• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoş bir kadın eşinize yanaşsa?

Yanlış derken?
Fazla sayıda ev hanımı müşterimiz var üstelik önemli bir kısmı forex piyasasında işlem yapmış ya da işlem yapmakta olan kişiler ben alacağım paraya bakarım Mune hanım kaybetmesi kazanması beni ilgilendirmez sonuçta biz yol gösteririz gerisi onlara kalmış. Sonuçta ne kadar işlem yapılırsa biz de o kadar kazanıyoruz. :)
Mesela nasıl kazanıyorsunuzo_O

şu forumu bi gez bakalım 5 vakit namaz kılan nice erkeğin yediği haltları görürsün isterse 50 rekat kılsın bir kadın yanaşsın nafile belli seninki tipsiz bişey kimse yanaşmamış sen de ahlaklı sanıyorsun ahahahah çok güldüm ay 5 vakit namaz kılıyo diye ahlak timsali olmuş zannediyor. bak şurada imamların yediği naneleri aktarayım da kendi gözlerinle gör:

https://www.google.com.tr/search?q=çocuk tecavüz imam&biw=1280&bih=678&source=lnms&sa=X&ei=vDArVJD8A43faLrNgMAF&ved=0CAcQ_AUoAA&dpr=1
boyle bir seyi dile bile getirmezdim ama amacini anlamaya calisiyorun bu dunyada gercekten esine sadik kimse olamazmi? neden hayir hayir diye diretiyosun ki? burdaki kadinlar sana senmi yapican para vs vs diyoe bu ithamlar hosunami gidiyo anlamadim ben nerden bilirm elin kocasi ne yapar... surekli ortama giren insanlariz insan kayniyo yapan neden yapmasin boyle bisey varmi ya.. senin amacini ben degil kimse anlamadi yazdiklarin va cok sacma sen aldatiyomusn ozaman ? ama aldatan coook kadin var hemde erkekden cok diretsek erkek gelse aldatirsin dogrumu? ben e yanlis ama herkesin zekasi, ahlaki, mantigi farkli isliyor bu forumda gormus olduk iyi eglenceler

Ya arkadaşlar nekadar çirkin kötü şeyler ya insanlar kocasına güveniyosa nişanlısına güveniyosa hatamı bu nedir bu hırs kocaaını nişanlısını test etmek isteyen etsin milletinkine yanaşmayın yapmak istemeyen doymuş bir erkek yapmaz yaparsada yürür gider anasının evinde yaşar bayanın bayana böyle şeyler söylemesi ne enteresan

boyle bir seyi dile bile getirmezdim ama amacini anlamaya calisiyorun bu dunyada gercekten esine sadik kimse olamazmi? neden hayir hayir diye diretiyosun ki? burdaki kadinlar sana senmi yapican para vs vs diyoe bu ithamlar hosunami gidiyo anlamadim ben nerden bilirm elin kocasi ne yapar... surekli ortama giren insanlariz insan kayniyo yapan neden yapmasin boyle bisey varmi ya.. senin amacini ben degil kimse anlamadi yazdiklarin va cok sacma sen aldatiyomusn ozaman ? ama aldatan coook kadin var hemde erkekden cok diretsek erkek gelse aldatirsin dogrumu? ben e yanlis ama herkesin zekasi, ahlaki, mantigi farkli isliyor bu forumda gormus olduk iyi eglenceler

tecavüzcü imamları görünce üslubun yumuşadı bakıyorum. dindarız biz bizde olmaz öyle şeyler diyemedn tabii neyse neyse benim söylediğim basit ilk mesajlarımda dediğim gibi eğer kocan kendisine alenen asılan bir kadını ben evliyim deyip reddetmediği sürece onun sadakatinden emin olamayız dedim meselem budur. başka da bir derdim yoktur.

merak edin tabii. önceki mesajlarınızda finans piyasalarını iyi bildiğinizden bahsetmiştiniz. o yüzden şaşırdım.
Bilirim tabii de insanın meark ettikleri de olabilir değil mi? Hani demişsiniz ya ne kadar işlem yapılırsa biz o kadar para kazanırız diye haliyle merak ettim.

Bilirim tabii de insanın meark ettikleri de olabilir değil mi? Hani demişsiniz ya ne kadar işlem yapılırsa biz o kadar para kazanırız diye haliyle merak ettim.

geçen sene bir forex aracı kurumunda çalışıyordum hatta arada yine danışman olarak seminerler veririm.

orada sistem böyle işlerdi. adamın hesabında milyon dolar olsun işlem yapmazsa bize etkisi olmazdı. biz de onları işlem yapmaya sevk ederdik.

tecavüzcü imamları görünce üslubun yumuşadı bakıyorum. dindarız biz bizde olmaz öyle şeyler diyemedn tabii neyse neyse benim söylediğim basit ilk mesajlarımda dediğim gibi eğer kocan kendisine alenen asılan bir kadını ben evliyim deyip reddetmediği sürece onun sadakatinden emin olamayız dedim meselem budur. başka da bir derdim yoktur.
o yolladigin seye yemin ederimki bakmaya tenezzul bile etmedim onlara dindar dyemezsin ozaman. benim esimde dinci degil namazinda allahdan korkar demek istedim yumusadigim flan yok seviye cok dusuk daha fazla bulunmak istemiyorum size iyi ahlaklar.. baskalarina bakin cvp istemz

Son düzenleme:
o yolladigin seye yemin ederimki bakmaya tenezzul bile etmedim onlara dinci dyemezsin ozaman. benim esimde dinci degil namazinda allahdan korkar demek istedim yumusadigim flan yok seviye cok dusuk daha fazla bulunmak istemiyorum size iyi ahlaklar.. baskalarina bakin cvp istemz

tamam ahlak dersimi aldım ben. utandım biraz.:eek:
bira? :KK50:

geçen sene bir forex aracı kurumunda çalışıyordum hatta arada yine danışman olarak seminerler veririm.

orada sistem böyle işlerdi. adamın hesabında milyon dolar olsun işlem yapmazsa bize etkisi olmazdı. biz de onları işlem yapmaya sevk ederdik.
Nasıl işlerdi işte, yeni başlayan birine anlatıyor gibi anlatırsanız sevinirim.

Senin normal bir insan olmadigini nerde anladim biliyor musun? Googleda basortulu bir kızın görünen tangasini aratip buraya sokmandan. Hakikaten onu aratirken ne dusunuyordun? Sende bu zeka varken heheyt. Bildigin erkeksin sen ya belli.
Ama erkekler de böyle cazgir olamaz ki.
Simdi de imamlara mi taktin? :KK70:

burda gecen konusmalar yapilan pazarlamalar gercekten ahlak disi... bu konunun devam etmesi kk seviyesini yere cekiyor allah akil fikir versin.... sizlere gercekten kolay gelsin Mune Mune ;)

Senin normal bir insan olmadigini nerde anladim biliyor musun? Googleda basortulu bir kızın görünen tangasini aratip buraya sokmandan. Hakikaten onu aratirken ne dusunuyordun? Sende bu zeka varken heheyt. Bildigin erkeksin sen ya belli.
Ama erkekler de böyle cazgir olamaz ki.
Simdi de imamlara mi taktin? :KK70:

bir üye çıkıp türbanlılardan rahatsız olan bir başka üyeye ben de tangalılardan rahatsızım demişti sanki örtü takmayan herkes tanga giyip show yapıyormuş gibi ben de kapak yaptım nette çok dolanıyor bu tip resimler :)

Back
X