hormonlarım çok mu kötü lütfen yardım?

arkadaşlar FSH değerim 12.27 doğal yollardan hamile kalabilirmiyim.bilgisi olanlar yardım edebilirmi.

canım 10'dan sonrası biraz sıkıntılıymış ama yine kk'de araştırdığım kadarıyla 15-16 fsh'la hamile kalanlar bile varmış. benim de 10,17 fsh başta canım sıkılmıştı ama bahsettiğim örnekleri okuyunca moral oldu biraz benim için. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun, bebek umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah

fsh ve prolaktin yüksek, adetin 3.günü yaptırdın değil mi? prolaktin ilaçla düşürülebilir, fsh yüksekliği yumurtalarının azaldığını ve menopoza diğer kadınlardan daha erken girebileceğini gösteriyor ama inan benim kendi doktor arkadaşımın fsh 15 ti korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı, benim herşey normalken 1,5 yıl kalamadım, umutsuz olunacak birşey yok, bebek düşünüyorsan hemen korunmayı bırakın, ve doktor kontrolünde gebelik çalışmalarına başlayın. bir de bu bol incir yemenin gerçekten faydalı olduğunu ben de duydum.

inşallah canım en yakın zamanda alırız bebeklerimizi kucağımıza.ben her ay yumurtluyorum ama fsh yüksek çıktı.inşallah bu ay gelir bebeklerimiz.

evet canım adetimin 3. günü yapıldı testler bu ay dediğiniz gibi bol bol incir yiyorum.prolaktin içinde dostonex kullanıyorum bu ay inşallah olur.

evet canım adetimin 3. günü yapıldı testler bu ay dediğiniz gibi bol bol incir yiyorum.prolaktin içinde dostonex kullanıyorum bu ay inşallah olur.

Geçen gün programın birinde İbrahim Saraçoğlu prolaktini yüksek olan kadınlar incirden uzak dursunlar dedi. Çünkü incir süt hormonlarını yükselten bir yiyecekmiş ve yeni doğum yapmış kadınlara öncelikle incir yemelerini öneriyorlarmış süt yapsın diye. Prolaktini yüksek olan bir kadın incir kürünü uygulamasın,hamile kalma şansını iyice düşürür dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…