- 14 Temmuz 2022
- 180
- 61
- 13
- 23
- Konu Sahibi Yazikbana20
Kardeşimle bir yere üye olmak istiyorduk. önce babama söyledik çünkü onun adinaydi kart sonra anneme gittik ona da sorduk teyzemle ikisi oturuyordu. Annemde kardeşime şart koydu başta istediği bir şey vardı onu bir hafta yaparsan olur dedi sonra teyzem annemden küçük bu arada )pahalı her istediği olmaz demeye başladı annem de ona haklısın demeye başladı sonra ben gittim başka odaya kardeşim hala orada istiyordu o daha küçük benden
ve biraz gelişim geriliği var geri sonra yüksek sesle bunlar hiç yokluk görmüş gibi değiller. (eskiden durumumuzun çok kötü olduğu zamanlar oldu sanırım onu kastetti) , ablan kazansın alsın demeye başladı 3-4 kez en kırıldım sonra sanane biz size karışıyor muyuz diye bağırdım kendimi tutamayıp. Çok mu abarttım ya
ve biraz gelişim geriliği var geri sonra yüksek sesle bunlar hiç yokluk görmüş gibi değiller. (eskiden durumumuzun çok kötü olduğu zamanlar oldu sanırım onu kastetti) , ablan kazansın alsın demeye başladı 3-4 kez en kırıldım sonra sanane biz size karışıyor muyuz diye bağırdım kendimi tutamayıp. Çok mu abarttım ya
Son düzenleme: