- 4 Kasım 2017
- 2.068
- 610
- 123
- 35
B
Allah size bağışlasın. Sizi o kadar iyi anlıyorum. Benim annem 11 çocuk doğurdu. Anne annem 7 babaannem 12 çocuk doguluyum. Şimdi kendim bu durumla karşılaştım. Benim 2 çocuk var ilk tüp bebek 2. Doğal kendiliginden oldu. Allah'ın mucizesi. Yarına randevu aldım gideceğim muhtemel benim de menapoz. Bence doktor iyi değerlendiremedi 1 ay önce bende daha yeni 33 oldum.
Siz menapoza girdiğinizi düşünmenizi sağlayan ney acaba ? Benim fsh 50 bu değer zaten direk menapoz demek oluyor bir de 56 gün oldu adet olmadım ben ondan eminim siz neyden ötürüB
Allah size bağışlasın. Sizi o kadar iyi anlıyorum. Benim annem 11 çocuk doğurdu. Anne annem 7 babaannem 12 çocuk doguluyum. Şimdi kendim bu durumla karşılaştım. Benim 2 çocuk var ilk tüp bebek 2. Doğal kendiliginden oldu. Allah'ın mucizesi. Yarına randevu aldım gideceğim muhtemel benim de menapoz. Bence doktor iyi değerlendiremedi 1 ay önce bende daha yeni 33 oldum.
AminKafayı rahat bırakınca FSH da düşüyor. Hayıt macunu var intagramda nihalinbahcesi diye bir sayfada ben onu kullanmıştım. Gerçekten işe yarıyor denemenizi tavsiye ederim ben yine almayı düşünüyorumSaolun sizinkilere de Allah bağışlasın. Benim de anneannemin 6 babaannemin 7 çocuğu var arada düşenler ölenler de olmuş yani ailede hiç trk çocuklu kimse yok bir tek ben varım. Cocuksuzds kımse yok erken menapoz durumu da yok neden bilmiyorum ben oldum. 56 gün oldu adetim gelemem artık menapozun esigindeyim umarım tüp bebekle de olsa hamile kalabilirim. Elimden geleni yapıp Allaha bırakıcam çok istiyorum kızım tej kalmasın abla olsun diye ama herşey nasip tabi. Eşimi tüp bebeğe ikna ettim ama 1 kere deneyebiliriz diye söyledi. Bu süreçte benim fsh düşürmek gerekiyor çünkü fsh bu şekildeyken hiç tedavi uygulanmıyor. Sizin 2 tane varmış ne güzel benim iki tane olsaydı eğer hep hayalim 3 çocuk ama yine de çok üzülmezdim çok şanslısınız gerçekten. En azından çocuğunuz tek değil benim kizim tek kaldı. Halime yine de bin şükür hiç yok değil 1 tane de olsa evlâdım var Rabbim sağlık sıhhat versin ama o kadar çok kardeş istuyor ki bizde istiyoruz elimden geleni yapicam çabalıyorum doğal yoldan olması için ama yok sanki ben çabaladıkça herşey daha zorlaşıyor gibi. Allah büyük. Siz de gidin tekrar bi bende gidicem bende emin olamadim durumumdan
FSH yükselince menopoz diyor doktorlar o yüzden ben de direkt menopoz diye düşündümSiz menapoza girdiğinizi düşünmenizi sağlayan ney acaba ? Benim fsh 50 bu değer zaten direk menapoz demek oluyor bir de 56 gün oldu adet olmadım ben ondan eminim siz neyden ötürü
Evet fsh yükselince menapoz bir de estradiol değeri 5 ve 5 'in altına indiğinde tamamen menapoza girmişsin demekmiş yumurta üretimi bitmiş anlamına geliyormuşFSH yükselince menopoz diyor doktorlar o yüzden ben de direkt menopoz diye düşündüm
Evet öyle oluyormuş. Benim geçen ay 5 bu ay 13 gün gecikti bu gün doktora gidecektim ama adet oldum. En iyisi amh vermek. Amh değeri eğer 0.01 yada 0.02 lerdeyse zaten adet olmamak normal. Benim FSH 8 çıktıEvet fsh yükselince menapoz bir de estradiol değeri 5 ve 5 'in altına indiğinde tamamen menapoza girmişsin demekmiş yumurta üretimi bitmiş anlamına geliyormuş
Sizin durumunuz benimki kadar kötü değildir diye düşünüyorum 58 gün oldu adet olamadim. Kesilmiş olmaktan da korkuyorum doktora gideceğim yakın zamanda söktürücü kullanıp kendinden gelsin diye bekledim ama yokEvet öyle oluyormuş. Benim geçen ay 5 bu ay 13 gün gecikti bu gün doktora gidecektim ama adet oldum. En iyisi amh vermek. Amh değeri eğer 0.01 yada 0.02 lerdeyse zaten adet olmamak normal. Benim FSH 8 çıktı
Ben dün adet oldum. Bence sizinde gelir doktora gidin prowomen var onu kullanın o çok iyi bir vitaminSizin durumunuz benimki kadar kötü değildir diye düşünüyorum 58 gün oldu adet olamadim. Kesilmiş olmaktan da korkuyorum doktora gideceğim yakın zamanda söktürücü kullanıp kendinden gelsin diye bekledim ama yok
