sırt üstü yatarsa horluyor yan yattığında horlama kesiliyor.
benimkini ben horluyo diye uyandırınca tekme atıyor yataktan atmaya çalışıyor sizinki uyurkenmiş en azındanya bizim ki bi ara beni gece boğmaya çalışıyordu :)) uyanık olduğundan şüpheleniyorum :)
geceleri tekme atabiliyorbu aralar uyarıyorum aman tekme falan atma bak hamileyim diye :)))
bizim de hayatımız zor be :)
sizde baya sakinlik hakim bizde ikimiz de ateş topu oluyoruz uyanıncaİlk evlendiğimde eşimin uyurken gıkı çıkmazdı..
Sonra 5 6 kilo aldı.
Bazen horluyor.
Uykum çok hafiftir ve neredeyse uçan kuşu duyarım o derece.
Eşimin de çok hafiftir.
Canım horluyorsun diyorum farkındayım özür dilerim der pozisyon değiştirir uyur
Ama bazen horlaöalar beni deli ediyor.
Horluyorsun canım ya diyorum adam gece 3 de uykulu uykulu kilodan oluyor o diyor![]()
kalkıp gidiyorum başka yerde yatıyorum bazen orda da yerimi yadırgadığımdan rahat uyuyamıyorum ay çok korkunççŞu dertten bende muzdarip biriyim(
Ama yok bunun çözümü ne yazık ki
Yani biz bulamadık
Umarım siz bulursunuz.
Tedavi olsa.sizde baya sakinlik hakim bizde ikimiz de ateş topu oluyoruz uyanınca![]()
alalım bi bakalım..Bunun çözümü var aslında, bi doktora görünün benim eşim burun bandı aldı faydası oldu
ben de bu taktikleri hep denedim ve sonucunda da aynen böyle yaptığım oldu aynı durumdan müzdaribiz desenize..en büyük derdim. sese karşı hassasım bir de maalesef. benim eşim de dürtünce kızıyor :):) valla gece uyurken eşim dürtse bende kızarım uykumu önemserim :)
horladığında çaktırmadan yastığını çekiştiriyorum yine horlamaya devam ederse yatakta dönüyormuş gibi yapıp dürtüyorum noldu diyince uykulu cevap veriyorum yanlışlıkla dürttüm sansın diye yine mi işe yaramadı yorganı üstümden fırlatıp of ya of diye bağırıp yastığımı alıp gidip arka odada sessizlik içinde mışıl mışıl uyuyorum :)
hahah ilk zamanlar kolunu tak diye suratıma filan yapıştırıyodu hayır sabah uyanıcam yüzüm mor işe gidicem yani allahtan bıraktı onu sonralarıCanim yine senin eşin horluyormus benim eşim gece kocaman yatak dururken nasıl yapıyorsa nefessiz kalıyorum Bi bakıyorum üstümde uyuyor sesleniyorum hihh diyor kalk üstümden oldurecen diyorum yine aynı hergun devam yani her gece fix esin horluyormus öp başına koy benim eşim gibi üstünde uyusa napacan un çuvalı gibi![]()
Seni en iyi ben anlarımkalkıp gidiyorum başka yerde yatıyorum bazen orda da yerimi yadırgadığımdan rahat uyuyamıyorum ay çok korkunçç
alışabilmek hayattaki en büyük konfor vallahiBen hamileyken cok horluyordum kendim uyanirdim sesime. Dogum yaptim kilolar gitti simdi cok yorulursam anca horluyorum. Esimi nerdeyse 5 yildir taniyorum. 3 seneye yaklasti evliligimiz. Som 2 3 aydir fil gibi horluyor adamBana cok guldu zamaninda.
1 yasindaki kizim da horluyor. Su an bu satirlari yazarken bile bir taraftan kizim bir taraftan esim horlamaya devam ediyor. Ama niyeyse ben su konuyu okuyana kadar farketmedimNasil bir alisilmisliksa artik duymuyorum
Yuksek yastikta yatabiliyorsa yatsin esiniz. Bir de yan donsun. Kesmese de siddetini azaltir. Bizimki yastiksiz yatiyor. Bazi geceler sanki evde fil var gibi hissediyorum. Zorla basina yastik sokusturuyorum bebe uyanmasin diye o da. Yoksa ben uyuyorum yani sinek viziltisi gibi geliyor bana. her kosulda uyurum ben![]()
Sert durtmeyin adami. Sakince dokunun omzuna. Ya da yan donderin pozisyonunu degistirin. Esim beni sert uyandirsa gicik daha yuksek sesle horlardim sanirim. O hep kibar uyandirdi beni. Hayatim yan don derdi. Ya da basimi yukseltirdi. Daha sakin uyarin ki kavga cikmasin gece gece.![]()
kocana saygılı ol horlasa da vurulmaz diyor hahaGece sert bir şekilde dürtüyorsaniz sinirlenmesi normal.
Uyanıkken bu konuyu konustugunuzda ne diyor ?
Kızlar selam eşim bazı geceler horluyo ve ben hafif dürtüyorum filan bazen de tartışma çıkıyor gece bağrış çağrış3sene oldu hala birarada yatarken itişiyoruz var mı böyleler aranızda?