Soğan kürü olur hayıt olur incir kürü de olur süt hormonun yüksek değil normalde incir yükseltir çünkü. Bence soğandan başlaBu değerlere göre hangi kürleri uygulayabilirim bilginiz var mı? Hayıt tohumu içsem yararı olur mu kızlar
LH yuksek çıkmış baya hayit tohumu ve testere dişli aslan pencesu Fsh dengeliyor diye biliyorum Lh icin ne icilir ama hormonlarida duzene sokuyor bence bir arastir..benimde bugun hormon testim fsh:9 Lh :6 çıktı hayit ve testere dişli aslanpencesi icicemBu değerlere göre hangi kürleri uygulayabilirim bilginiz var mı? Hayıt tohumu içsem yararı olur mu kızlar
Lh için soğan kürü iyi diyolar benim de 6,7 çıktı fsh 5. Ünsilin direnci sebep oluyosa eğer şekeri kesmek ilaç kullanmak lazımmışLH yuksek çıkmış baya hayit tohumu ve testere dişli aslan pencesu Fsh dengeliyor diye biliyorum Lh icin ne icilir ama hormonlarida duzene sokuyor bence bir arastir..benimde bugun hormon testim fsh:9 Lh :6 çıktı hayit ve testere dişli aslanpencesi icicem
Ünsilin normalmiş ama ben kilom olmamasına rağmen cok seker ve karbonhidrat tüketiyorum bencede yinede azaltmamız lazım ne olursa olsun. Teşekkür ederimLh için soğan kürü iyi diyolar benim de 6,7 çıktı fsh 5. Ünsilin direnci sebep oluyosa eğer şekeri kesmek ilaç kullanmak lazımmış
Yarın almayı düşünüyordum o zaman aslanpençesi ni de deneyeyim. İnşallah hepsi bir arada ters tepmez... İksir mi yapıyoruz cocuk mu belli değilLH yuksek çıkmış baya hayit tohumu ve testere dişli aslan pencesu Fsh dengeliyor diye biliyorum Lh icin ne icilir ama hormonlarida duzene sokuyor bence bir arastir..benimde bugun hormon testim fsh:9 Lh :6 çıktı hayit ve testere dişli aslanpencesi icicem
Yaptım ama hamilelik olmadı malesef. O zaman bilmiyodum da hormonlarımın durumunu. Ben bu ay ilaç tedavisine başladım ayrıca bal tarçın çörek otu yaptım onun çok faydasını gördüm yumurta büyümesi konusundaÜnsilin normalmiş ama ben kilom olmamasına rağmen cok seker ve karbonhidrat tüketiyorum bencede yinede azaltmamız lazım ne olursa olsun. Teşekkür ederimsoğan kürüne başlamıştım geçen hafta ama bilemedim yan etkisi olur mu diye. Siz yapıyor musunuz soğan kürü
İnşallah bir tanesi vesile olur Rabbim şifa versin bizlereYaptım ama hamilelik olmadı malesef. O zaman bilmiyodum da hormonlarımın durumunu. Ben bu ay ilaç tedavisine başladım ayrıca bal tarçın çörek otu yaptım onun çok faydasını gördüm yumurta büyümesi konusunda
Amin canım inşallah soğan suyu vücudu her türlü enflasyondan temizliyo önce ondan başlanmalı bence sonra incir yumurtaya çok etki ediyo soğanla aslan pençesi birlikte kullanabilirsin canımİnşallah bir tanesi vesile olur Rabbim şifa versin bizleresoğan suyu düzene sokuyor ama galiba yumurtalarda cok etkili değil. Kafam cok karışık
Tamam cok teşekkür ederim peki son olarak bal tarcın Corek otunu nasıl kullandınız acabaAmin canım inşallah soğan suyu vücudu her türlü enflasyondan temizliyo önce ondan başlanmalı bence sonra incir yumurtaya çok etki ediyo soğanla aslan pençesi birlikte kullanabilirsin canım
