• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoş bir kadın eşinize yanaşsa?

oturup öğretmek yerine banlamak olmaz ki böyle hiç bir yere varılmaz bir gün yönetici olursam herkesi banlayacağım ben de :KK53:
Yöneticinin görevi bilmem kaç bin tane üyeye tek tek kuralları öğretmek değil ki. BDV bölüm kuralları diye bir şey var, zahmet edip bir kere okursanız ve kurallara uyarsanız banlanmazsınız. Sonuçta size özel bir uygulama yok ama üyelik açtığınızdan beri maşallah her gün banlısınız.

Aldatacak adam her şekilde aldatır . İlla da bir kadının "seninle bir gece geçirmek istiyorum . " vesaire demesi gerekmiyor . .

yaniiii benim eski eşim anlatmıştı kendisi otelde çalışıyordu yabancı turistler içip bunları odaya çağırıyorlamış hatta kimi çıplak falan çıkıyormuş izde gidiyoruz dedi ne yani dedim nasıl anlatıyorsun bana falan dedim napimm kızım erkek değilmiyim ben milletin diline mi düşeyim falan dedi :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

yaniiii benim eski eşim anlatmıştı kendisi otelde çalışıyordu yabancı turistler içip bunları odaya çağırıyorlamış hatta kimi çıplak falan çıkıyormuş izde gidiyoruz dedi ne yani dedim nasıl anlatıyorsun bana falan dedim napimm kızım erkek değilmiyim ben milletin diline mi düşeyim falan dedi :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Ne? :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

evet o kadar kocasına güvenen(?) kadın içinden bir kişi bile testimize katılmaya cesaret edemedi böylelikle sorumun cevabına aldım. ayrıca başkalarının profillerini kurcalamak çok ayıptır ilgili profiller benim değildir bildireyim de. :)

evet o kadar kocasına güvenen(?) kadın içinden bir kişi bile testimize katılmaya cesaret edemedi böylelikle sorumun cevabına aldım. ayrıca başkalarının profillerini kurcalamak çok ayıptır ilgili profiller benim değildir bildireyim de. :)

Sen asil sorununu anlat... birisinin paraya ihtiyaci var da musteri mi ariyorsunuz? Tövbe ya. Eger oyleyse hayrina kendin yardim et. Kötü yoldan al çıkar. ..

Sen asil sorununu anlat... birisinin paraya ihtiyaci var da musteri mi ariyorsunuz? Tövbe ya. Eger oyleyse hayrina kendin yardim et. Kötü yoldan al çıkar. ..

evet arıyorum verecekmisin para?
senin hayatında göreceğinden daha fazla param var merak etme. çalışıp kazanıyoruz bazıları gibi evde oturup koca parası yemiyoruz.

Yanlış, ev kadınları çoğunlukla hissede olmayı tercih eder, çoğu forex bilmez, forex oynamalarını da tavsiye etmemelisiniz, nedenini benden daha iyi biliyorsunuzdur, yazıpta ukalalık yapmış olmayayım. Forex alanında Spk onaylı birkaç kurum var zaten, isim veremem reklama girer, birçok aracı kurumu tanırım:KK66:
Viob, Bist uzmanlık alanımdır, yılların kurduyum ne de olsa, hesap olmaması mümkün mü sizce? Ekrana sürekli bakmama da gerek yok, otomatik program bağlı, alır satar, alır satar:KK66:

Yanlış derken?
Fazla sayıda ev hanımı müşterimiz var üstelik önemli bir kısmı forex piyasasında işlem yapmış ya da işlem yapmakta olan kişiler ben alacağım paraya bakarım Mune hanım kaybetmesi kazanması beni ilgilendirmez sonuçta biz yol gösteririz gerisi onlara kalmış. Sonuçta ne kadar işlem yapılırsa biz de o kadar kazanıyoruz. :)

evet arıyorum verecekmisin para?
senin hayatında göreceğinden daha fazla param var merak etme. çalışıp kazanıyoruz bazıları gibi evde oturup koca parası yemiyoruz.
Sibel bakiyorumda her zaman ki gibi formun yerinde gayet. Valla merak ettim milletin esini hangi arkadasina tavlatacaksin hani kimse onu cevirmemis ya victoria secret melegi falan mi :KK45::KK45:

Sibel bakiyorumda her zaman ki gibi formun yerinde gayet. Valla merak ettim milletin esini hangi arkadasina tavlatacaksin hani kimse onu cevirmemis ya victoria secret melegi falan mi :KK45::KK45:

ben öyle bişey demedim ki ben sadece bir soru sordum isteyene model arkadaşımla bi test edelim dedim ama kimse cesaret edemedi yoksa milletin pörsümüş kocasından banane :KK49:

B bensibelim2 kusurbakma ama kendini oyle bir yansitiyorsun ki elalemin kocasini denemeye kalkiyorsun bunu ne tarZ kadinlar yapar? biride ordan kocalarini koruyanlra cok gülmus falan kendide yapmaZa getiriyo kelime cambazligina gerek yok. ben nasilki aldatmayacak kadar namus ve sahsiyetli bir karaktersem esimede guvenemeZmiyim? bunun neden aksini ispatlamaya calisiyosunuz ki? olamazmi ? bi insan allahdan korkamazmi? ben salakmiyim? yani agzimi acmisim koca koca benimi kandiriyo ? yani gercekten yaptiginiz cok ayip bisey biraz akilli olunda boynuzu yemeyin ozaman kendi yarasi olan baskasina sariyo.. bilgilerini neden veriyimki okadar asagilikmiyim kocama elalemin seyini yilistircam bira TERBIYENI TAKIN BOYNUZLU YERINE BURDAN ILAC ARAMA..firsat arayana kari cok ayagina gider ama bazi adamlar kokusmus herkesin tepesinden gecmis kadinlara sumugunu bile atmaZ o kafana sok :D kendine sert kadin diyosun ya ayri bir guluyorum sen burdaki hangi kadini tniyosun ki boyle net konusuyosun

