hormonlarınıza baktırın !!!!

ema0610

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
29
1
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar
2 sene 2 ay sonra beklediğimiz haberi 12 eylülde aldık.aslında heray tahliller ve sonuç hüsrandı.hatta 2013 ocak ayında aşılama denemiştik olmadı.haziran ayındada 1 kez çatlatma iğnesi yaptırmıştım.adetlerim hep düzensizdi yani 28 günde bir olduğumu hiç bilmem.30-35-45-50 sürekli deişiodu.hangi kadın doğuma gittiysek normal bukadar gecikme dedi ve hemen tüp bebek yapalım diolardı.tek dertleri buydu.herneyse..eşimde testler yaptırdı morfolojisi bitek %3 çıkmıştı.sperm sayısı 65milyon civarı onlar normaldi.
ürolojiye gittik varikosel başlangıcı olabilir dedi.zorla ameliyat istedik mikro ameliyat yapıldı.ama sonuçlar 1 yıl sonra aynıydı.aslında eşimdede sorun yoktu.
macunlar,bitkisel ilaçlar..neler neler denedik.
artık tam umudu kesmiştik.ben iş değişikliği yapmak üzereydim.ve eylül ayında eşimin arkadaşı,eşi ve biz adalar turu yapalım dedik.ben bisikletlere bindim tangır tungur çukurlara girdim.nasılsa olmuyoya çocuk.
buarada ben yıllar önce bekarken kilo almaya başlamıştım hep 52 olan kilom bianda 56 kiloya çıkmıştı.hemen diyetisyene gitmiştim ve tahlillerde troitlerimin çalışmadığını öğrendim.o dönem ilaç verilmişti bi süre düzenli düzensiz içip bıraktım tahlillerim normale dönünce.ama kilo almam hep devam etti.evlendiğimde 63 kiloydum.ve en son temmuzda 75 tim.endokronoloji doktoruna görünmeye karar verdim.acaba hormonlarımdamı sorun var ondanmı olmuyor çocuk die.temmuz ağustos aylarında istanbulda harika bi doktor buldum ve benim hem hormonlarımı düzene sokan hemde şekerimi bastırıp zayıflamamı sağlayan ilaçlar verdi.75 kilodan 70 kiloya düştüm.ve ben hamile kalmamı bu tedaviye bağlıyorum..çünki inanırmısınız tahlil yapmadan 1 hafta önce kendisine gittiğimde muayene sırasında hamile olabilirmisin diye sormuştu?buarada ilkkez temmuz aguostos aylarında 28 günde adet oldum.ağustosta adetim 33 güne gelmişti ve olmamıştım.dedimki bi tahlil yapayım ölesine.idrar tahlili yaptım ve çift çizgi:) inanamadım eşim işten geldi söledim tekrar test aldık yine çift çizgi.sonra hastane ve sonuç pozitif.
arkadaşlar sabredin.umudunuzu kaybetmeyin.stres yapmayın.ve kadın doğumculara bakmayın.hormonlarınızı mutlaka baktırın.ama öyle dahiliyeye gidip üstün körü değil.iyi bi endokronoloji uzmanı bulun.çünki ne var ne yok döküyor secerenizi.şuan bi arkadaşım gidiyor bu doktora.o da konuştuğumuzda hormonlarım normal çıkıo demişti ama bu doktora gidince bisürü şeyi olduğunu öğrendi.4 senelik evli oda onunda olmuyor çocuğu.ve onada söylenen tek şey tüpbebekmiş.şuan umutlu.kilosu vardı zayıflıyor.güzel bi haber ondanda bekliyorum.
şimdi 15 haftalık hamileyim.ve bu haberi bekleyenler için bunları yazmak istedim..

herkese slmlar:):49::49::49:

rabbim herşeyi gönlüne versin derler ya bu olsa gerek.rabbim hayırlısı nı versin inş.

hayırlısı ile kucağınıza almayı da nasip etsin yeterki inanalım kalbimize kötüye yormayalım

iyi düşünelim rabbimize inanıp güvenelim o vericeği günüde bilir.

darısı bana inşşşş......

bişi kullandın mı peki yoksa oluruna mı bıraktın :nazar::nazar:

canım merhbalar, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına lamayı nasip etsin.

bebeğini bekleyen sabırsız anne adayından biriyim.

