Pko var bende takip ettiğimde yumurtlama olmamıstı daha sonra ovulasyon testi yaptım göremedim yada ben anlamadım doktorum herhangi bir sıkıntısı yok demıstı hatta sen hamilesin demisti ne dedim yani kesim gözüyle bak dedi. Bilemiyorum ben kafam cok karısıkFsh 9'du galiba sizin yanlis hatirlamiyorsam
10'dan sonra yuksek kabul ediliyor + fsh duşse bile yani yumurtalik rezervi nasılsa oyledir yani ne arttırılabilir nede azaltilabilir.En onemlisi kac sene once tup b.yaparken doktorum dedigi biz bu testlere 5 yil once bakiyorfuk bosuna para vermeyin bizim icin adetteylen vajinal usg ile yumurta rezervine bakmamiz yeterli demisti.
Ovülasyon testi al bence aynı durumu biri daha yaşadı doktor bu büyümez dediği halde bal tarçın çörek otu yedi pik gördü ovülasyonda canım
Pazartesi alıcam çok teşekkür ederimOvülasyon testi al bence aynı durumu biri daha yaşadı doktor bu büyümez dediği halde bal tarçın çörek otu yedi pik gördü ovülasyonda canım
Rica ederim inşallah iyi haberler alırsınPazartesi alıcam çok teşekkür ederim
Şu mesaja öyle içten üzüldüm ki, ama umut kaybetmek yok kuzum. Lütfen moralini bozma. Moral her konuda Cook Cook önemli bende bu ay kimyasal yaşadım malesef ama denemeye devam. Elbet olucak Rabbimin izniyle. Biz vesile arıyoruz bu ay bende çörek otu bal tarçın yapacağım bakalım sonuç ne olacak ovulasyon testi de kullanıyorum hayırlısı..Bugün eşim markette çalıştığı için kuzeninin karısı aşermiş bişey sordular bulabilir misin diye. Eşim çıktı aradı. Kıskanmadım desem yalan olur eşim aşeren birine bulmak için çabaladı. Ama karısı için değil üzülüyorum
İnşallah ben inanıyorum burda hepimiz güzel haberler alıcaz ama işte zaman yoruyor sadeceŞu mesaja öyle içten üzüldüm ki, ama umut kaybetmek yok kuzum. Lütfen moralini bozma. Moral her konuda Cook Cook önemli bende bu ay kimyasal yaşadım malesef ama denemeye devam. Elbet olucak Rabbimin izniyle. Biz vesile arıyoruz bu ay bende çörek otu bal tarçın yapacağım bakalım sonuç ne olacak ovulasyon testi de kullanıyorum hayırlısı..
selamEstradiol bakılmadı mı. Öncelikle soğan kürü yap temizlensin rahmin. Sonra da hormon dengeleyici bişey kullanabilirsin. Aslan pençesi ya da hayıt olabilir. Çay içemem dersen hayıtın hap şekli de var eczanede ben o şekilde kullanmıştım. Eşinde de sorun var mı bilmiyorum ama ona da çakşır kökü suyu alabilirsin. Çok iyi geliyor o sperm kalitesine
İlaç östrojenini yükseltmiş biraz sıkıntı olabilir bu. Zaten değerin çok iyiymiş hiç gerek yoktu bu ilaca. Tabi doktorun illa ki bi bildiği vardır haddime değil. Diğer değerlerin gayet güzelselambenim e2 yükseliyor. bilmem hatırlar mısın eşimin test sonuçlarına da yorum yapmştn ben bu arada rahim filmi
çekildim. tüpler açık anomali yok. benim hormon değerleri için estrofem verdi doktor. günde üç
kez kullanıuorum. sence etkisi olur mu ?
