• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormon tavan ..

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
kızlar nolur bılgısı olan var mı :( cinselliğe konu açamadım o yuzden burdan yazıyorum. 6HF. hamileyim ya inanılmaz derecede cinsellik dürtülerim arttı :( üstelik başlarda lekelenmem oldu kese ıyıydı fakat dr. yınede yakınlaşmayın dedı. şehir dışındayım bıraz tatıl amaçlı uzaklaştık okadar romatık ortam kı hele akşamları kaldığımız yer.. napıcağımı bılmıyorum :)):eek::eek::eek:

Ayyyy kendimi hatirladim bnmde ole oldu ilk zmnlar esimin uzerine atliycktim nerdryse senin gibi lekelerim vardi ve dr uc ay yasak dedi uc ay gecmek bilmedi uc ayin sonu tatile ciktik cok guzel bi tatildi:oops::oops::oops:

kızlar ya :) vallahı utanarakj yazıdm ıyıkı var yaşasın kadınlar klübü !! :) evet 2 ay ılıskı yasak birde sarı akıntı geldı bugun korktum vajına akıntısı gbı açık sarı sizde oldumu _? ilişki olmaycak bu gıdısle ama mastr. bılemıyorum :) tek endıse duydugum kasılmada cocugun etkılenmesi

Ayyyy kendimi hatirladim bnmde ole oldu ilk zmnlar esimin uzerine atliycktim nerdryse senin gibi lekelerim vardi ve dr uc ay yasak dedi uc ay gecmek bilmedi uc ayin sonu tatile ciktik cok guzel bi tatildi:oops::oops::oops:

sarı renkte akıntı gelmıstı sabah umarım normaldır :(

Sari renk normal cnm kahverengide kirmizi olunca kork bnm kahverengi geliyodu uc ay bence bekle masturbyon dahil rahim kasiliyo cunku sik disini azcik zor biliyorum ama napcn hersey bebisler icin

aynen başta bulanık kahvemsi vardı gectı ara araoluyordu silinirken peçeteye geliyordu

Cok normal..eger hamilelik riskli degilse son 3 haftaya kadar her doneminde cinsellik yasamakta bi sakinca yok 2 hamilelegimdede hic bi sorun olmadi ozelliklede danistim doktoruma dusuk riski veya bi tehlike yoksa hic bi sakinca olmuyormus

6 haftalık mı?

Başlarda lekelenmem oldu demişsin de 6 hafta da başlar dediğin haftalardan

Aman ne iymis ya :KK57:
Ben adamı nerdeyse evden atacaktim tiksintiden dogum yaptım yinede geçmedi tiksintim
sonradan geçti halen aklıma gelince tiksiniyorum :63:
Gecmedimiiii :KK57: ben adamdan degilde bi cok seyden tiksiniyorum mesela kahve kokusu, ve icmeyide cok ozledim :KK14: dogumdan sonrada gecmicek diye korkuyodum zaten bu kokular, bitmeyecek degilmi bu zulummmm :KK61:

Gecmedimiiii :KK57: ben adamdan degilde bi cok seyden tiksiniyorum mesela kahve kokusu, ve icmeyide cok ozledim :KK14: dogumdan sonrada gecmicek diye korkuyodum zaten bu kokular, bitmeyecek degilmi bu zulummmm :KK61:
Geçti canım tabikide
Aklıma o günlerim geliyo bazen
Ben herşeyden tiksindim aklına gelecek herşey insan, yemek ,temizlik malzemeleri, yanıma kimseyi yaklastiramiyordum maalesef :KK43:
Eşim traş losyonu kullanıyordu o koku beni mahvetti eşimden o koku yüzünden çok tiksindim.
Traş losyonu, beyaz sabun, kolonya beni halen tiksindirir kokusunu aldığım an biterim :KK43: :KK43:

kızlar ya :) vallahı utanarakj yazıdm ıyıkı var yaşasın kadınlar klübü !! :) evet 2 ay ılıskı yasak birde sarı akıntı geldı bugun korktum vajına akıntısı gbı açık sarı sizde oldumu _? ilişki olmaycak bu gıdısle ama mastr. bılemıyorum :) tek endıse duydugum kasılmada cocugun etkılenmesi
Sarı renk akıntı 9 ay boyunca dönem dönem oluyormuş her hamilede kasılmalar da 8 ve 9 ayda rahmin açılmasıni tetikliyormus şimdi sorun olmaz. Merak edip arastirmistim bende:)

Back
X