- 3 Aralık 2010
- 27
- 2
- 36
03 06 1988...14.30 saatım
Öncelikle horoskopunu inceletmek isteyen üyelerimizin bana şu bilgileri doğru bir şekilde yazması gerekiyor:
*Doğum yeri
*Doğum saati(dakikası dakikasına)
*Doğum tarihi(gün/ay/yıl)
Örnek vermek gerekirse şu şekilde olacak:
03/Eylül/1979,Ankara,Saat 13:45
alkisalkisalkis
Öncelikle horoskopunu inceletmek isteyen üyelerimizin bana şu bilgileri doğru bir şekilde yazması gerekiyor:
*İstanbul
*Doğum saati 10:00 13:00 arası
*Doğum tarihi(02.10.1972
Saturn Gunes 180 ° zit açi evlilik vermez yada çok geç verir diye duydum dogrumudur ?
aslinda benim bildigim evlilik için Venus gezegenine ve 7.eve bakilir onun zit açilari yoksa olur gunes nerden girdi araya onu anlamadim
Güneş eğer 4 5 6 10 11 12. evlerde yani ufuk çizgisine göre oriental (Doğu) evlerde yer alıyorsa erken evlilik verirveya genç bir erkekle evlenilir.
Güneş eğer 1.2.3.7.8.9. evlerde yani occidental (Batı) evlerde ise daha geç evlenilir veya daha yaşlı erkekler ile evlilik ihtimali ortaya çıkar.
birde sunu gordum buna gore ben geç evlenicem gunes'im 8.evde :l
Saturn Gunes 180 ° zit açi evlilik vermez yada çok geç verir diye duydum dogrumudur ?
aslinda benim bildigim evlilik için Venus gezegenine ve 7.eve bakilir onun zit açilari yoksa olur gunes nerden girdi araya onu anlamadim
Güneş eğer 4 5 6 10 11 12. evlerde yani ufuk çizgisine göre oriental (Doğu) evlerde yer alıyorsa erken evlilik verirveya genç bir erkekle evlenilir.
Güneş eğer 1.2.3.7.8.9. evlerde yani occidental (Batı) evlerde ise daha geç evlenilir veya daha yaşlı erkekler ile evlilik ihtimali ortaya çıkar.
birde sunu gordum buna gore ben geç evlenicem gunes'im 8.evde :l
-Satürn bir bayan için evliliğin gecikmesi potansiyelini verebilir.
-Venüs,Terazi ve 7.ev önemli. Güneş ve Mars bir bayanın nasıl erkeklere çekilebileği konusunda fikir verir.
Şey cevap yazdım ama konu sahibi ben değilim.:26:*doğum saati 12:00
*doğum tarihi(02.10.1972
Şimdiden teşekkürler
*Doğum yeri
*Doğum saati(dakikası dakikasına)
*Doğum tarihi(gün/ay/yıl)
Örnek vermek gerekirse şu şekilde olacak:
03/Eylül/1979,Ankara,Saat 13:45
alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?