ay falan değil
2 dostinex kullandım sonra onu bırakıp hayıt hapına geçtim
adete 3 gün kalana kadar içtim
o ay hamileydim çok şükürr
benim yaşım da 26, normal şeyler bunlar yaşla alakası yok
benim fsh lh falan iyiydi
benim prolaktin ve tsh yüksekti
tsh için de ilaç kullandım
senin tsh bakılmamış heralde
tsh normal canım bir tek o normal zaten.bu verdiği dostonexin FSHda faydası varmı canım.
maalesef yok
fsh için incir kürü ve hayıt tohumunu tavsiye ederim
canım bu dostinexle hayıt tohumu hapını bir arada kullanmamın bir zararı olurmu.birde hergünmü içiyoruz canım.çok soru sordum ama kusura bakma rahatladım biraz Allah razı olsun sizden.
kızlar ne olur bilenler açıklasın hormon değerlerim çok mu kötü?moralim sıfır oldu.çok bebeğim olsun istiyorum.değerlerime bakarmısınız.Prolaktin hormonum çok yükksek olduğu için ilaç verdi ama diğerleri için bişey vermedi.
E2:25
FSH:12,27
LH:5.90
PROLAKTİN:36.66
evet canım hergün içmen gerekir
hayıt bitkisel bişey bir zararı olmaz
dostinex içtiğin günler içmezsin hayıtı sonraki günler içersin
hiçbir zararı olacağını sanmam
seni şartlandırmak istemem ama dostinex oldukça ağır bir hap, yan etkisi çok fazla
umarım sen rahat kullanabilirsin
ama sende de bendeki gibi çok yan etki olursa dayanabildiğin kadar iç dostinexi sonra hayıt hapına geç
istediğin kadar soru sorabilirsin
benim de yüksek çıkınca topik topik gezmiş beni rahatlatacak birilerini aramıştım
sağol canım ya 5 tane test yapıldı 4ü kötü.üstelik adet düzensizliğimde yok bu değerlere rağmen bilseydim daha önce giderdim.lh,e2 ne oluyor canım.onlarda normal değil benim heralde.
yok canım onlar normal
senin sorunun prolaktin ve fsh
canım onlarda kötü dedi doktorda o yüzden çok kötü konuştu yani canım ya yumurtaların yaşına göre kötü dedi.bide o diğer değerlerin yanındada yıldız koymuşlar.
Canım ben fsh sıkıntısın çok yaşadığım için fsh değerinin yüksek olduğunu söyleyebilirim, 9 un üzerindekini doktorlar normal karşılamıyor. Bunun için ben hayıt macunu kullandım ve şükürler olsun faydasını gördüm. İnşallah herşey yoluna girer ve sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşursun.
doktora bakma sen
fsh yumurta rezervi yani yumurtlamanı gösteriyor
bu kötü
lh yumurta çatlaması, 6 lh için iyi bir değer
e2 ise zaten artık gebelik için gerekli bir ölçüm değil
östrojen hormonu ki zaten o da normal
hem hayıtı kullanırsan tüm hormonlarını dengeleyecek
sağol canım ya şimdi eşimi aradım hayıt tohumu hapını almasını söyliycem.her eczanede oluyor demi canım.birde hayıt tohumu hapı diyerek istememiz yeterlimi.
her eczanede olur
ismi agnucaston
adete 3 gün kala bırak tamam mı
hamileysen eğer zararı olmasın
dostinexi de aynı şekilde
tamam canım çok sağol Allah bebeğine sağlıklı sıhatli kavuşmanı nasip etsin inşallah.birde hayıtın yanında iincir yesem günde bikaç tane ağır gelmez canım demi hepsi.
çok sağol
ağır gelmez merak etme
inciri de ihmal etme zaten
yumurtlamana yardımcı olacaktır
eğer bir terslik hissedersen emin ol onu dostinex yapıyordur
gerisi masum şeyler zaten
sağol canım inşallah Allah banada en yakın zamanda bebek nasip eder.adetliyken hayıt tohumuna başlamamda bi sakınca olmaz demi canım.
adetliyken başlanıyor zaten
yumurtalar o zaman gelişmee başladığı için
canım bugün adetimin 3. günü dostonex içicem hayıta yarın başlıycam 4. günde geç kalmış olurmuyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?