Teşekkür ederim çok saolun bakayım bi. Inşallah olurum sizin ksc gün geçmişti acabaBen dün adet oldum. Bence sizinde gelir doktora gidin prowomen var onu kullanın o çok iyi bir vitamin
Rica ederim. 17 gün geçti benimdeTeşekkür ederim çok saolun bakayım bi. Inşallah olurum sizin ksc gün geçmişti acaba
Sizin de bayağı geçmiş ama benim kadar değil nihayet adet olmussunjz darısı bana insallahRica ederim. 17 gün geçti benimde
İnşallah. İncir kürü gibi bişi yaptım kafadan onu kullaniyorum. Siz oldunuz muSizin de bayağı geçmiş ama benim kadar değil nihayet adet olmussunjz darısı bana insallah
Yok hayır olamadim bugün tam 61 gün oldu. Yumurtlama sonrası 15.gündü bugün gebelik testi yaptım negatif bir an önce sokulsun kurtulayım istiyorumİnşallah. İncir kürü gibi bişi yaptım kafadan onu kullaniyorum. Siz oldunuz mu
Doktora neden gitmediniz ? Ya da gittiniz miYok hayır olamadim bugün tam 61 gün oldu. Yumurtlama sonrası 15.gündü bugün gebelik testi yaptım negatif bir an önce sokulsun kurtulayım istiyorum
Yok gitmedim su an gidemiyorum kızım okula gidiyor yakınımda hastane yok 2 otobüsle gidebilirim ancak onu da gidip gelmem kızımın okul saatini geçirebilirim diye gidemedim. Aslında kızım okuldayken eşimle gitmek istiyorum eşim müsait olamadı arabayla hemen gidip geliriz dedim yoğun çalışıyor ayarlayamadı. Valla öyle çaresizce bekliyorum gelmesiniDoktora neden gitmediniz ? Ya da gittiniz mi
Geldi mi ? İnsan stres oluyirYok gitmedim su an gidemiyorum kızım okula gidiyor yakınımda hastane yok 2 otobüsle gidebilirim ancak onu da gidip gelmem kızımın okul saatini geçirebilirim diye gidemedim. Aslında kızım okuldayken eşimle gitmek istiyorum eşim müsait olamadı arabayla hemen gidip geliriz dedim yoğun çalışıyor ayarlayamadı. Valla öyle çaresizce bekliyorum gelmesini
Hayır hala adet olmadım doktora gittim söktürücü yazsin diye ama yazmadi kanda gebelik bakalim ondan sonra dedi. Hocam yok hamile değilim eminim desemde yine de o riski göze alamadı galiba söktürücü yazmadı. Sonuç negatif tabi ki ama tekrar gitmem gerekecek doktora şu an gidemiyorum zaten zor gittimGeldi mi ? İnsan stres oluyir
Kan almadan da ilaç vermiyorlar. Bende emin oldugum halde ilaç verniyorlardi. Söktürücüyü eczaneden reçetesiz alabiliyorsanz öyle alın benceHayır hala adet olmadım doktora gittim söktürücü yazsin diye ama yazmadi kanda gebelik bakalim ondan sonra dedi. Hocam yok hamile değilim eminim desemde yine de o riski göze alamadı galiba söktürücü yazmadı. Sonuç negatif tabi ki ama tekrar gitmem gerekecek doktora şu an gidemiyorum zaten zor gittim
Söktürücü aldım eczaneden evde var ama kullanmadım.Kan almadan da ilaç vermiyorlar. Bende emin oldugum halde ilaç verniyorlardi. Söktürücüyü eczaneden reçetesiz alabiliyorsanz öyle alın bence
Söktürücü aldım eczaneden evde var ama kullanmadım.
Hâlâ adet olamadim çok garip ama dün pembe lekelenme geldi önce hafif kahve gibiydi sonra peceteye sildikçe pembe lekelenme geldi anlam veremedim. Bu neyin nesiydi bugün adet olurum diye bekledim ama yok yine bişey.
Pazartesi yumurtlamanın 20.günü filandı gebelik olsa zaten çıkması lazımdı negatif cıktı.
Dün ki lekelenme yerleşme kanaması değilse ve adette gelmediğine göre neydi acabpembe
Merhaba geç gördüm. Lekelenme den sonra belirti falan var mı acaba ? Tekrar test yaptınız mı ?Söktürücü aldım eczaneden evde var ama kullanmadım.
Hâlâ adet olamadim çok garip ama dün pembe lekelenme geldi önce hafif kahve gibiydi sonra peceteye sildikçe pembe lekelenme geldi anlam veremedim. Bu neyin nesiydi bugün adet olurum diye bekledim ama yok yine bişey.
Pazartesi yumurtlamanın 20.günü filandı gebelik olsa zaten çıkması lazımdı negatif cıktı.
Dün ki lekelenme yerleşme kanaması değilse ve adette gelmediğine göre neydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?