Horoskopunuza ( Yıldız Haritası ) Bakıp Yorumlayalım

zahmet olmazsa bana da bakabilirmisiniz astrolojiye çok meraklıyım :) 6 haziran 1989, saat: 06.00 Adana

Son düzenleme:
zahmet olmazsa bana da bakabilirmisiniz astrolojiye çok meraklıyım :) 6 haziran 1989, saat: 06.00 Adana
astrolojiye meraklıysanız eğer yukarılarda eski yazılarımda bazı siteleri verdim oralarda çok güzel şeyler bulabilirsiniz kendinizle ilgili
Günes Ikizler Burcunda

Firsatlari degerlendirmeyi iyi bilir. Kendini kolayca ifade eder ve çok hizli ögrenir. Içten ve naziktir. Entellektüel isleri ve seyahati sever.

Zayifliklari: Daginik ve degiskendir. Çok fazla sey yaparak enerjisini bosa harcar. Belirlenmis amaçlara ulasmak için sabir ve sebat gösteremez.

Ay Yengeç Burcunda

Sosyal ve sevilen bir kisidir. Çevrecidir. Evini, aliskanliklarini, rahatini ve kendi küçük dünyasini çok sever. Büyük aileleri olur.

Zayifliklari: ailesine fazla düskündür, üsengeçtir, degisikligi sevmez. Kolayca etki altinda kalir ve asiri hassasdir. Aile problemleri yasayabilir.

Merkür Boga Burcunda

Kendi fikirlerine sadiktir, degisken degildir, bildiginden sasmaz, sabit fikirlidir fakat ihtiyatlidir da. Yasamin sundugu tüm güzellikleri sever. Bazen saf olabilir.

Zayifliklari: inatçi, sabit fikirlidir. Tepkileri yavastir.

Venüs Yengeç Burcunda

Sevkatlidir, aile hayatini, evini ve rahati sever. Yaratici bir hayal gücü vardir. Çocuklari, doga hayatini sever. Sosyal oldugu kadar insan iliskilerinde de rahattir. Hep \"Gerçek Askin\"hayalini kurar.

Zayifliklari: duygulari degiskendir. Insanlara çabuk baglanir, dengesizdir, müsriftir, maymun istahlidir. Imkansizin pesinden kosar. Otoriter bir ebeveyn olamaz, aile tartismalarindan kaçar.

Mars Yengeç Burcunda

Ailesinin iyiligi ve rahatligi için dur durak bilmeden ugrasir. Asabiliginin nedeni ailesini daha iyi bir yasama tasimak istemesinden kaynaklanir ki bu da tek amacidir. Çok ender sinirlenir ve hiç aglamaz. Kendini mükemmel bir sekilde kontrol eder.

Zayifliklari: ev içinde tartismalara yol açar, çocuklari üzerinde disiplin kurmaya çalisir.

Jüpiter Ikizler Burcunda

Çok iyi bir egitim görmüstür ve iyi bir konusmacidir. Seyahat etmeyi, yazmayi ve bilgisini arttirmayi sever.

Zayifliklari: süslü ve büyük laflarla kendini över hatta sisirir. Baskalarini dinlemeyi sevmez, herkez onu dinlesin ister.

Satürn Oglak Burcunda

Dürüst, dogru, saygideger ve degerli bir insandir.

Zayifliklari: melankoli, hayalkirikligi ve aciyi derinden hisseder.

Uranüs Oglak Burcunda

Harika bir savasçidir. O kadar güçlüdür ki çevresindekiler onu kimse yenemez diye düsünür. Yasam onun için çok kiymetlidir.

Neptün Oglak Burcunda

Ince bir begenisi vardir, erdemli ve mantiklidir.

Plüton Akrep Burcunda

Müthis bir cinsel gücü vardir.

Burç ve Yükselen Burç

Ikizler Burcu Yükseleni Ikizler

Evlerdeki Gezegenler

Evlerdeki gezegenlerin konumu kader ile baglantili gerçekleri yansitir.

Günes XII. Evde

Yalniz basina yapacagi islerde basariya ulasir. Labratuarlar, bilimsel arastirmalar, bilgi servisleri, hastaneler onun çalisabilecegi konulardir.

Ay I. Evde

Çok hassastir, fantazileri vardir, kolay korkar. Korkak, içine kapali ve duygusal bir yapisi vardir.

Merkür XII. Evde

Özellikle gençken, kendini ifade etmekte zorlanir. Az konusur, hiç bos konusmaz. Sessiz, sakin yerlerde çalismak ister. Ketum ve filozoftur. Farkli ve özel bir insandir.

Venüs I. Evde

Kocaman bir kalbi vardir. Bonkör, sadik, sicak kanli, sevgi dolu ve tatli bir insandir. Sanat, müzik ve sarkilara ilgilidir. Toplantilari ve partileri sever. Duygusal yogunluklar yasar. Ask hayati sakindir.

Mars II. Evde

Cesaret isteyen ve tehlikeli islere girisir. Hep ilk adimi atar. Para kazanmak için çok çalisir ve kazanir da. Ancak kolay para harcadigi için para geldigi gibi gider. Istek ve heyecani vardir.

Jüpiter XII. Evde

Iyi bir insandir ve hayir isleri yapar. Hayatin güçlükleri ile nasil basa çikacagini bildigi için onlardan fazla etkilenmez. Sakin ve tek basina çalismayi sever.

Satürn VII. Evde

Iliskileri ve evliligi verimli olmayacaktir. Geç evlenir ama evlendigi zaman duygulari içten ve dengelidir. Kuralci, sabit ve azimlidir ki bu özellikler is hayatinda basariyi getirir.

Uranüs VII. Evde

Bagimsiz yapisi evliligi kaldirmaz. Evlense bile eger esi ona sonsuz özgürlük tanimazsa ve sadik kalmayacagini kabullenmezse bir süre sonra bosanmasi kaçinilmazdir.

Neptün VII. Evde

Ask için evlenir ve tutkularinin derinligini çekinmeden gösterir. Ancak evlilik hayati sorunlu olur.

Evlerdeki Burçlar

Yükselen Ikizler Burcunda

Sosyal ve biraz da dedikoducu bir insandir. Amaçlarini unutur. Yazmayi sever.

Yengeç II. Evde

Finansal basari geç gelebilir.

Aslan III. Evde

Çok iyi bir organizatördür. Herseyi dikkatle inceler ve uygular.

Basak IV. Evde

Iyi bir ebeveyndir, çocuklarini dikkatle izler. Hasta çocugunun basinda bütün bir gece oturup ona sabirla bakar. Evine düskündür, zorluklari pratik zekasiyla yener.

Terazi V. Evde

Zariftir ve iyi huyludur. Iyi isleri olan rafine arkadaslari gibi kendisi de lükse düskündür. Evlenmek ister.

Akrep VI. Evde

Riskli isleri sever. Zayifligi: Cinsel bölgesi.

Yay VII. Evde

Ya yabanci biri ile ya yurtdisinda ya da yurtdisinda yabanci biri ile evlenir.

Oglak VIII. Evde

Çok ileri yasta dogal nedenlerden dolayi ölecektir.

Kova IX. Evde

Yaratici ve orjinal olan bir ise girer. Seyahati ve farkli insanlarla iletisim içinde olmayi sever. Uzun arastirmalar yapar.

Balik X. Evde

Arsivci, kütüphaneci, tarihçi gibi yalniz basina yapacagi islerde basarili olur.

