benimde estradiol 379 prolaktinde 65.92 ve ayrıca 2.5 mm kist varmıs bende cok korkuyorum düşmezse diye adet düzensizligimde var..
estradiol(östrojen) düşüklügüne adacayı ve maydonoz östrojen içeriyormus diye okumustum bi yerde dene belki faydasını görürsün..
canım benimde prolaktinim ve fsh ım yüksek ben hayıt tohumu içiyorum 1 ay oldu haftaya tahlil yaptıracağım bu düşürüyormuş bakalım ne çıkacak hayıt tohumu hem adet düzensizliğine hemde hormonlara iyi geliyor bence sende içmelisin canım benim adetimde düzensizdi bu ay zamanında geldi faydası oluyor bence denemende fayda var ama 3 ay içeceksin düzenli olarak tarifini veririm istersen canım
Merhaba şu an hamilesiniz anladığım kadarıyla estradiol(E2) düşüklüğü için nasıl bir yol izlediniz? Benimde düşük çıktı daEstradiol 27 çok kötü mü?
Hiç bir şey yapmadımMerhaba şu an hamilesiniz anladığım kadarıyla estradiol(E2) düşüklüğü için nasıl bir yol izlediniz? Benimde düşük çıktı da
çok sevindim Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHiç bir şey yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?