horoskop

ben 29.09.1984 balıkesir saat sabah on onbeş
eşim 16.01.1989 susurluk/balıkesir saat: sabah 08:45
teşekkür ederim. Morenam

T tugsem_10 evet etkili çünkü senden çekim enerjisi alıyor gerisini dememe gerek yok. tutkusu sana göre daha fazla. senin onun arkadaşlığına duyduğun sevgi biraz baskın. karşı taraf biraz çekingen biri ve seni evlilik bağı kurma açısındanda çok etkilemiş. sende onu evlilik bağı kurma konusunda etkilemişsin. sanırım dominant taraf sensin canım

T tugsem_10 ilitişimle ilgili bazı problemler olabilir ama onun sende bulduğu çekim bu problemleri bertaraf ediyordur. ilk bebeğiniz erkek olabilir ama Allah daha iysini bilir belki de erkek gibi dominant kız çocuğu. değişken burç karakterli çocuklar dünyaya getirebilirsin. balık, ikizler, başak ve yay etkili.

pofu ağır akrep burcu etkisi. duyguları içe çekme . aradığınız aşkı bulma şansınız yüksek. hareketli bir aile yapısı var. disiplinli ve kontrol altında bir hayat var sanırım. duygusallık dışında kafanız rahattır. fiziki görünümüzü çok merak ettim. bence güzel bir doğum haritası. çok net sade

artık nasıl bir manyetizma ise 3 ayda tanışıp evlendik.böyle mutlu olacaksak hep sürsün. tabi biz çekim yaşarken etrafımızdakiler bu elektrikten çarpılırsa şaşırmam
Allah razı olsun.bebek konusu kanımın düzelmesini ve kilo vermemi bekliyor.o da gizli şekerle zor gibi doktorlara davulun sesi uzaktan hoş geliyor.kvaldeme benzerse kızım olduğunda erkek gibi olabilir.

aynen cnm :) fiziki görünümümü neden mrk ettin?

T tugsem_10 migrenim var ve bende birbuçuk aylık evliyim bebek istiyorum ama hayırlısı bişey olmadı daha. rica ederim. terazi burcu ve ay burcu yay iştah ve kilo vermiş olabilir sana. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…