Koç XI. Evde

Enerjik, ruhu olan ve güçlü arkadaslari olmasini sever. Üstlendigi her isi yapar.

Boga XII. Evde

Is hayatinda inis çikislar yasar, büyük maddi kayiplari olur.

Gezegenlerarasi Durumlar

Gezegenlerarasi durumlarin, insanin kisilik özellikleri, mizaçi ve bazi durumlarda da kaderi üzerinde güçlü bir etkisi vardir.

Iki gök cisminin karsilasmasi degisken bir durumdur ve tamamiyle bu gezegenlerin yapisina baglidir.

-399 Zıt açı Ay - Satürn

Degisken bir ruh hali vardir, inatçidir ve kendine güvenmez. Annesi ile iliskileri zor ve rahatsiz edicidir, ciddi aile sorunlari vardir. Anne sevgisi görmeyen veya terkedilen çocuklar genelde gezegenlerin bu durumunda dogmuslardir.

333 Birleşme Satürn - Neptün

O planlarini kurallara uygun ve düzenli bir sekilde uygular. Basariya ulasmak için çok çalisir.

321 Birleşme Günes - Jüpiter

Sosyal hirslari vardir, adalete ve kanunlara saygi duyar. Sabirli, olumlu ve iyi bir insandir. Hersey kanuni oldugu takdirde basariya ulasmasi için önünde bir engel yoktur.

203 Sextil Satürn - Plüton

Sebat eder, amaçlarina çok çalisarak ulasir.

-197 Zıt açı Ay - Neptün

Ciddiyetten uzak, zayif ve tembeldir. Hayal dünyasinda hatta bir rüyada yasar adeta.

158 Üçgen Ay - Plüton

Zengin ve basarili bir ask hayati ile sosyal basari arasinda bocalar. Ikisinde de basarili olmakta zorlanir. Genelde yapacagi seçim ideal bir duygusal hayat tarafinda olur.

-148 Zıt açı Venüs - Uranüs

Askta yenilikler arar ve siradanlasan iliskiler ile tatmin olmaz. Macerayi, yeniligi, farkliliklari sever, dengesiz, çabuk sinirlenen ve sadakatsiz bir yapisi vardir. Evlilik hiç ona göre degildir. Eger evlenirse bu bir gençlik hatasi olacak ve bosanma ile sonuçlanacaktir.

72 Birleşme Venüs - Yükselen Burç

Güzel olan herseyi sever. Sanata, dengeye ve uyuma düskündür. Eglenceyi sever ve sevecen bir kisiligi vardir.

68 Birleşme Satürn - Uranüs

Bir olayda en tepededir. Azimlidir, kararlidir, yaraticidir ve farklidir. Pratik zekasi vardir. Yavas ilerler ama sonunda amaçlarina ulasir.

68 Sextil Neptün - Plüton

49 Birleşme Jüpiter - Yükselen Burç

Güzel bir sofrada, güzel bir ortamda, arkadaslari ile bulusmaktan hoslanir. Mutlu ve neseli bir insandir.

48 Birleşme Uranüs - Neptün

45 Birleşme Günes - Yükselen Burç

24 Birleşme Ay - Mars

Açik, dürüst ve hirsli bir yapisi vardir. Güçlü bir iradesi vardir ve is hayatinda da güçlüdür. Kendine karsi serttir.

9 Sextil Merkür - Mars

Tartismayi ve polemige girmeyi sever. Dogru yargilari vardir ve kararlidir. Iyi bir elemandir, çok enerjisi ve canli bir zekasi vardir. Isin köküne inmeyi sever.
(7.eve yerleşim kalabalık birden fazla evlilik göstergesi olabiliyor bu dikkat:)
Şiron Yengeç 7.16
Ceres Boğa 23.58
Pallas Koç 8.07
Juno Başak 5.10
Vesta Oğlak 14.25 R
Fortun Yengeç 24.12
Güney düğüm Aslan 28.46

Burçlar Eril 2 Burçlar Ateş 0
Burçlar Dişil 8 Burçlar Toprak 4
Burçlar Öncül 6 Burçlar Hava 2
Burçlar Sabit 2 Burçlar Su 4
Burçlar Değişken 2
494 Birleşme Venüs - Merkür

Olumlu durum: Sanata kaabiliyetiniz varsa, yaratici bir dönemde olacaksiniz. Formdasiniz, seyahat etmek, yeni insanlarla tanismak ve konusmak isteyeceksiniz.

366 Birleşme Jüpiter - Günes
Olumlu durum: Formunuzun zirvesindesiniz, saglikli ve mutlusunuz. Is iliskileriniz size hiç problem çikarmayacak. Tüm problemleriniz sasirtici bir hizle çözülecek. Iyi ruh haliniz, olumlu düsünceleriniz, iyiliginiz size yardim edecek ve etkili insanlarin sizi korumasini saglayacak.

339 Birleşme Jüpiter - Jüpiter

Olumlu durum: Bu sizin için çok sansli bir dönem olacak. Birlikte vakit geçirmesi keyifli insanlarla tanisacaksiniz. Espirili, olumlu, komik, çekici, mutlu ve canli olacaksiniz. Is hayatiniz problemsiz olacak, kolayca basariya ulasacak, maddi olanaklarinizi arttiracaksiniz. Bu avantaji evdeki rahatliginizi arttirmak için kullanacaksiniz. Her olanagi yakalamayi biliyorsunuz.

182 Birleşme Plüton - Satürn

Olumlu durum: Sorumluluklarinizi yürekten sahipleneceginiz bir dönem. Görevlerinize iki elle sarilacaksizin ancak bu dayanmasi zor bir durum olacak. Bunun için yetersiz oldugunuzu veya basarisizliga ugrayacaginizi düsüneceksiniz. Çok bilinçli olacaksiniz.

118 Birleşme Plüton - Neptün

Olumlu durum: Hiçbir baskiya dayanamayacaksiniz.

80 Birleşme Neptün - Tepe Noktasi

Olumlu durum: Hayata nasil geçireceginizi çok iyi bileceginiz parlak ve etkileyici fikirleriniz sayesinde planlarinizi gerçeklestireceksiniz.

79 Üçgen Mars - Satürn

Olumlu durum: Kararli, güçlü ve enerjik olacaksiniz. Planlarinizi uygulayabileceksiniz. Kararlariniz sert ve sabit. Planlarinizi, her türlü engele karsi koyacak irade gücünüzle hayata geçireceksiniz.