Ona imkan demeyelim heryer hoş güzel kadın kaynıyo içinde öyle bir dürtü varsa yanaşmasınada gerek yok aldatma beyinde biter

B bensibelim2 kusurbkma ama kendini oyle bir yansitiyorsun ki elalemin kocasini denemeye klkiyorsun bunu ne tarZ kadinlar yapar? biride ordan kocalarini koruynlr cok gülmus falan kendide yapmaZa getiriyo kelime cambazligina gerek yok. ben nasilki aldatmayacak kadar namus ve sahsiyetli bir karaktersem esimede guvenemeZmiyim? bunun neden aksini ispatlamaya calisiyosunuz ki? olamazmi ? bi insan allahdan korkamazmi? ben salakmiyim? yani agzimi acmisim koca koca benimi kandiriyo ? yani gercekten yaptiginiz cok ayip bisey biraz akilli olunda boynuzu yemeyin ozaman kendi yarasi olan baskasina sariyo.. bilgilerini neden veriyimki okadar asagilikmiyim kocama elalemin seyini yilistircam bira TERBIYENI TAKIN BOYNUZLU YERINE BURDAN ILAC ARAMA..firsat arayana kari cok ayagina gider ama bazi adamlar kokusmus herkesin tepesinden gecmis kadinlara sumugunu bile atmaZ o kafana sok :D kendine sert kadin diyosun ya ayri bir guluyorum sen burdaki hangi kadini tniyosun ki boyle net konusuyosun

ay hoşt hoşt aman kuduzlumudur bitlimidir kalkmış halen boynuzlu diyo ben nerede yazmışım aldatıldım diye de çamur atıyorsun demek yarın aldatılan bir kadın gelse böyle yazacaksın terbiyesiz hadsiz kadın.. erkeklere kadın olsun farketmez sen de bunu olmayan beynine sok yarın biri yanaşsın kocana görürüm ben seni. gidip herkesin tepesinden geçmiş erkekleri alıyorsunuz sonra pek namusluyum ayağına yatıyorunuz. midem bulanıyor sizin gibileri görünce.

ay hoşt hoşt aman kuduzlumudur bitlimidir kalkmış halen boynuzlu diyo ben nerede yazmışım aldatıldım diye de çamur atıyorsun demek yarın aldatılan bir kadın gelse böyle yazacaksın terbiyesiz hadsiz kadın.. erkeklere kadın olsun farketmez sen de bunu olmayan beynine sok yarın biri yanaşsın kocana görürüm ben seni. gidip herkesin tepesinden geçmiş erkekleri alıyorsunuz sonra pek namusluyum ayağına yatıyorunuz. midem bulanıyor sizin gibileri görünce.
hadi be ordan host senin gibi kadinlara denir benim gibi kendini bilene degil;) benim koca ayartan hic arkadasim olmadi..senin yaran olmasa guvenen insanlara boyle cemkirmezsin valla sen bana ahlak dersi verecek son insansin guzelim.. bazilari allah bilmez..ahlah, namus bilmez millete camur atar... Sen ne biliyosun ki ya sunu tecrube edindim kisi gercekten kendi yasantisi, cevresi nasilsa milleti öyle saniyor.. benim esim 5 vakit namaz kiliyo be sen kimsin ki ahlak sorgulamasi yapiyosun herkesin tepesinden gecmis erkekmis kusurabkma biz kuduruk degiliz nisanliyken bile tesebbus etmesi bazulari gercekten et duskunu cok sukur allah bana kendim gibi bir es nasip etti sen ordan havla ;) catla dur

hadi be ordan host senin gibi kadinlara denir benim gibi kendini bilene degil:KK66: benim koca ayartan hic arkadasim olmadi..senin yaran olmasa guvenen insanlara boyle cemkirmezsin valla sen bana ahlak dersi verecek son insansin guzelim.. bazilari allah bilmez..ahlah, namus bilmez millete camur atar... Sen ne biliyosun ki ya sunu tecrube edindim kisi gercekten kendi yasantisi, cevresi nasilsa milleti öyle saniyor.. benim esim 5 vakit namaz kiliyo be sen kimsin ki ahlak sorgulamasi yapiyosun herkesin tepesinden gecmis erkekmis kusurabkma biz kuduruk degiliz nisanliyken bile tesebbus etmesi bazulari gercekten et duskunu cok sukur allah bana kendim gibi bir es nasip etti sen ordan havla :KK66: catla dur

şu forumu bi gez bakalım 5 vakit namaz kılan nice erkeğin yediği haltları görürsün isterse 50 rekat kılsın bir kadın yanaşsın nafile belli seninki tipsiz bişey kimse yanaşmamış sen de ahlaklı sanıyorsun ahahahah çok güldüm ay 5 vakit namaz kılıyo diye ahlak timsali olmuş zannediyor. bak şurada imamların yediği naneleri aktarayım da kendi gözlerinle gör:

https://www.google.com.tr/search?q=...ei=vDArVJD8A43faLrNgMAF&ved=0CAcQ_AUoAA&dpr=1

Back
X