Horluyorum ve evlenince eşimin yanında uyumaktan çekiniyorum :(

kurdela88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
213
0
0
Antalya
Kızlar benim bi derdim daha var malesef :( 5 yıldır horlama problemim var ve kalabalık yerlerde uyuyamıyorum:43::43: Burada KBB doktoruna göründüm adam bende horluyroum ne var bunda deyip beni ciddiye almadı... ve ben evlenince evlendiğim erkeğin yanında nasıl uyuyacağımı düşünüyorum:43::43: çok utanıyorum:50::50:

kurdela seni seven her halinle sevecektir hatta öyle ki horlaman bile ona sevimli gelebilir
sağlık konusunda bir problemin var mı onu öğren sıkıntın yoksa elbet bir çare bulunur dermansız dert değil neticede

eeee bende cok yorgun oldugum zamanlar horluyomusum benım haberım yoktu annem soyledı nevarkı bunda?buda tuvalete gıtmek gıbı gaz cıkarmak gıbı bısey hem senı seven her halınle sever zaten:26::26::26::26:

horlamayı önlemek için bantlar var, hem eczanelerde hem de migros gibi büyük marketlerde satılıyor. acaba burnunuzda et mi var? kuzenim de horlardı, burnundaki eti aldırdı, problemi çözüldü. geçmiş olsun.

Canim bunda üzelecek ne var ya,
Bende horluyorum,Esimde horlar karsilikli serenad yapiyoruz:1:

Bend maalesef cok horluyorum ama hic doktor gitmeyi dusunmemistim esimden de cekinmedim hic . Zaten o kendi gurultusunden beni duycak halde olmuyor. Bence sorun etme. Evlenince neler neler yapiyorsun hic bir cekinme kalmiyo bi zaman sonra. Tabi buda iyi biseymi kotu biseymi bilmiyom`|

Ben de horluyorum horultumla mutluyum :)))

Hatta bendeki daha beter agzimdan nefes almaya alistigim icin kucukken agzim acik uyurum. Benim salyalar askimin omzuna yapisir ahahaha :))

Hic de igrenmiyor hatta bu bizim eglencemiz oldu diyebilirim :)

horlamanın ilerde bir tehlikeye dönüştüğünü biliyormusunuz arkadaşlar uykuda apne ( solunum durması ) yaşadığınız zaman allah korusun bir daha uyanamazsınız benim 5.5 yaşında oğlum oldu ve ameliyat oldu onun horlama sebebi bademcik ve geniz etiydi aldırdık şimdi melekler gibi uyuyo hala alışamadım ben horlama sesi arıyorum :)))) ama gerçekten doktorunuz yanlış tavır içerisinde bulunmuş iyi bir kbb ci bul derim...

Sen önce diğer mevzunu bır acıklıga kavusturda sonra horlama meselesine geliriz:54:

Sağlığınızı etkileyebilecek bir durum, bundan dolayı farklı bir doktora da gidin bence, sorun sadece estetik sesler çıkarmak deil:)

baska bir doktora görünmelisiniz
bir uzmana
bence önemli bir sorun
evlendiginizde kabus olabilir
benim esim horlasa ben mahvolurum heralde
ki arada ben burnum tikandiginda horluyormusum
sabah ilk is onu söyler
ikimizinde uykusu hafiftir
bence herseyi gec saglik icin
daha rahat uyumak icin
kesin bir uzmana görünün

eşimde horlar zorla doktora götürdüm fazla kilodan dedi.sizde de böyle bir şey olabilir mi? kiloları verirsen geçer dedi.

kendinizi kötü hissetmenizi istemem ama bence başka bir doktora daha görünün.bende eşimi çok seviyorum ama horlaması beni çok sinirlendiriyor.

ben hayatta horlamazdim...uyudugumda o kadar sessizdimki...ama hamile kaldim son aylarda bana olan oldu...hem yorgunluktan hemde gobegimden sanirim bir horladimki sorma gitsin..once esim dediginde inanmadim, video cekmis super kocam... :1:

inanmamak mumkun mu bu sekilde :27:

eninde sonunda sende horlayacaksin nasilsa, dert etme yani :27:

Dert etme horlamayan erkek yoktur
Ne kadar ince sevimliyiz yaa
Acaba erkeklerde diyor mudur çok itici horluyorum uyurken evlenince eşim bende ya soğursa:44:

Benim halamla eniştem bir horlar biri tahtaları çakıyor biride söküyor o biçim
Aman sende :ssz:

haydaaaaaaaa o nasıl doktormus yahu mayene etmedımı yanı benim annemde mutis horlar babama yureyim cok acıyor annemle asla aynı odada uyuyamıyorum ben abartmıyorum sanki odada iş makinası çalısyor burnunuzda et kemik yada atalay demircinin dedigi gibi but olabilir

Kızlar benim bi derdim daha var malesef :( 5 yıldır horlama problemim var ve kalabalık yerlerde uyuyamıyorum:43::43: Burada KBB doktoruna göründüm adam bende horluyroum ne var bunda deyip beni ciddiye almadı... ve ben evlenince evlendiğim erkeğin yanında nasıl uyuyacağımı düşünüyorum:43::43: çok utanıyorum:50::50:

Dün açtığınız konunun yanında bu konu devede kulak kalır..
Siz önce 'yalandan sevdiğinizin yüzüne bakamıyor muşsunuz' o konuyu halledin derim,bu konu her türlü hallolur..

Dert etme horlamayan erkek yoktur
Ne kadar ince sevimliyiz yaa
Acaba erkeklerde diyor mudur çok itici horluyorum uyurken evlenince eşim bende ya soğursa:44:

Benim halamla eniştem bir horlar biri tahtaları çakıyor biride söküyor o biçim
Aman sende :ssz:

süpersin burda gülmekten 32 dişim meydanda .. karnım ağrıdı inanki ..:1::1::1::1:

bizdede oluyo bazen ama kimse kimseyi duymuyo sanırım :))

bazende bende kendi sesime uyanıyorum eşim beni duymuşmudur diye panik yapıyorum

ama alışıyorsun zamanla.. bende doktora gittim burun kemik eğriliği ameliyatı oldum

acaba doktorum ii değilmi ii yapamadımı diye düşündüm böyle olunca.. ama gittiğim doktorların hepsi bir sıkıntı yok

alerjik diyor alerjim var çünki benim kıla tüye:1::1::1:

Back
X