hormonlarım çok mu kötü lütfen yardım?

merice35

Rabbi hebli mines-salihin
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
1.844
550
398
kızlar ne olur bilenler açıklasın hormon değerlerim çok mu kötü?moralim sıfır oldu.çok bebeğim olsun istiyorum.değerlerime bakarmısınız.Prolaktin hormonum çok yükksek olduğu için ilaç verdi ama diğerleri için bişey vermedi.
E2:25
FSH:10
LH:5.90
PROLAKTİN:36.66

Son düzenleme:
sadece e2konusunda bilgim yok degerler normal ama prolaktin yani sut hotmonu yuksek gebelik yoksa bu gebelige engel bi durum malesef

sadece e2konusunda bilgim yok degerler normal ama prolaktin yani sut hotmonu yuksek gebelik yoksa bu gebelige engel bi durum malesef

canım ya doktor prolaktin dışındakiler içinde değerler yaşına göre kötü falan dedi.ben 24 yaşındayım vakit kaybetme bebek için falan dedi.ağlamaktan pek anlayamadım zaten doktorun dediklerini.

canım ya doktor prolaktin dışındakiler içinde değerler yaşına göre kötü falan dedi.ben 24 yaşındayım vakit kaybetme bebek için falan dedi.ağlamaktan pek anlayamadım zaten doktorun dediklerini.

o kadar takma bende 2 bucuk ay once yaptırdım hemen hemen aynı sonuclar cıktı ve su an 2 aylık hamileyim prolaktın normale doner bu ay ilacla gerisine fazla takma doktorlar cok acımasız konusuyor malesefbu arada yasım 25

o kadar takma bende 2 bucuk ay once yaptırdım hemen hemen aynı sonuclar cıktı ve su an 2 aylık hamileyim prolaktın normale doner bu ay ilacla gerisine fazla takma doktorlar cok acımasız konusuyor malesefbu arada yasım 25

testi adetin 3. gunu mu yaptırdın buda onemli?

testi adetin 3. gunu mu yaptırdın buda onemli?

normal aralıkları yazsana canım

e2:25 27-122
foliküler faz 27-122
ovulasyon faz 95-433
lutel faz 49-291
postmenopoz 0-40

fsh:12,27
foliküler faz 3.85-8.78
ovülasyon faz 4.54-22,51
lutel faz 1.79-5,12
postmenopozal faz 16,74-113,6

lh :5,90
foliküler faz 2,12-10,89
ovulasyon faz 19,18-103,03
luteal faz 1,20-12,86
postmenopozal faz 10,87-58,64
erkek 1,24-8.62

prolaktin:36.66 3.34-26.72

hormonların çok iyi değil evet ama ağlamanı gerektirecek bir durum da yok
benim ilk tahlilimde prolaktinim 96 çıkmıştı
sen buna yüksek mi diyorsun?
prolaktin için sana hangi hapı verdi dostinex mi?
bir de fsh biraz yüksek
bu da yumurtlama tembelliği gibi görünüyor
bol bol incir yemeni veya saraçoğlunun incir kürünü uygulamanı öneririm
bir de hormonları dengeye sokmak için hayıt tohumu kullanabilirsin
ben prolaktin için de hayıt tohumu hapı agnucastonu kullanmıştım
bitkisel bir hap
ve şunu da ekleyim prolaktinim 96ydı ama ben şu an 20 haftalık hamileyim

evet canım adetimin 3. günü yaptırdım bugün.dostonex diye bir ilaç verdi.sen kullanmaya başladığın aymı hamile kaldın canım senin kaçtı prolaktinin.çok kötü oldum ben yaa.resmen tüp bebek merkezine falan git dedi.

bakma sen ona
kullan dostinexi
ama senin fsh da biraz yüksek
kaç tane dostinex verdi 2 mi 8 mi?

arkadasıma kesinlikle katılıyorum uzulup aglayacak bişi yok allah ol dese her turlu olur hayırlısını dile canım hayı tohumunu muhakkak kullan derim faydası oluyoor incir kurunu debana doktorum tavsiye etti:)

arkadasıma kesinlikle katılıyorum uzulup aglayacak bişi yok allah ol dese her turlu olur hayırlısını dile canım hayı tohumunu muhakkak kullan derim faydası oluyoor incir kurunu debana doktorum tavsiye etti:)

ben değerim o kadar yüksekken 2 tane dostinex kullandım
ağır geldi bıraktım
hayıt tohumu hapına başladım
adete 3 gün kalana kadar içtim
ve o ay hamile kalmıştım

dostinex verdi canım.sen kaç ay kullandıktan sonra hamile kaldın canım.ben haftada yarım yarım 2 kere içicem.ağlamamın sebebi yaşına göre tahlillerin çok kötü demesi..senin diğer hormonların iyimiydi.

biraz bitkisel yolları dene duser merak etme dusmezse tup bebek olur cok kotu birsey degil ya hiç olmayacak demedi ya allaha bol bol dua et canım benim prolaktin 37.35 cıkmıstı..

ay falan değil
2 dostinex kullandım sonra onu bırakıp hayıt hapına geçtim
adete 3 gün kalana kadar içtim
o ay hamileydim çok şükürr
benim yaşım da 26, normal şeyler bunlar yaşla alakası yok
benim fsh lh falan iyiydi
benim prolaktin ve tsh yüksekti
tsh için de ilaç kullandım
senin tsh bakılmamış heralde

canım bir kutuda 8 tane var ben haftada yarım yarım 2 kere içicem.8 li kutu bana 2 ay yeticekmiş yani.

dediğim gibi ben 2 tane içmiştim
sonrasında hayıt hapına geçtim
sen ilacını iç, inşallah sana ağır gelmez
bir de saba tavsiyem adetin yaklaşınca bırak hapı,çünkü tehlikeli olabiliyor
adet olursan tekrar başla, hamileysen bırakırsın zaten hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…