-42 Kare Uranüs - Neptün

Olumsuz durum: Bilinciniz hareketlenecek. Inanciniz ve kanaatleriniz sarsilacak, herseyden süphe duyacaksiniz ve neye inanacaginizi bilemeyeceksiniz. Fakir veya toplumdan kopuk birinden çok fazla etkileneceksiniz.
sevgiler..

canım özelden ben mesaj yazamıyorum (sudenaz) eğer bana partnerinin ve kendinin bilgilerini atarsan ikili genel yorum yollıyabilirim istersen
sevgiler...

canım özelden ben mesaj yazamıyorum (sudenaz) eğer bana partnerinin ve kendinin bilgilerini atarsan ikili genel yorum yollıyabilirim istersen
sevgiler...

teşekkür ederim ilgine :)

hangi bilgiler gerekiyor ?

nişanlımın 21.06.1985 istanbul saat sabah 05:00-06:00 gibi
benim 03.03.1989 sivas saatim tam emin değil ama 12:00-14:00 arası

Canım ben junoya baktım 10 ° Başak 33' çıktı (doğum tarihim 16.02.1989 07:30) bunu nasıl yorumlayacağımı anlamadım juno 10.evde mi oluyor demek bu? Yardımcı olursan sevinirim:)

Canım ben junoya baktım 10 ° Başak 33' çıktı (doğum tarihim 16.02.1989 07:30) bunu nasıl yorumlayacağımı anlamadım juno 10.evde mi oluyor demek bu? Yardımcı olursan sevinirim:)

junon başak burcunda buda demek oluyorki
Juno Başak’ta

Kişi partnerini seçerken onun çalışkan olmasına oldukça dikkat eder. Onun eşi iş bitirici , çalışkan olamlıdır. Sünepe olmamalıdır. Ayrıca hijyene ve temizliğine dikkat etmeli ve ev ortamında yerine getirilmelidir. Pis bir partnere tahammül etmesi güçtür. Maddi , manevi hayatta kendine destek olacak partner seçer. Mesela Junosu başakta olan bir erkek bir ev kadını ile yapamaz. Karı koca olmak ilk elden birbirlerinin hatalarını eleştirmek anlamına gelir. Ona göre başkasının onun partnerinin hatalarını görmektense kendisi söylemelidir buda problemlere neden olabilir.

başak burcunun bu arada hangi evde olduğunada bak oda junodan etkileniyor başak burcu 10.eve isabet ediyorsa o zaman junodan oda etkilenir

Son düzenleme:
teşekkür ederim ilgine :)

hangi bilgiler gerekiyor ?

nişanlımın 21.06.1985 istanbul saat sabah 05:00-06:00 gibi
benim 03.03.1989 sivas saatim tam emin değil ama 12:00-14:00 arası

svd nişanlın sekerim sensin
Iki tablo arasindaki olasi iliskiyi gösterir. Bu iliskiler daha çok duygusal olmasina karsin, sosyal, entellektüel ve ruhani asamalarda da olabilir.

153 sekerimm Üçgen SVD Günes - Merkür

Olumlu durum: Birbirlerini iyi anlayan, ortak ilgileri ve meraklari olan bir çifttir bu. Birbirleri ile çok iyi anlasir ve birbirlerine saygi duyarlar.

150 sekerimm Üçgen SVD Ay - Venüs

Olumlu durum: Entellektüel ve duygusal alanda çok iyi anlasirlar. Birlikte vakit geçirmekten de keyif alirlar.

130 sekerimm Birleşme SVD Merkür - Jüpiter

Olumlu durum: Ideal, gösterisli, mutlu bir çift. Entellektüel düzeyde birbirlerini çok iyi anlarlar, birbirlerine büyük güvenleri ve basarili bir aile yasantilari vardir.

128 sekerimm Sextil SVD Günes - Venüs

Olumlu durum: Mükemmel bir uyum söz konusudur. Birbirleri ile çok iyi anlasirlar, birbirlerini çok severler, birlikteyken kendilerini iyi, mutlu ve canli hissederler.

120 sekerimm Zıt açı SVD Ay - Merkür

Olumsuz durum: Günlük yasanti sirasinda birbirlerini anlamakta zorlanirlar. Ilgileri ve ugraslari farkli hatta karsit olabilir.

-102 sekerimm Kare SVD Günes - Uranüs

Olumsuz durum: Uzun süreli bir anlasma mümkün degildir. Baslangiçta çok iyi anlassalar ve birlikte olmaktan keyif alsalar da kisa zaman sonra birlikte yasamlari kavga ve karsitliklarla dolacaktir.

73 sekerimm Üçgen SVD Merkür - Plüton

Olumlu durum: Mutlu bir birliktelik.

65 sekerimm Sextil SVD Ay - Jüpiter

Olumlu durum: Birbirleri ile uyum içindedirler, birbirlerini anlar ve güvenirler. Gelisimleri ve projeleri ortak olur. Mutlu bir aileleri ve çocuklari olur.

-60 sekerimm Zıt açı SVD Venüs - Plüton

Olumsuz durum: Çok güçlü ama yikici bir tutku vardir.

-59 sekerimm Zıt açı SVD Merkür - Satürn

Olumsuz durum: Merkür, Satürn'e sabretmekte zorlanacaktir.

54 sekerimm Üçgen SVD Venüs - Satürn

Olumlu durum: Bu birliktelik mutlu ve uzun ömürlü olur.

46 sekerimm Üçgen SVD Venüs - Neptün

Olumlu durum: Iyi bir birliktelikleri vardir. Benzer sanatsal zevkleri paylasirlar, hayatlari fantezi ile doludur.

38 sekerimm Üçgen SVD Venüs - Plüton

Olumlu durum: Çok tutkulu bir iliskidir. Uzun sürmez ama gelecegi düsünmeden tecrübe edilmesi gerekli ve keyifli olan bir iliskidir.

sizin ilişkinizi bilmiyorum ama sabreden taraf sen olduğun sürece ilişkiniz yürüyor gibi gözüküyor ama ben profesyonel diilim bunlar eğlence amaçlı lütfen çok etkisinde kalma
sevgiler...

Canım çok teşekkür ederim yordum seni O kadar doğru çıktı ki bu şoktayım. Başak burcu 7.eve isabet ediyor ama o da aşağı yukarı buna benziyor eşle ilgili yorumlar yani.

Son düzenleme:
(yükselen burcunuz,güneş burcunuz,ay burcunuzla birlikte okuyun)
MAYIS AYI BURÇ YORUMLARIM

KOÇ: Gökyüzü tutulmaların yoğun olduğu bir enerji ile karşılıyor sizleri. 10 Mayısta Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması 25 Mayısta Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulması ile oldukça hareketli bir ay sizleri karşılıyor. Güneş tutulması sizleri finansal konularda temkinli olmanız için uyarıyor. Geçmişte takip edilmemiş ödemeler gün yüzüne çıkabilir birikmiş bir ödeme ile karşılaşabilirsiniz.. Fakat bu tutulmanın etkisi ile silkinip kendinize geleceksiniz ve kazanma azminiz yükselecek. İşinize dört elle sarılmanız gereken bir süreç. Yüksek enerjinizi yapıcı yönde kullanırsanız siz kazanırsınız. Öğrenci Koç’lar 20 Mayısa kadar eğitim hayatınızda problemler yaşayabilir sınavlarda zorlanabilirsiniz. 25 Mayısta gerçekleşecek Ay tutulması ise sizleri ruhsal anlamda güçlendirecek bu dönemde arkanızdan dönen pek çok sinsi planı sezgileriniz sayesinde önceden hissedebilecek ve zarar görmeden tedbirli davranarak insanların oynadıkları oyunda başarılı olmalarına fırsat vermeyeceksiniz. İnançlarınızın güçlendiği bu özel zamanda inandığınız gibi yaşayın ve yaşam kalitenizi arttırın….

