- Konu Sahibi melikemadon
-
aşağı yukarı bir tarih, gün ve doğum saati yeri belirtirsen yardımcı olurum canımkeşke benımde doğumgunum bılınse,iki tarıh var,hangısı emın değiliz
snastrye baktınız mı hiç?aşağı yukarı bir tarih, gün ve doğum saati yeri belirtirsen yardımcı olurum canım
snastrye baktınız mı hiç?
ben 29.09.1984 balıkesir saat sabah on onbeş
eşim 16.01.1989 susurluk/balıkesir saat: sabah 08:45
teşekkür ederim.Morenam
evet evliyim 3 senedirevlimisn canım :) ne güzel bakim
evet evliyim 3 senedir
Morenam neye bakıyorsun mrk ettim?
çok denemiştim ama anlamadığım bi konudoğum haritası
bilgileri yaz canımçok denemiştim ama anlamadığım bi konu
bana da bakar mısın rica etsem?mrk ettim
ne yazmam lazım?bilgileri yaz canım
artık nasıl bir manyetizma ise 3 ayda tanışıp evlendik.böyle mutlu olacaksak hep sürsün. tabi biz çekim yaşarken etrafımızdakiler bu elektrikten çarpılırsa şaşırmamT tugsem_10 evet etkili çünkü senden çekim enerjisi alıyor gerisini dememe gerek yok. tutkusu sana göre daha fazla. senin onun arkadaşlığına duyduğun sevgi biraz baskın. karşı taraf biraz çekingen biri ve seni evlilik bağı kurma açısındanda çok etkilemiş. sende onu evlilik bağı kurma konusunda etkilemişsin. sanırım dominant taraf sensin canım
Allah razı olsun.bebek konusu kanımın düzelmesini ve kilo vermemi bekliyor.o da gizli şekerle zor gibi doktorlara davulun sesi uzaktan hoş geliyor.kvaldeme benzerse kızım olduğunda erkek gibi olabilir.T tugsem_10 ilitişimle ilgili bazı problemler olabilir ama onun sende bulduğu çekim bu problemleri bertaraf ediyordur. ilk bebeğiniz erkek olabilir ama Allah daha iysini bilir belki de erkek gibi dominant kız çocuğu. değişken burç karakterli çocuklar dünyaya getirebilirsin. balık, ikizler, başak ve yay etkili.
aynen cnm :) fiziki görünümümü neden mrk ettin?pofu ağır akrep burcu etkisi. duyguları içe çekme . aradığınız aşkı bulma şansınız yüksek. hareketli bir aile yapısı var. disiplinli ve kontrol altında bir hayat var sanırım. duygusallık dışında kafanız rahattır. fiziki görünümüzü çok merak ettim. bence güzel bir doğum haritası. çok net sade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?