Horoskopunuza ( Yıldız Haritası ) Bakıp Yorumlayalım

kusura bakmayın da 30 tl ye astroloji ile ilgili işlem yapan astrologda olamaz öyle bir yorumda yapamaz emin olun o olsa olsa cafe falcısı olur kahve falı bakan bir ilişki analizi (sinastri haritası için gerçek bir astroloğun vereceği emek ayıracağı zaman en az bir kaç gün biliniz...

bu konu başlığı çok uzun zaman önce açılmış ve artık işlevi kalmamış anlaşılan

05/temmuz/1983,izmir,saat 10.00 bakarsanız sevinirim teşekkürler.

Saturn Gunes 180 ° zit açi evlilik vermez yada çok geç verir diye duydum dogrumudur ?

aslinda benim bildigim evlilik için Venus gezegenine ve 7.eve bakilir onun zit açilari yoksa olur gunes nerden girdi araya onu anlamadim

Güneş eğer 4 5 6 10 11 12. evlerde yani ufuk çizgisine göre oriental (Doğu) evlerde yer alıyorsa erken evlilik verirveya genç bir erkekle evlenilir.
Güneş eğer 1.2.3.7.8.9. evlerde yani occidental (Batı) evlerde ise daha geç evlenilir veya daha yaşlı erkekler ile evlilik ihtimali ortaya çıkar.

birde sunu gordum buna gore ben geç evlenicem gunes'im 8.evde :l

Son düzenleme:

-Satürn bir bayan için evliliğin gecikmesi potansiyelini verebilir.
-Venüs,Terazi ve 7.ev önemli. Güneş ve Mars bir bayanın nasıl erkeklere çekilebileği konusunda fikir verir.

-Satürn-Güneş bağlantısı bayanlar için evliliğin gecikmesi potansiyelini verebilir.Aynı zamanda Oğlak burcu erkeklerine ilgi duyabilir bu kişi.
-Venüs+7.ev+Terazi burcu.Güneş ve Mars konumu,yaptıkları açılar bayanlar için erkeklerde aradığı özellikeri anlatabiliyor.

15.05.1991, istanbul, 12.40
cok merak ediyordum bu konuya rastlamam iyi oldu :)

Son düzenleme:
23 haziran 1982
saat30
kocaeli İzmit

yıldız haritamı su önemli ve yoğun gök olaylarının olduğu dönemde yorumlayabilirmisiniz.biraz olsun dikkatli davranmam adını.cok karmasık ve cıkılmaz bir dönem.İLGİLENİRSENİZ çok sevinecem.heyecanla bekliyorum....:))

Bilgilerimi versem hala bakiyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…