Mayıs şanslı günleriniz: 2 7 10 11 12 15 22 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 4 6 8 14 16 21 27

BOĞA: Tutulmalarla karşıladığınız Güneş’in burcunuzda ki ziyareti 10 Mayıs’ta burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulması ile devam edecek. 25 Nisan’dan beri ilişkileri temsil eden horoskoplarınızda ki 7 nci evde gerçekleşen tutulmaların etkisi ilişkilerinizi etkilemeye devam ediyor. Evli Boğa’lar için Zorlu zamanlar eşinizle iletişim kurmakta zorlanabilir, Eşin haksız eleştirileri ve kendini haklı görerek sizin söylediklerinizi dikkate almayan davranışları ile karşılaşabilirsiniz. Siz ne kadar yapıcı davransanızda eşin öfkeli davranışları nasıl davranmanız gerektiğini bilememenize ve yıpranmanıza neden olabilir. Eş ya da sevgilinizin sizden sakladığı bir takım olaylar’ da yine bu süreçte gün yüzüne çıkabilir eşinize olan güveniniz sarsılabilir. Sakin ve sabırlı davranın. 10 Mayısta gerçekleşecek Güneş tutulması belirsizlikleri kaosu netleştirecek ve siz gelişmeler doğrultusunda daha net kararlar alacak ve başarı ile uygulayacaksınız. İş ve eğitim hayatı devam eden Boğa’lar her yaptığınız olumlu yönde dikkat çekecek ve başarı çıtanız hızla yükselmeye başlayacak. 25 Mayıs’ta Yay burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay enerjisi parasal konularda etkili olacak. Eş yada sevgilinizle ortak işler yapıyorsanız birlikte olduğunuz insanın yeterli özeni göstermemesinden kaynaklanan problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde bilgi ve tecrübenizi ortaya koyun duygularınızla değil aklınızla hareket edin. Sonunda kazanan siz olacaksınız. Yine ayın son günleri yatırımlar için oldukça uygundur. Bekar ve ilişkisi olmayan Boğa’lar bu tutulmanın etkisi ile yeni insanlar tanıyabilir ve keyif alacağınız sağlam temeller üzerine kurulu bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Mayıs şanslı günleriniz: 5 10 12 13 15 20 22 28 31

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 2 6 14 16 19 21 27 29

İKİZLER: Tutulmaların etkisi ile güçlü enerjilerin olduğu bir ay karşılıyor sizleri. 10 Mayısta Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması iş ve eğitim hayatınızda olumlu gelişmeleri getirecek sizlere. Finansal anlamda rahatlamalar işlerinin yoluna girmesi ile rahat bir nefes alıp gideceğiniz yönü netleştirebileceksiniz. Yine bu dönemde terfi zam ya da yeni bir işe başlangıçta söz konusu olabilir. Kendi iç dünyanıza yöneleceğiniz başkalarının dayatma ve baskılarından iç huzura kavuşacağınız keyifli zamanlar. Tadını çıkarın ve yapmak istediklerinizi hayata geçirmek için harekete geçin. Ay boyunca dikkat etmeniz gereken en önemli konu acelecilik ve birlikte iş yaptığınız insanlara gireceğiniz sözlü tartışmalar olmalı. 25 Mayısta karşıt burcunuz Yay’da gerçekleşecek Ay tutulması özel hayatınızda ve ilişkilerinizde etkili olacak. Evli İkizler sorunlarınızı aşacak ve eşinizle ilişkinizi sağlam temeller üzerine kurmanın getirdiği güven ve güzellikleri deneyimleyeceksiniz. Bekar İkizler sizlerde keşfetme arzunuz sayesinde yeni bir ilişkiye adım atabilir hayatınızın aşkını bulabilirsiniz…

Mayıs şanslı günleriniz: 7 10 11 12 20 22 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 9 16 21 23 26 30

YENGEÇ: Gökyüzü yüzünüzü güldürecek keyifli enerjilerin olduğu bir ayı müjdeliyor sizlere. 10 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile yaşamınız olumlu yonde hareketlenmeye başlıyor. Fakat sizin tutumunuz ve hayata karşı duruşunuz bu olumlu etkileri yeterince iyi değerlendirip değerlendiremeyeceğinizi de belirleyecek bunun bilinci ile hareket edin. İş ve eğitim hayatınızda uğramış olduğunuz haksızlıklar zorluklar yerini olumlu gelişmelere bırakıyor ve ön plana çıkarak hakkınız olanı almaya başlıyorsunuz. Cesaret bilgi deneyim bu ayın şifresi sizler için. Finansal sorunlarınızda hızla azalmaya başlıyor bu dönemde paranızı biriktirmeye ve ilerleyen zaman için neler yapabileceğinizi planlamaya başlayın. Sosyal hayatınızın fazlası ile önem kazandığı bir aydasınız. Arkadaşlarınızı arayın özellikle de uzun zamandır bir araya gelemediğiniz arkadaşlarınızla vakit geçireceğiniz aktivitelerde bulunun. Size hem manen hem madden faydaları olacağına emin olabilirsiniz. 25 Mayısta gerçekleşecek Yay burcunda ki Ay tutulması ve Dolunay enerjisi sezgilerinizi çok daha yoğun bir hale getirecek ve sezgileriniz sayesinde özel yaşamınızla ilgili doğru ve yararınıza olacak kararlar almanıza yardımcı olacak. Bekar ve ilişkisi devam eden Yengeç’ler sezgilerinize güvenmeli ve birlikte olduğunuz insana karşı tutumunuzu sezgileriniz doğrultusunda ortaya koymalısınız. Yeni insanlar yeni başlangıçlar sizleri karşılıyor.

Mayıs şanslı günleriniz: 3 5 10 12 15 22 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 6 14 18 21 27 31

ASLAN: İş hayatınızın fazlası ile önem kazanacağı sorumluluk ve çalışma temponuzun artacağı bir ay karşılıyor sizleri. 10 Mayısta Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması kariyerinizi temsil eden konularda etkili olacak ve geçmişte ektiğiniz tohumların meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. İşinizle ilgili girişimlerinizi yatırımlarınızı bu dönemde gerçekleştirebilir kısa sürede olumlu sonuçlar elde ederek maddi manevi güzel gelişmeleri hızlandırabilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden Aslan’lar bu süreçte disiplinli çalışırsanız öğrenim hayatınızda çığır aşabilirsiniz. Bu ayın sizler için şifresi ‘’DİSİPLİN’’ Yaşamınızın her alanında göstereceğiniz disiplin ve tutarlılık sizleri isteklerinize ulaşmada başarılı kılacak. Bu ay boyunca dikkat etmeniz gereken dikkat çekici konu arkadaşlık ilişkileriniz, Herkese güvenip gereğinden fazla kişisel konularınızı anlatmamanız gerektiğini hoş olmayan durumlarla deneyimlemek istemiyorsanız dikkatli davranın ve arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirin. Bu süreçte evli ve ilişkisi devam eden Aslan’lar eş yada sevgilinizin baskıcı tavırları ve kıskançlıklarına bağlı problemler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde tartışmalardan uzak durmalı ve bencilce davranışlar içine girmemeye özen göstermelisiniz. 25 Mayısta Yay burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay enerjisi ile bazı arkadaşlıklarınız sonlanacak. Kime güvenip kime güvenmemeniz gerektiğinin bilincinde olmanın getirdiği olgunlukla doğru kararlar vereceksiniz. Bekar ve uzun zamandır ilişkisi olmayan Aslan’lar kalbinizin kilitli kapısını açacak özel bir insanla tanışabilirsiniz…

Mayıs şanslı günleriniz: 2 7 10 11 12 15 19 22 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 6 8 13 16 18 21 27 31