eylülde testlerim :
lh:7.09
fsh: 6.93
e2:74
prl:22
tsh:2.1
ocaktaki testlerim:
lh:7.60
fsh:6,19
e2:110
prl:17
tsh:2.5
canım 110 çıkınca verdi bunu, aslında zaten yüksekti. daha da yükselmiş bunu verdi. mantıken bu ilaç düşük olanlara verilmiyor mu acaba ?doktorum tüp bebek doktoru aslında normal yolla olur mu olmaz mı konuşmadık hiç suana kadar ama sonuçta 2.5 senedir olmadı.İlaç östrojenini yükseltmiş biraz sıkıntı olabilir bu. Zaten değerin çok iyiymiş hiç gerek yoktu bu ilaca. Tabi doktorun illa ki bi bildiği vardır haddime değil. Diğer değerlerin gayet güzel
Evet yükseltmek için bu. Zaten düşük değilki diye verdiyse bilemedim bende. Anlamadım. Östrojenin yüksekliği de iyi değil yumurta fazla gelişip deforme oluyor döllenmeye uygun olmuyor. Düşük olması kadar yüksekliği de engel. 74 falan çok iyiymiş. Başka ne yapmış olabilirsin acaba yükseltecek. Kür falan yaptın mıcanım 110 çıkınca verdi bunu, aslında zaten yüksekti. daha da yükselmiş bunu verdi. mantıken bu ilaç düşük olanlara verilmiyor mu acaba ?doktorum tüp bebek doktoru aslında normal yolla olur mu olmaz mı konuşmadık hiç suana kadar ama sonuçta 2.5 senedir olmadı.
ben de anlamadım yarın bi yokliyim bariEvet yükseltmek için bu. Zaten düşük değilki diye verdiyse bilemedim bende. Anlamadım. Östrojenin yüksekliği de iyi değil yumurta fazla gelişip deforme oluyor döllenmeye uygun olmuyor. Düşük olması kadar yüksekliği de engel. 74 falan çok iyiymiş. Başka ne yapmış olabilirsin acaba yükseltecek. Kür falan yaptın mı
Regl 2. Günü başlanır ve regl 12. Günü bırakılır. Gün de bir defa kullanmalısın.Tamam cok teşekkür ederim peki son olarak bal tarcın Corek otunu nasıl kullandınız acaba
Yarın başlayacağım teşekkür ederimRegl 2. Günü başlanır ve regl 12. Günü bırakılır. Gün de bir defa kullanmalısın.
Amh iyi çıkmış. Progesteron da baya yüksek gebelikten şüphelendirecek kadar hemde. Pko görünümü de sorun değil. Ne gerekiyorsa yapmışsın iş Allah'a kalmış. Streste yapma o da çok engelliyor gebeliği. Zor evet stres yapmamak ama mecburben de anlamadım yarın bi yokliyim bariacaba tüp bebek doktoru olduğu için inceden beni yumurta toplamaya falan mı hazırlıyor bilemedim.
kür falan yapmadım canım hiç ya, zaten tırsıyorum kürlerden falan midem hassas baya benim dokunur diye. eşimin de değerlrrini biliyosun atmoştım sana. benim amh da 2.98 bi kere de 21. gün progesteron 32 çıkmştı.
onun dışında rahim filminde sorjn çıkmadı çok şükür.
ultrasında pko görünümü var diyorlar genelde. baktırmadığımız bişiy kalmadı. bilemedim.
Rica ederim. Eşine de yedir faydası olur. Tam ölçüsünde yap karışımı.Yarın başlayacağım teşekkür ederim
evet elimden geleni yapayım da ben inşallah sonuç alırız geç olsun güç olmasınAmh iyi çıkmış. Progesteron da baya yüksek gebelikten şüphelendirecek kadar hemde. Pko görünümü de sorun değil. Ne gerekiyorsa yapmışsın iş Allah'a kalmış. Streste yapma o da çok engelliyor gebeliği. Zor evet stres yapmamak ama mecbur
Rabbim bekletmesin daha fazlaevet elimden geleni yapayım da ben inşallah sonuç alırız geç olsun güç olmasınekimde 32 çıkmştı o ay bakmıştık sadece . doktorum muhtemelen gebelik var demişti ne heyecan ne
heyecan sonu hüsran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?