Erkek İnfertilitesi Hormon sonuclarimiz iyi çok şükür. Ama sebep ne tecrübesi olan var mi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet dondurma işini de düşünüyorum bu arada. Ama donmuş yumurta daha kalitesiz olur mu bilemedim. Bir de önemli olan spermle buluşup sağlıklı embriyo olması sanırım. Ama bu arada her ihtimal için bi sonraki tup de olmazsa donduracağım sanırım.

Mehmet ermis aktarin numarasi 05308835085 adres icin kolaylik olsun dedim. Uskudarda vabur iskelesine cok yakin uncu sokak ta. Ben kendimede aldim yumurta destek macunuda var 2 aydir kullaniyorum. Faydasi oluyordur insallah polen bal karisimli bi macun fiyatlari ayni 1 kg lik kavanozlara yapip veriyor. Hazirlarken goruyorsun. Hani birde doktor tavsiye edince urunleri iyidir dedik devam ediyoruz. Bide celalettin hoca fitoterapist ayni zamanda bitkisel macunlarin recetesini o vermis aktara e haliyle kafamiza gore bitkisel kullanma durumu kalkiyor ortadan en azindan. Benim yumurta rezervim bugun cikan sonuc amh 0.44 ne yazikki problem buyuk gozukuyor. Ailede erken menapoz oluyormu bilmiyorum bu yas ama soyle bir durum var ablam 42 yasinda menapoza girdi. Annem 34 yasinda vefat etti onunkini bilemiyoruz dolayisiyla e menapoz diyelim ki benimde 40 i gecince olacak tam anlamiyla ama degerler menapoz oncesindeki bi kac sene icerisinde yukselip yumurta rezervi bitiyor ya. Tup bebek islemleride genelde bu durumlarda basarisiz oluyor e artik ya nasip diyorum. Her seyin hayirlisi :KK66:
Merhaba bu Aktarda sebepsiz gebe olmayanlara da macun var mıdır sizce ?

Merhaba bu Aktarda sebepsiz gebe olmayanlara da macun var mıdır sizce ?
Bence bir arayin gorusun sebepsiz diyorsunuz ancak mesela yumurtaliklarin daha iyi calisir hale gelmesi hamile kalma sansini arattiracaktir bence arayin konusun benim kullandigim macunun bile faydasi olacaktir sadece sorun yasayanlar icin degil zaten macun yumurta kalitesi icin sayisi icin vs vs bir cok faydasi var

Back
X