BAŞAK: İş ve Eğitim hayatınızı istediğiniz noktaya taşıyabileceğiniz enerjisi yüksek bir ay karşılıyor sizleri. Seçimlerinizi iyi belirleyebilirsiniz yaşamınızın olumsuz giden yanlarında yaşanacak hızla iyileşmeler yeni başlangıçlar bu dönemin sizleri hediyesidir. 10 Mayısta gerçekleşecek Boğa burcunda ki Güneş tutulması yaşama bakış açınızda köklü bir değişim yaşatabilir sizlere. İş değişikliğine gidebilir daha once yapmadığınız bir işe yatırım yapabilir ve kazançlı çıkabilirsiniz. Kendinizle yüzleşmiş olmanın olumlu yansıması olacaktır bu etkiler. Maddi konularda ortaklıkları olan Başak’lar yeni fırsatlar yeni imkanlar bulabilirler. Kontrolü karşı tarafa bırakmadan istek ve taleplerinizi ifade ederseniz sürekli gelir elde edeceğiniz imkanlara kavuşabilirsiniz. Korkularınız dünde kalsın siz bugüne cesaretle ilerleyin. Özel yaşamınızda da eş yada sevgilinizle seyahatler söz konusu olabilir. İmkanları değerlendirin ve eşinize zaman ayırın. Sorun ettiğiniz şeylerin aslında ne kadar önemsiz olduğunu fark edecek ve birbinizi yeniden keşfedebileceksiniz. 25 Mayısta Yay burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay enerjisi ile sevdikleriniz ailenizle ilişkileriniz güçlenecek. İş eğitim ve özel yaşamınızda onların desteğini alacak ve hepinizi ilgilendiren konularda ortak kararlar alabilmenin faydalarını göreceksiniz. Bekar Başaklar ay boyunca önceliğiniz iş ve eğitim hayatınız olmalı. Başarılı girişimler kalıcı işler ayın enerjileri arasında. İş ve eğitim hayatınızda birlikte olduğunuz bir insanın yakınlığını fark edebilirsiniz. Bırakın ilk adımı o atsın siz sadece yakınlaşmasına izin verin gerisi kendiliğinden gelecektir…

Mayıs şanslı günleriniz: 3 4 5 10 15 22 28 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 6 14 16 18 21 27

TERAZİ: Finansal konular ve iş hayatınızın önem kazandığı bir aya giriyorsunuz. 10 Mayısta gerçekleşecek Güneş tutulması bu konularla ilgilenmeniz için size sunulmuş harika bir fırsattır. Ödeme zorluğu çektiğiniz bir kredi ssk ya da verginiz varsa yeniden yapılandırabilir dostlarınız aracılığı ile yeni finansal kaynaklar elde edebilirsiniz. İş hayatınızda yaşanan belirsizlikler geçen ay boyunca sizleri yordu. Her şey netleşiyor siz yeter ki karamsarlığı ve kaygılarınızı geri plana atın ve gelen şansı iyi değerlendirin. Bu ay çalışma arkdaşlarınızla dayanışma sizi güçlü kılacaktır. Eğitim hayatı devam eden Terazi’ler imkansızlıklar yüzünden yaşadığınız sıkıntılar sizden yaşça büyük insanların sağlayacağı olumlu imkanlarla sona eriyor. İnanın çalışın ve kazanın. Özel yaşamınızda ise evli Terazi’ler eşinizin ailesinden kaynaklanan problemleri büyütmeden hareket ederseniz sonuçlar yıkıcı olmaz ama aksi yönde tartışmalara duygusal yaklaşımlarla karşılık verirseniz istenmeyen bitişler söz konusu olabilir dikkatli davranın. 25 Mayısta Yay burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay enerjisi ilişkilerinizi iyileştirmeniz için fırsattır. Biten bir ilişkinin acısını çekiyor ve pişmanlıklar yaşıyorsanız bu duygularınızı paylaşmak için imkanlar yaratın ve duygularınızı ifade edin aşkın kutsal kapılarını fedakarlıkla aşkla yeniden aralayın… Evli Terazi’ler bu tutulma etkisi sizleri de olumlu yönde etkilerken bir kenarda kalıpta ilk adımı daima sevdiklerinizin atmasını beklemeyin…

Mayıs şanslı günleriniz: 2 7 10 11 12 15 20 26 29 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 6 14 18 21 27 31

AKREP: Karşıt burcunuz Boğa’da gerçekleşecek olan Güneş tutulması ilişkilerinizi evliliğinizi ve bu konularda yaşanacak olumlu ya da olumsuz etkileri harekete geçirecek. Siz sorunlu bir evliliğin içindeyseniz bu tutulma ile birlikte sorunlar içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Eş yada sevgilinizin bencillikleri sizin yaptığınız fedakarlıkları yok sayarak hareket etmesi ipleri kopma noktasına taşıyabilir. Engel olmamalı akışa ayak uydurmalısınız. Ne bitirmek için ilk adımı atan taraf siz olun ne de devam etmek için eşinizden fazla mücadele edin. Hayatın akışına ve eşinizin tutumuna göre hareket etmek doğru olacaktır. Yine bu dönemde ayrıldığınız ve özlem duyduğunuz bir ilişki yeniden gündeminize gelebilir. Geçmişte yaptığınız davranışların olgunluğu ile aşka şans verin ki aşk size geri gelsin. Aşkı sadece yüreğinizde değil başınızın üstünde de taşımayı bilmelisiniz ki sizi hiç bırakmasın. Yine bu dönemde iş hayatınızda arkadaşlarınzı aracılığı ile çok önemli fırsatlar la karşılaşabilirsiniz. Kararlı ve cesur olursanız yaşamınızda bir dönem kapanıp yeni bir dönem sizleri karşılıyor olacak. 25 Mayısta Yay burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay enerjisi ile yeni bir yere taşınabilir iş yada evinizle ilgili keyif verici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde gelecek kaygınız da yükselecektir. Yatırımlar hukuksal konular aracılığı ile kazanç elde edebilirsiniz. Fakat yatırımınızı hangi yöne yapacağınız konusunda kararsızlık gösterirseniz zamanı iyi değerlendirmemeye bağlı sorunlar pişmanlıklar yaşayabilirsiniz…

Mayıs şanslı günleriniz: 5 10 12 13 15 19 22 23 28 31

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 2 4 6 8 14 16 17 21 27

YAY: Gökyüzünün bu ay sizlere şifresi ‘’Kendine değer ver Kendinizi sev’’ Sizi üzen yoran kıran zorlayan enerjilerle baş edebileceğiniz radikal kararlar alıp başarılı ile uyguyabileceğiniz özel bir ay. 10 Mayısta gerçekleşecek Boğa burcudaki Güneş tutulması size adeta yeniden yapılandıracak güçlü etkilere sahip. Pek çok olumsuz alışkanlığınızı arkadaşlığınızı ilişkilerinizi yeniden yapılandıracak kendi hayatınızın patronluğunu üstlenerek doğru seçimlerin getirdiği avantajları deneyimleyeceksiniz. Yemek yeme alışkanlığınızdan iş hayatınızda ki tutumunuza kadar pek çok konuda tavrınız duruşunuz olumlu yönde değişecek. İş hayatınızda finansal anlamda verdiğiniz mücadelenin hakkını alacaksınız. Yatırımlar yeni projeler bu sürecin getirileri arasında sezgilerinize güvenin ve bu konularda kararlarınızı bu doğrultuda alarak ilerleyin. Eğitim hayatı devam eden Yay’lar istediğiniz başarıyı elde edecek ve eğitim hayatınızın en keyifli sürecini geçireceksiniz. Evli Yay’lar sizlerde eşten kaynaklanan problemlerin sağlıkla ilgili konuların iyi yönde ilerlemesi ile rahatlayacaksınız. 25 Mayıs’ta burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay enerjisi ile yeni ve kalıcı bir ilişkiye başlayabilir. Bu ilişkinin olumlu etkisi ile yaşamınızın pek çok noktası ile ilgili tamamen kişisel ve doğru kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde kendinize önem vermenin ne kadar değerli olduğunu çok daha iyi anlayacak çok daha sağlıklı ve huzurlu günlere kavuşmanın sizden ve sizin seçimlerinizden kaynaklandığının bilincini yaşamınızın bir parçası haline getireceksiniz…

