Gebeliğe Hazırlık Hormon değerlerime göre kullanabileceğim kürler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki çıkmamıştır biraz daha mı beklesen

Arkadaşlar cuma günü doktora gidicem artık adet bittikten birkaç gün sonra cok hafif agrı basladı yumurtlama döneminden sonra arttı yumurta olmustur belki geçer dedim geçmedi adetime bir hafta kaldı ama belim ağrıyor göbek altımda şişlik var göğüslerim hassas karnımın ağrısı arkaya vuruyor kasıklarım çekiliyor artık ağlamak istiyorum sanki ruhum çekiliyor kaslarım kemiklerim ağrıyor bebek olsa bu kadar olmazdı değil mi

Merhaba. Estradiol hormonunuz kaç ken bal tarçın çörekotu kürü kullandınız. Cevaplarsanız sevinirim.

Tam değeri belli değildi <20 yazıyordu sonuçta
İncir de mi yükseltiyor e2 yi? Bende yapacam birdahaki aya ama hangisini yapsam bilemedim, bide keten tohumu duydum. Mesala bal tarçın çörek otunu yapsam, yanında da keten tohumu kullansam mı? Bi etkileşimde bulunurmu bu ikisi, bilginizi paylaşılmasınız lütfen.

Keten tohumunu bilmiyorum hiç malesef. İncir yükseltiyor ama riskli. Benim prolaktin düşük olduğu halde sınıra kadar yükseltmişti. En güzel bal tarçın çörekotu

Keten tohumunu bilmiyorum hiç malesef. İncir yükseltiyor ama riskli. Benim prolaktin düşük olduğu halde sınıra kadar yükseltmişti. En güzel bal tarçın çörekotu
Çok teşekkür ederim.
Allahım çocuğunuzu kucağınıza sağlıklı almanızı nasip etsin inşallah

Merhabalar, bende incir kürü yapıyorum bu ay, küre başlamadan önce prolaktinim baya düşüktü kürden 15 gün sonra bastırdığımda yükseldiğini gördüm. Referans değerlerinden daha yüksek değil ama ilk sonuca göre baya fark var arada. Şimdi ben başlamışken bitirmek istiyorum kürü zaten bir hafta kaldı ama merak ettiğim kürü bıraktıktan sonra da düşmüyor mu bu prolaktin. Yani yükselip olduğu yerde kalıyor mu acaba bilginiz var mı?

Canım ölçülerini tam olarak anlatır mısın? 10 kaşık bal tarçın çörek otu mu?
Kaç günde yedin karışımı ve keçiboynuzu özü bu kürde yoktu sen mibekledin?
Sonuç aldın mı?

Canım ölçülerini tam olarak anlatır mısın? 10 kaşık bal tarçın çörek otu mu?
Kaç günde yedin karışımı ve keçiboynuzu özü bu kürde yoktu sen mibekledin?
Sonuç aldın mı?
Hamilelik açısından sonuç alamadım ama yumurta büyüdü canım. Keçiboynuzu benim eklemem oldu

Hamilelik açısından sonuç alamadım ama yumurta büyüdü canım. Keçiboynuzu benim eklemem oldu
Bu kürü yaptım bu ay, kanama oldu alakasız zamanda bende, yerleşme olsa o leke olurmuş, bende pedi dolduracak kadar.

Bu kürü yaptım bu ay, kanama oldu alakasız zamanda bende, yerleşme olsa o leke olurmuş, bende pedi dolduracak kadar.
Yaa ağır mı geldi acaba benim doktorum onaylamıştı o zaman hormonlarıma bakarak tabi. Lekelenme yaşayan çok duydum ama erken regl mi oldun acaba

Yaa ağır mı geldi acaba benim doktorum onaylamıştı o zaman hormonlarıma bakarak tabi. Lekelenme yaşayan çok duydum ama erken regl mi oldun acaba
Bu kürle mi lekelenme duymuştun canım?
Sende yumurtanı büyütmüş müydü etkili olmuş muydu?

Erken adet oldum evet, östrojen fazlalığı da buna yol açar diye okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…