Mehmet ermis aktarin numarasi 05308835085 adres icin kolaylik olsun dedim. Uskudarda vabur iskelesine cok yakin uncu sokak ta. Ben kendimede aldim yumurta destek macunuda var 2 aydir kullaniyorum. Faydasi oluyordur insallah polen bal karisimli bi macun fiyatlari ayni 1 kg lik kavanozlara yapip veriyor. Hazirlarken goruyorsun. Hani birde doktor tavsiye edince urunleri iyidir dedik devam ediyoruz. Bide celalettin hoca fitoterapist ayni zamanda bitkisel macunlarin recetesini o vermis aktara e haliyle kafamiza gore bitkisel kullanma durumu kalkiyor ortadan en azindan. Benim yumurta rezervim bugun cikan sonuc amh 0.44 ne yazikki problem buyuk gozukuyor. Ailede erken menapoz oluyormu bilmiyorum bu yas ama soyle bir durum var ablam 42 yasinda menapoza girdi. Annem 34 yasinda vefat etti onunkini bilemiyoruz dolayisiyla e menapoz diyelim ki benimde 40 i gecince olacak tam anlamiyla ama degerler menapoz oncesindeki bi kac sene icerisinde yukselip yumurta rezervi bitiyor ya.
Tup bebek islemleride genelde bu durumlarda basarisiz oluyor e artik ya nasip diyorum. Her seyin hayirlisi