Mayıs şanslı günleriniz: 7 10 11 12 15 22 29 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 3 6 8 13 14 18 21 27

OĞLAK: Yaşamınızın önemli virajlarını alacağınız dikkatli olmanız ve seçimlerinizi ben merkezli yapmamanız gereken bir ay karşılıyor sizleri. 10 Mayısta Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması işinizle ilgili yeni arayışlar içine girmenize ve anlık heveslerle hareket etmenize sebep olabilir. Cazip görünün fırsatlar bir arkadaşınızdan gelecek ortaklı teklifini tamda istediğiniz şey olarak düşünmenize sebep olabilir. Kısa vadede rahatlamaların rehaveti ile ilerleyen günlerde büyük bir hayal kırıklığı ve biten bir arkadaşlık ilişkisinin üzüntüsü ile tamamlayabilirsiniz. Ayrıca bu dönem çalışma arkadaşınız ya da ortağınızla gizli bir ilişki duygusal bir yakınlaşmanın getireceği sansasyonel etkilere de sebep olabilir. Her bakımdan dikkatli olmalı ve anlık kararların esiri olmadan hareket etmelisiniz. Evli ve ilişkisi devam eden Oğlak’lar eşinize karşı tutumunuz fazlası ile önem taşımakta kendi içinizde yaşadığınız psikolojik problemlerin tek sorumlusu olarak eşinizi görür ve onunla sürekli tartışma ortamı yaratırsanız ilişkinizi bitirebilir sonrasında büyük bir pişmanlık ve yanlızlıkla karşılaşabilirsiniz. Kendinize adil davranmaz yaptıklarınızı sürekli doğru bulur ve sizi gerçekten seven ve değer veren insanların uyarılarını dikkate almazanız sonuçlarına katlananda yine siz olursunuz. Hani bir söz vardır kendi düşen ağlamaz diye. Şimdi durup düşünme zamanıdır. Ben ne yapıyorum ne istiyorum isteklerimi gerçekleştirmem için neler yapmam gerekli ? Bu soruların cevabını bulun ve kararlarınızı ondan sonra alıp uygulamaya başlayın. 25 Mayısta Yay burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ve Yeni ay enerjisi duygusal hayatınızda kasırgadan sonra gelen dinginliği ve huzuru armağan edecek sizlere. Tabi yeteri kadar adil davranıp ilişkilerinizi güçlendirmek için fedakarlık ettiğiniz sürece. Bekar ve ilişkisi olmayan Oğlaklar tutulmanın etkisi ile duygusal hayatınız önem kazanacak romantik sevgi ve uyumun olduğu bir birliktelik söz konusu olabilir…

Mayıs şanslı günleriniz: 3 4 5 10 12 13 15 23 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 6 8 14 16 18 21 25 27

KOVA: Ailevi konuların ön planda olacağı bir ay karşılıyor sizleri. 10 Mayısta Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması iş ve aile hayatınız arasında dengeyi kurmakta zorlanabileceğinize ve mecburiyetlerden dolayı beklenmedik harcamalarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Aile bireyleri ile ortak değerlerde buluşamaz ve fikir ayrılıkları yaşarsanız finansal anlamda zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu sure içinde dengeleri korumaya çalışmalı ve geçmişte yaşadığınız sıkıntıların tekrar etmemesi yönünde çabalamalısınız. İş hayatınızda şansızın yükseldiği yaptığınız iş te dikkat çekerek yeni teklifler alabileceğiniz zamanlardasınız. Zamanı iyi değerlendirir ve planlı hareket ederseniz aynı anda iki is yada proje ile ilgilenebilir ve bu sayede uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir yatırımı kısa sure içinde gerçekleştirebilirsiniz. 25 Mayısta Yay burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay enerjisi ile ailevi sorunlar azalarak yerini uyum barış ve iş birliğine bırakacaktır. Özel yaşamınızda ise eş ve çocuklarla ilgili sağlık problemleri söz konusu olabilir bu dönemde anlayışlı olmalı ve eş olmanın sorumluluğunu isteyerek severek yerine getirmelisiniz. Ay’ın son günleri kas ve eklemlerle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Sert sporlar ve acelecilikten kaynaklanan ufak tefek kazalar karşı dikkatli davranın. Bekar Kova’lar aynı anda birden fazla insanın yoğun ilgisinden bunalabilir ve yanlız kalma eğiliminde olabilirsiniz. En iyisi de budur bu sayede doğru bir seçim yaparak ne istediğinizi belirleyebilirsiniz.

Mayıs şanslı günleriniz: 7 10 11 12 15 20 22 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 4 6 8 13 14 17 18 28 29 30

BALIK: İletişimin daha once olmadığı kadar önem taşıdığı bir ay karşılıyor sizleri. 10 Mayısta Boğa burcunda gerçekşecek Güneş tutulması ile gerek aile gerek sosyal yaşamınızda ki ilişkileriniz ve ilişkilerinizde sizin yaklaşımlarınız önem kazanmakta. Susup sabırlı davrandığınız fakat sürekli haksızlığa uğradığınız konularda sesinizi yükseltin ve cesur davranın. Yeteneklerinizi ortaya koymak için hızlı hareket etmelisiniz. İdeallerinizi yaratıcı yönlerinizi ortaya koyun. Eleştirilmeyi reddedilmeyi bir yana bırakın ve kendiniz olun. Olduğunuz gibi davranın. Göreceksiniz ki her şey olumlu yönde değişmeye başlayacak. Yine bu dönemde siz yeni bir ilişkinin arefesinde iseniz beklentilerinizi arzularınızı duygularınızı ifade edin ve birlikte olduğunuz insandan da cesur davranmasını isteyin. Dürüst olmanın kendinizi doğru söz ve tavırlarla ortaya koyabilmiş olmanın mükafatı aksın gelsin yaşamınıza. Sahip olduğunuz gücün farkına varmalı ve ortaya koymalısınız artık. 25 Mayısta Yay burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay enerjisi ile iş ve özel yaşamınızda seyahat fırsatları ile karşılabilir. Seyahatler aracılığı ile eşinizle ikiniz içinde karlı ve olumlu olacak bir yatırım fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu dönemde kişisel gelişime yönelik eğitim kurs ve başlangıçlar içinde oldukça verimlidir… Ay’ın son günlerinde dikkat etmeniz gereken konu ise ayak sağlığınız…

Mayıs şanslı günleriniz: 3 5 10 12 15 20 23 28 31

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 2 6 14 18 21 24 25 27

NOT: Aylık burç yorumlarınızı yükselen ve ay burcunuzla birlikte okuyunuz.