Şimdi ben doktor kontrolünde ultrasonla takip ettiriyodum geç büyüyodu. Korktum büyümücek diye klomen kullanmıştım ama pek işe yaramadı gibi bende işte çok az vakti kalmıştı ovülasyon dönemi için büyümesi lazımdı kaşık kaşık bir tabak yedim iki günde. Ve iki gün sonra 6 mm büyümüş yumurta doktora sorarak böyle yaptım ben tabi ama sen günde bi kaşık ye kist olabilirmiş canım 10 kaşık koydum üçünden de üstüne macunu toparlıcak kadar keçiboynuzu özü ekledim şimdi günlük bir kaşık yemeye devam ediyorum doktor tavsiyesiyleTamam cok teşekkür ederim peki son olarak bal tarcın Corek otunu nasıl kullandınız acaba
Ay tam benlik hareketŞimdi ben doktor kontrolünde ultrasonla takip ettiriyodum geç büyüyodu. Korktum büyümücek diye klomen kullanmıştım ama pek işe yaramadı gibi bende işte çok az vakti kalmıştı ovülasyon dönemi için büyümesi lazımdı kaşık kaşık bir tabak yedim iki günde. Ve iki gün sonra 6 mm büyümüş yumurta doktora sorarak böyle yaptım ben tabi ama sen günde bi kaşık ye kist olabilirmiş canım 10 kaşık koydum üçünden de üstüne macunu toparlıcak kadar keçiboynuzu özü ekledim şimdi günlük bir kaşık yemeye devam ediyorum doktor tavsiyesiyle
Senden de canım benim rabbim tez zamanda kavuştursun bebişlerimizeAy tam benlik harekettamam bu günden itibaren başlıyorum. Allah razı olsun
Bat bir hafta sonra takvime göre. ama ocakta hiç adet olmadım kiSenden de canım benim rabbim tez zamanda kavuştursun bebişlerimizebat ne zaman
Ovülasyon dönemi geçmediyse bal tarçın çörek otu ye gitsin ama soğan için adetin 7.günü başlanıyo diyolarBat bir hafta sonra takvime göre. ama ocakta hiç adet olmadım kibilemiyorum ne zaman yumurtam oluşur. Yumurtam büyümüyor benim . Şimdiden içsem olmaz mı
Estradiol bakılmadı mı. Öncelikle soğan kürü yap temizlensin rahmin. Sonra da hormon dengeleyici bişey kullanabilirsin. Aslan pençesi ya da hayıt olabilir. Çay içemem dersen hayıtın hap şekli de var eczanede ben o şekilde kullanmıştım. Eşinde de sorun var mı bilmiyorum ama ona da çakşır kökü suyu alabilirsin. Çok iyi geliyor o sperm kalitesine
Evet maalesef adet olmayınca bari olayım diye başlamıştım 5 gün içtim bıraktım simdi bat bekliyorum. Bencede dediğiniz kürü yapıcam ben yine deOvülasyon dönemi geçmediyse bal tarçın çörek otu ye gitsin ama soğan için adetin 7.günü başlanıyo diyolar
Şimdi bal tarçın çörek otu yla hamile kalmış birini gördüm sayfada inşallah bize de vesile olurEvet maalesef adet olmayınca bari olayım diye başlamıştım 5 gün içtim bıraktım simdi bat bekliyorum. Bencede dediğiniz kürü yapıcam ben yine de
Allah bağışlasın öncelikleEstradiol bakılmadı mı. Öncelikle soğan kürü yap temizlensin rahmin. Sonra da hormon dengeleyici bişey kullanabilirsin. Aslan pençesi ya da hayıt olabilir. Çay içemem dersen hayıtın hap şekli de var eczanede ben o şekilde kullanmıştım. Eşinde de sorun var mı bilmiyorum ama ona da çakşır kökü suyu alabilirsin. Çok iyi geliyor o sperm kalitesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?