Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Nasıl hamile kaldın ilaç kullandın mı anlatır mısınEstradiol bakılmadı mı. Öncelikle soğan kürü yap temizlensin rahmin. Sonra da hormon dengeleyici bişey kullanabilirsin. Aslan pençesi ya da hayıt olabilir. Çay içemem dersen hayıtın hap şekli de var eczanede ben o şekilde kullanmıştım. Eşinde de sorun var mı bilmiyorum ama ona da çakşır kökü suyu alabilirsin. Çok iyi geliyor o sperm kalitesine
AminnŞimdi bal tarçın çörek otu yla hamile kalmış birini gördüm sayfada inşallah bize de vesile olur
Çok sağolun. bal tarçın çörekotu herkese olmaz. Estradiol yükseltir. Baktırmadan yapmayın bence. Yüksekliği de iyi değil. Ama aslan pençesi hayıt içebilirsin onlarda sıkıntı yokAllah bağışlasın önceliklehayır bakılmadı. O zaman adetim bitince soğan suyuna başlıyayım. Sonra aslan pencesi hayıt otu kullanayım. Sonra yumurtam olursa büyüsün diye bal cörek otu. Doğru mu anladım
Benim kullanmadığım hiç bişey kalmadı diyebilirimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Nasıl hamile kaldın ilaç kullandın mı anlatır mısın
Ben de klomen kullanıyorum bu ay iğne vuruldum çatlatma iğnesi 14 şubatı bekliyorum sonuç için. Öncesinde bunların hepsini denedim ama ilaçsız olmadı malesef dua eder misin bana hamile duası almış olayımBenim kullanmadığım hiç bişey kalmadı diyebilirimSoğan kürü yaptım. İncir kürü yaptım bal tarçın çörekotu yaptım hayıt hapı kullandım. Hepsi işe yaradı incir kürü de işe yaradı ama tek pişmanlığım onda oldu. Prolaktin düşük diye ona güvendim yaptım ama fırlattı. Çok pişman oldum. Bal tarçın çörekotu yapmamım nedeni de estradiolum düşüktü onu yükseltmek istedim yükseldi de hemen hamile kaldım. Eşime de keçiboynuzu kürü yaptım işe yaramadı çakşır kökü suyu yaptım onun değerleri de fırladı mucize gibi
Amin canım benim senin de inşallahAminnburda herkes cok yardımcı oldu hepinize çok teşekkür ederim. Allah hepinizin kalbine göre versin bekletmesin İnşallah
Klomen kullanırken incir kürü bal tarçın falan yapma fazla gelir aynı anda. Rabbim sana da en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin inşallahBen de klomen kullanıyorum bu ay iğne vuruldum çatlatma iğnesi 14 şubatı bekliyorum sonuç için. Öncesinde bunların hepsini denedim ama ilaçsız olmadı malesef dua eder misin bana hamile duası almış olayım
Fazla gelmedi canım klomen işe yaramadı pek bende doktor takviye yap dedi hani çok yavaş büyüyo çatlatamayabiliriz diye korktu sadece iki gün o telaşla yedim içtim özellikle bal tarçın çörek otu çok şükür iki günde 6 mm büyüdü iğne oldum doktor devam et dedi incire de ötekine de ama bıraktım artık gitmiyoKlomen kullanırken incir kürü bal tarçın falan yapma fazla gelir aynı anda. Rabbim sana da en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin inşallah
He iyi o zaman. Baya düşük olmalı değerin. İnciri dikkatli kullan derim kaş yaparken göz çıkmasınFazla gelmedi canım klomen işe yaramadı pek bende doktor takviye yap dedi hani çok yavaş büyüyo çatlatamayabiliriz diye korktu sadece iki gün o telaşla yedim içtim özellikle bal tarçın çörek otu çok şükür iki günde 6 mm büyüdü iğne oldum doktor devam et dedi incire de ötekine de ama bıraktım artık gitmiyoinşallah tez zamanda nasip olurr bana da
İnciri kullanamadım zaten hiç soğanı içen ben inciri midem kaldırmadıHe iyi o zaman. Baya düşük olmalı değerin. İnciri dikkatli kullan derim kaş yaparken göz çıkmasın
Ben dün akşam hemen hazırlayıp yedim çörek otunu bugün de yedim. yalnız şuan kasıklarımda yanma var acaba bundan mı kaynaklanıyor sizde böyle birşey olmuş muyduYaptım ama hamilelik olmadı malesef. O zaman bilmiyodum da hormonlarımın durumunu. Ben bu ay ilaç tedavisine başladım ayrıca bal tarçın çörek otu yaptım onun çok faydasını gördüm yumurta büyümesi konusunda
Evet yumurta büyüyo muhtemelen benim öyle olmuştu inşallah faydasını görürsünBen dün akşam hemen hazırlayıp yedim çörek otunu bugün de yedim. yalnız şuan kasıklarımda yanma var acaba bundan mı kaynaklanıyor sizde böyle birşey olmuş muydu
Evet yumurta büyüyo muhtemelen benim öyle olmuştu inşallah faydasını görürsündikkatli kullan kist olmasın bende bi zararı olmadı ama uyarımı yapıyım yine de
Benim 18 şubat ama iğne vuruldum ben çatlatma iğnesi 14 şubatta test yapıcam inşallah da çift çizgi görürümŞaşırdım. Tamam dikkat edicem. Sizin bat ne zamandı ne durumdasınız
Valla ne güzel hediye olurBenim 18 şubat ama iğne vuruldum ben çatlatma iğnesi 14 şubatta test yapıcam inşallah da çift çizgi görürümsizin ne zaman
Agnucaston ile folbiol verdi doktor ayrica ceviz vs yiyorum bunlar doktor tavsiyesiyle ben ek olarak kendim hayit suyu aldim fazla mi gelir..tek sorun estradiol degerim dusukKlomen kullanırken incir kürü bal tarçın falan yapma fazla gelir aynı anda. Rabbim sana da en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin inşallah
Hayıt agnucaston aynı şey. Fazla gelir. Hızlı yükselsin diye aslan pençesi çayı içebilirsin. Ya da bal tarçın çörekotu kürü de yapabilirsinAgnucaston ile folbiol verdi doktor ayrica ceviz vs yiyorum bunlar doktor tavsiyesiyle ben ek olarak kendim hayit suyu aldim fazla mi gelir..tek sorun estradiol degerim dusuk
Fsh 9'du galiba sizin yanlis hatirlamiyorsamAy tam benlik harekettamam bu günden itibaren başlıyorum. Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?