Gökler Rehberiniz Yolunuz Işık Olsun…

Astrolog Şenay YANGEL

sevdam eşim için de bakabilirmisin...

31.12.1981

saat-22:00

hatay iskenderun

Günes Oglak Burcunda

Dürüst, ketum, ihtiyatli, onurludur ve iradesi güçlüdür. Gerçekçilik sinirlari içinde hirslari vardir. Sorumluluk almaktan hoslanir ve alir da. Toplum için çalisabilir.

Zayifliklari: sert, düsmanca, zor anlasilan, güvenilmez bir zekasi vardir.

Ay Balik Burcunda

Hayal gücü ve sezgileri kuvvetlidir. Zengin hayal gücü onu etkiler.

Zayifliklari: sorunlarinin kaynagi onun hassasiyeti, endiseleri, problemleri, sinirliligi ve sagliksiz hayalgücüdür.

Merkür Oglak Burcunda

Derin düsünceler ile dolu, parlak ve canli bir zekasi vardir. Uzun yillar okullarda okuyabilir veya durumu müsait degilse kendi kendine ögrenmeye çabalar. Mantikli bir insandir.

Zayifliklari: kindar, soguk, nefret dolu ve karamsar olabilir.

Venüs Kova Burcunda

Süslü konusmalari sever. Bayagi olan herseyden rahatsiz olur ve çok hassastir. Asta özgürlügü sever, fakat ask onun için çok özeldir. Karsisindakini memnun etmekten hoslanir ve bunun için ne gerekirse yapar. Daima dürüsttür ama hep sadik degildir.

Zayifliklari: sadik degildir çünkü önüne çikan maceralari yasamak ister. Özgür hareket eder ve baskalarina bagimli olmayi ve engelleri sevmez.

Mars Terazi Burcunda

Öfkesini bastirmayi bilir. Sanata ve güzellige büyük saygisi vardir.

Zayifliklari: içinde yasadigi toplumu elestirir. Karsisindakini memnun etmeyi sevse de o kisiyle oynayabilir.

Jüpiter Akrep Burcunda

Kiskirtici, kaba ve tartismaci bir kisiligi vardir. Gösterise merakli ve dik baslidir. Otoriter ve hirslidir da. Genis bir aileden geliyor olmasi muhtemeldir.

Zayifliklari: cinsellikte açgözlüdür. Gergin ve saygisizdir, baska insanlari küçük görür.

Satürn Terazi Burcunda

Ciddiyeti ve ahlaki kurallara bagliligi ile taninir. Saygideger ve çaliskandir.

Zayifliklari: yeni fikirlere açik degildir.

Uranüs Yay Burcunda

Çekingen ve kirilgan olmasina karsin gururlu, cesur ve canlidir.

Neptün Yay Burcunda

Uzun seyahatleri, yabanci ülkelere ait seyleri ve suyu sever.

Plüton Terazi Burcunda

Plüton Degisiklikler getirir.

Burç ve Yükselen Burç

Oglak Burcu Yükseleni Basak

Evlerdeki Gezegenler

Evlerdeki gezegenlerin konumu kader ile baglantili gerçekleri yansitir.

Günes IV. Evde

Ailesinden, özellikle de annesinden çok etkilenir. Gururlu ve kendine güvenlidir. Geleceginden ümitlidir ve hirslidir.

Ay VI. Evde

Hiçbir zaman bir lider olamaz ama çok önemli bir kisinin sag kolu olabilir. Ancak genellikle siradan bir çalisandir. Dogayi ve hayvanlari sever, saygi duyar.

Merkür V. Evde

Yetenek ve bilgi isteyen entellektüel oyunlara ve spora ilgisi vardir. Her konuda, hatta ask konusunda bile meraklidir. Çocuklari sever.

Venüs V. Evde

Ask hayatinda basariya ulasmak ister. Güzel insanlarla tanisir ve çok iyi, sorunsuz dostluklari olur. Partileri ve eglenceyi sever. Çok çocugu olur.

Mars I. Evde

Sik sik sinirlenir ve kendini kaybeder. Gözüpek, kiskirtici, tepkisel, dinamik ve cesurdur. Hareket halinde olmak onun için bir ihtiyaçtir ve kendini bekleyen tehlikeleri veya sonuçlari düsünmeden kendini yeni projelerin içine atar.

Jüpiter II. Evde

Para konularinda rahat ve endisesizdir. Ona kalan miras büyütür. Fazla emek sarfetmeden iyi para kazanir. Sahip olduklarinin tadini çikarmayi bilir.

Satürn II. Evde

Zengin de fakir de olsa, finansal sorunlari oldugu intibasini verir. Para kazanmakta zorlanir. Çalismak onun için yorucu ve sikicidir.

Uranüs III. Evde

Merakli ve yaraticidir. Eger okumaya imkani olmazsa kendi kendini egitir. Zekidir ve güçlü bir karakteri vardir. Düzenli yasamayi sevmez ve is için seyahat etmek ister.

Neptün IV. Evde

Çok zekice ve alisilmadik fikirleri sayesinde basariya ulasir. Annesinden çok etkilenir.

Evlerdeki Burçlar

Yükselen Basak Burcunda

Tip, saglik veya sosyal yardimlasma alanlarinda çalismaya yatkindir. Evinde huzuru ve sükuneti sever. Sevkatli ve sevgi dolu bir es arar.

Terazi II. Evde

Paraya evlilik yolu ile veya bir dernek yolu ile ulasacaktir.

Akrep III. Evde

Iyi bir dedektif olur, çünkü çok meraklidir, arastirmayi sever ve bunu sabirla yapar. Gizemleri çözmeyi sever. Tehlikelerin bilincinde olarak risk almayi bilir.

Yay IV. Evde

Kesinlikle bir yabanci ile evlenecek ve yasamaya yurt disina gidecektir.

Oglak V. Evde

\"Ciddi\" insan tipine mükemmel bir örnektir. Herseyi ölçülü ve hesaplidir. En ufak bir riski bile göz önünde bulundurur. Sabir en önemli özelliklerinde biridir. Sansa inanmaz. Evlenmeden önce bir-iki iliski yasar, evlenir, aile kurar. Problemsiz, sevgi ve erdem dolu bir yasantisi olur.

Kova VI. Evde

Ögretmenlik tam ona göre bir meslektir. Zayifligi: Kan dolasimi.

Balik VII. Evde

Çok kisa zamanda onu hayal kirikligina ugratacak biri ile evlenir. Esi canlilik ve enerjiden yoksundur ki bu da onu çok rahatsiz eder. Bu nedenle bosanabilirler. Ikinci ve daha mutlu bir evlilik yapabilir.

Koç VIII. Evde

Esi onun kazandigindan daha fazla para harcamaya egilimlidir. Tehlikeli olabilecek aceleci davranislardan kaçinmalidir. Çok hizli araba kullanir.

Boga IX. Evde

Az seyahat eder, yurtdisina büyük bir ilgisi yoktur. Prensiplerini ve fikirlerini hiç degistirmez.

Ikizler X. Evde

Birçok degisiklik ve hareket içeren bir iste çalisir. Eger böyle bir isi yoksa sik is degistirir. Hareketi, seyahati ve yazmayi sever.

Yengeç XI. Evde

Içten ve ömür boyu sürecek dostluklari vardir. Ancak ailesi onun için herkezden önce gelir.

Aslan XII. Evde

Otorite ile problemleri vardir.