eşim de varikosel var. morfoloji %3 sperm 65 milyon hızı %50 olması gerekirken %46.

eşlerimizn sperm sonuçları hemen hemen aynı.
benim hormonlar normal...

doktorum bana eşinin sperminde yapısal bozukluk var dedi.

benim sormak istediğim senin eşinin sperm testine ne yorum yapıldı ???

merhaba arkadaşlar
2 sene 2 ay sonra beklediğimiz haberi 12 eylülde aldık.aslında heray tahliller ve sonuç hüsrandı.hatta 2013 ocak ayında aşılama denemiştik olmadı.haziran ayındada 1 kez çatlatma iğnesi yaptırmıştım.adetlerim hep düzensizdi yani 28 günde bir olduğumu hiç bilmem.30-35-45-50 sürekli deişiodu.hangi kadın doğuma gittiysek normal bukadar gecikme dedi ve hemen tüp bebek yapalım diolardı.tek dertleri buydu.herneyse..eşimde testler yaptırdı morfolojisi bitek %3 çıkmıştı.sperm sayısı 65milyon civarı onlar normaldi.
ürolojiye gittik varikosel başlangıcı olabilir dedi.zorla ameliyat istedik mikro ameliyat yapıldı.ama sonuçlar 1 yıl sonra aynıydı.aslında eşimdede sorun yoktu.
Macunlar,bitkisel ilaçlar..neler neler denedik.
Artık tam umudu kesmiştik.ben iş değişikliği yapmak üzereydim.ve eylül ayında eşimin arkadaşı,eşi ve biz adalar turu yapalım dedik.ben bisikletlere bindim tangır tungur çukurlara girdim.nasılsa olmuyoya çocuk.
Buarada ben yıllar önce bekarken kilo almaya başlamıştım hep 52 olan kilom bianda 56 kiloya çıkmıştı.hemen diyetisyene gitmiştim ve tahlillerde troitlerimin çalışmadığını öğrendim.o dönem ilaç verilmişti bi süre düzenli düzensiz içip bıraktım tahlillerim normale dönünce.ama kilo almam hep devam etti.evlendiğimde 63 kiloydum.ve en son temmuzda 75 tim.endokronoloji doktoruna görünmeye karar verdim.acaba hormonlarımdamı sorun var ondanmı olmuyor çocuk die.temmuz ağustos aylarında istanbulda harika bi doktor buldum ve benim hem hormonlarımı düzene sokan hemde şekerimi bastırıp zayıflamamı sağlayan ilaçlar verdi.75 kilodan 70 kiloya düştüm.ve ben hamile kalmamı bu tedaviye bağlıyorum..çünki inanırmısınız tahlil yapmadan 1 hafta önce kendisine gittiğimde muayene sırasında hamile olabilirmisin diye sormuştu?buarada ilkkez temmuz aguostos aylarında 28 günde adet oldum.ağustosta adetim 33 güne gelmişti ve olmamıştım.dedimki bi tahlil yapayım ölesine.idrar tahlili yaptım ve çift çizgi:) inanamadım eşim işten geldi söledim tekrar test aldık yine çift çizgi.sonra hastane ve sonuç pozitif.
Arkadaşlar sabredin.umudunuzu kaybetmeyin.stres yapmayın.ve kadın doğumculara bakmayın.hormonlarınızı mutlaka baktırın.ama öyle dahiliyeye gidip üstün körü değil.iyi bi endokronoloji uzmanı bulun.çünki ne var ne yok döküyor secerenizi.şuan bi arkadaşım gidiyor bu doktora.o da konuştuğumuzda hormonlarım normal çıkıo demişti ama bu doktora gidince bisürü şeyi olduğunu öğrendi.4 senelik evli oda onunda olmuyor çocuğu.ve onada söylenen tek şey tüpbebekmiş.şuan umutlu.kilosu vardı zayıflıyor.güzel bi haber ondanda bekliyorum.
şimdi 15 haftalık hamileyim.ve bu haberi bekleyenler için bunları yazmak istedim..

Herkese slmlar:):49::49::49:

slm canım hayırlı olsun kuzum hipotrodinmi vardı canım eythrox 25mgmı kullandın canım.bide glifor türü seker ilacımı kullandın merak ettim suan bende kullanıyorum 2 nide.bendede hipotoid var

Back
X