Gezegenlerarasi Durumlar

Gezegenlerarasi durumlarin, insanin kisilik özellikleri, mizaçi ve bazi durumlarda da kaderi üzerinde güçlü bir etkisi vardir.

Iki gök cisminin karsilasmasi degisken bir durumdur ve tamamiyle bu gezegenlerin yapisina baglidir.

301 Sextil Günes - Ay

Çok canli bir yapisi vardir. Sosyal yasami sever, popülerdir ve dostlugu zevk verir. Dengeli, kendiyle barisiktir ve ailesi ile iyi anlasir.

-134 Kare Merkür - Satürn

Ketum, tutucu, hirsli ve inatçidir. Zekasi yavas isler ve kendini zor ifade eder. Basariya yavas ve zor ulassa da kolay vazgeçmez, sabirlidir.

123 Birleşme Satürn - Plüton

Sebat eder, amaçlarina çok çalisarak ulasir.

69 Üçgen Venüs - Mars

Ask doludur. Sakin ve huzur dolu bir sevgili degildir aksine tutkulu, ani tepkiler veren bir sevgilidir. Askta gösterisçidir ve ufak zevkleri sever. Hayatin tadini sonuna kadar çikarir.

-63 Kare Venüs - Jüpiter

Kayitsiz, ilgisiz ve bencil bir insandir. Güzel olani sever ve gösteris meraklisidir. Sirf görünüs için çok fazla para harcar. Karsisindakini memnun etmeyi sever ve birçok ask macerasi yasar. Sadik degildir ve ask hayatinda firtinalar yasar.

58 Sextil Günes - Jüpiter

Sosyal hirslari vardir, adalete ve kanunlara saygi duyar. Sabirli, olumlu ve iyi bir insandir. Hersey kanuni oldugu takdirde basariya ulasmasi için önünde bir engel yoktur.

-55 Kare Günes - Mars

Siddetli ve tepkili bir insandir. Sonuçlarini hiç hesaba katmadan olaylarin içine baliklama atlar. Bu da birçok problemi beraberinde getirir. Rahat duramaz ve enerjisini olumsuz olarak harcar.

51 Üçgen Ay - Jüpiter

Açik sözlü, dürüst, olumlu ve bonkçr bir yapisi vardir. Yemek yapmayi sever. Arkadasliklari içtendir. Iyi bir elemandir ve çevresinde hep dogru insanlar vardir.

45 Üçgen Merkür - Yükselen Burç

Zekidir, hizli ve canli refleksleri vardir. Çevresi ile meskuldür, arkadaslari ile oldugu kadar yabancilar ile de fikir paylasmayi sever.

42 Sextil Neptün - Plüton

40 Sextil Satürn - Neptün

O planlarini kurallara uygun ve düzenli bir sekilde uygular. Basariya ulasmak için çok çalisir.

-28 Zıt açı Ay - Yükselen Burç

Ailesi tarafindan olumsuz etkilenir. Anne-babasi tarafindan yeteri kadar sevilmemis olmasi muhtemeldir. Özellikle annesinden daha fazla sevgi bekler. Kolay etki altinda kalir, sahte bir hassasligi vardir.

-24 Kare Merkür - Plüton

Sabirsizdir. Karsitliklari sever ve kolay sinirlenir. Tartismalari gürültülüdür.

17 Sextil Mars - Uranüs

Siradisi bir enerjisi vardir. Fevridir ama cesurdur da. Tüm enerjisi ile, toplumun iyiligi için riskli görevleri üstlenir. Bagimsizliga adeta ihtiyaci vardir.

15 Birleşme Jüpiter - Plüton

Yönetmeyi sever, zekidir ve düzenlidir.
Şiron Boğa 18.28 R
Ceres Akrep 9.47
Pallas Terazi 15.22
Juno Yay 14.47
Vesta Yay 20.08
Fortun Yengeç 17.41
Güney düğüm Oğlak 22.32

Burçlar Eril 6 Burçlar Ateş 2
Burçlar Dişil 4 Burçlar Toprak 2
Burçlar Öncül 5 Burçlar Hava 4
Burçlar Sabit 2 Burçlar Su 2
Burçlar Değişken 3
376 Birleşme Plüton - Günes

Olumlu durum: Bu dönem boyunca çok hirsli olacaksiniz. Bu hirslariniza daha ilginç ya da daha fazla para veren bir is sayesinde ulasacaksiniz. Bu iste yeniden organizasyon ve düzenleme yapmaniz gerekecek ve bu yeni is sizi adeta içine alacak.

313 Birleşme Satürn - Jüpiter

Olumlu durum: Saygi duyulan bir yasantiniz olacak. Kanuna sayginizi göstereceksiniz. Yanina yaklasilamayacak bir yasantiniz ve yüksek deger yargilariniz olacak, dürüst ve adil olacaksiniz. Gelenekçi ve burjuva bir hayat görüsünüz olacak.

Fikirlerinizi olumlu ve gerçekçi bir sekilde hayata geçireceksiniz. Yapacaginiz görevde, size yardimi dokunacak bir destekten faydalanacaksiniz. Is hayatinizda begenilecek ve basarilarinizla ödüller elde edeceksiniz.

200 Birleşme Jüpiter - Tepe Noktasi

Olumlu durum: Is hayatinda ulasmak istediginiz amaçlara yaklasacaksiniz. Olanaklari nasil yakalamaniz gerektigini bileceksiniz. Kendi kisisel özelliklerinizden çok, arkadaslarinizin ve meslektaslarinizin yardimi ile basariya ulasacaksiniz.

184 Sextil Plüton - Ay

Olumlu durum: Hayat yeni bir bakis ile kendinizi baska insanlardan uzaklastirmak isteyeceksiniz.

-144 Zıt açı Venüs - Uranüs

Olumsuz durum: Sizi herzaman hos sürprizler beklemiyor.

-135 Kare Jüpiter - Yükselen Burç

Olumsuz durum: Bagimsizliginiza ve özgürlügünüze çok ihtiyaciniz olacak. Kapasitenizin üzerinde yasayacak, gerçekçi olmadiklari için oldugu kadar, tembel ve umursamaz olacaginiz için amaçlariniza ulasamayacaksiniz. Olanaklarin kucaginiza düsecegini düsüneceksiniz ancak karsiniza çikan imkanlari bile nasil ayakalayacaginizi bilemeyeceksiniz.

-116 Kare Uranüs - Günes

Olumsuz durum: Ani sinir patlamalari yasayacaksiniz, ruh haliniz degisken olacak ve çevrenizdeki insanlar sizin tepkilerinizi kestiremeyecekler ve bu nedenle sürekli savunma halinde olacaklar.

Patronlarinizin size verecegi en ufak bir talimata bile tahammül edemeyeceksiniz. Otoriteye karsi koyacaksiniz.

Duygusal hayatinizda da tahammülsüz olacaksiniz. Gururunuz incinmis olabilir.

62 Üçgen Neptün - Jüpiter

Olumlu durum: Olaylar kendiliginden gelisecek ve sizin düsünmeniz gerekmeyecek. Daha önce yapmis oldugunuz bir is sayesinde para gelecek. Bonkör, yardimsever ve iyiliksever olacaksiniz.
sevgiler..

05/Mart/1993,Balıkesir/Gönen,Saat 07:00 (saatten tam emin değilim ama bu saatlerde diye biliyorum.)

Teşekkürler şimdidenn çok merak ettiimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…