Hoş bir şey mi ben mi abartiyorum?

Yazikbana20

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2022
180
61
13
23
Kardeşimle bir yere üye olmak istiyorduk. önce babama söyledik çünkü onun adinaydi kart sonra anneme gittik ona da sorduk teyzemle ikisi oturuyordu. Annemde kardeşime şart koydu başta istediği bir şey vardı onu bir hafta yaparsan olur dedi sonra teyzem annemden küçük bu arada )pahalı her istediği olmaz demeye başladı annem de ona haklısın demeye başladı sonra ben gittim başka odaya kardeşim hala orada istiyordu o daha küçük benden
ve biraz gelişim geriliği var geri sonra yüksek sesle bunlar hiç yokluk görmüş gibi değiller. (eskiden durumumuzun çok kötü olduğu zamanlar oldu sanırım onu kastetti) , ablan kazansın alsın demeye başladı 3-4 kez en kırıldım sonra sanane biz size karışıyor muyuz diye bağırdım kendimi tutamayıp. Çok mu abarttım ya

Son düzenleme:
Kardeşimle bir yere üye olmak istiyorduk. önce babama söyledik çünkü onun adinaydi kart sonra anneme gittik ona da sorduk teyzemle ikisi oturuyordu. Annemde kardeşime şart koydu sonra teyzem pahalı demeye başladı annem de katıldı sonra ben gittim başka odaya kardeşim hala orada istiyordu yüksek sesle teyzem ablan kazansın alsın demeye başladı 3-4 kez kırıldım sonra sanane biz size karışıyor muyuz diye bağırdım kendimi tutamayıp. Çok mu abarttım ya

Çok özel değilse nereye üye olmak istiyorsunuz ? Online bir kurs mu , kardeşinizle beraber gideceğiniz bir kurs mu ?

Babanız ve anneniz izin verdiyse , siz de etraflıca araştırdıysanız ve içinize sindiyse sorun yok.

Teyzenizin söylediğine karşılık anlık bir tepki vermişsiniz.

Çok özel değilse nereye üye olmak istiyorsunuz ? Online bir kurs mu , kardeşinizle beraber gideceğiniz bir kurs mu ?

Babanız ve anneniz izin verdiyse , siz de etraflıca araştırdıysanız ve içinize sindiyse sorun yok.

Teyzenizin söylediğine karşılık anlık bir tepki vermişsiniz.
Kurs değil ya bir film dizi izleme sitesi bir aylığına olacaktık. Aslında anlık verdim sayılmaz çünkü başta karışmasına sinir oldum ama yine de bir şey demeden gittim sabırla bekledim 3-4 kez deyince öyle oldu işte

Kurs değil ya bir film dizi izleme sitesi bir aylığına olacaktık. Aslında anlık verdim sayılmaz çünkü başta karışmasına sinir oldum ama yine de bir şey demeden gittim sabırla bekledim 3-4 kez deyince öyle oldu işte

Teyze yeğen atışması olmuş. Bir daha annenize bir şey soracağınız zaman , yanında başka biri yokken sorun.

Bu kişi ister teyzeniz , ister komşunuz olsun ; yanlarında anlatılan olaya yorum yapma hakkı da doğuyor çünkü.

Maximum 30-40 liralık bişey belli ki, insan çıkarır o an cebinden verir yeğenine, insan utanır şunu söylemeye...aynı benim yengem... utanmasa kendi kazık kadar çocuklarının poposunu silecek hala nerdeyse ama biz açlıktan ölüyoruz desek bunlar da çok şımarık der anneme...

Teyze yeğen atışması olmuş. Bir daha annenize bir şey soracağınız zaman , yanında başka biri yokken sorun.

Bu kişi ister teyzeniz , ister komşunuz olsun ; yanlarında anlatılan olaya yorum yapma hakkı da doğuyor çünkü.
Evet haklısınız ama aslında beni kızdıran en azından tepki vermeme sebep olan karışmasından çok gitsin ablan kazansın diye 3-4 kez demesiydi. Düz pahalı kızım olmaz dese yine bir şey demezdim

Maximum 30-40 liralık bişey belli ki, insan çıkarır o an cebinden verir yeğenine, insan utanır şunu söylemeye...aynı benim yengem... utanmasa kendi kazık kadar çocuklarının poposunu silecek hala nerdeyse ama biz açlıktan ölüyoruz desek bunlar da çok şımarık der anneme...
Evet 30-40 lira arası bir şey. Hemen zaten her istediği olacak mı demeye başladı yine bir şey demedim ama gitsin kendi kazansın demesi çok kırıcıydı

Evet 30-40 lira arası bir şey. Hemen zaten her istediği olacak mı demeye başladı yine bir şey demedim ama gitsin kendi kazansın demesi çok kırıcıydı
Birde ondan önce bunlar hiç yokluk görmüş gibi değiller dedi eskiden durumumuzun çok kötü olduğu zamanlara gönderme mi yaptı neyse ona da çok kırıldım ondan böyle oldu yoksa başta pahalı filan deyince ona bir şey demedim

20 yaşındayım ya cidden ilk fırsatta ise gireceğim
Okumuyorsan hemen gir bı işe....Bak bunlar ders olsun, bugün ananın babanın teyzenin bile 3 kuruş için ettiği laf ağır geliyor, ileride kocana muhtaç kalırsan elin adamının lafı sana ne yapar sen düşün....

Oha ya, otuz liralık şeyin mi bunca muhabbeti döndü? Ben de babamın kartı var deyince golf yüzme tenis gibi pahalı bir şey sandım.
Şu an yaz tatilindesiniz, hiç para veriyorlar mı size ? İki dondurma parası alıp onla alsanız uygulamayı? Elbet kartı olan biri vardır,nakit verin o alsın.
Bunca tantanaya ne gerek, vallahi sinir oldum.
Ama suç teyzede değil, sizi ezdiren annede, onu da bil.

Okumuyorsan hemen gir bı işe....Bak bunlar ders olsun, bugün ananın babanın teyzenin bile 3 kuruş için ettiği laf ağır geliyor, ileride kocana muhtaç kalırsan elin adamının lafı sana ne yapar sen düşün....
Okuyorum ama inşallah yine de part time filan işe gireceğim olursa inşallah

Oha ya, otuz liralık şeyin mi bunca muhabbeti döndü? Ben de babamın kartı var deyince golf yüzme tenis gibi pahalı bir şey sandım.
Şu an yaz tatilindesiniz, hiç para veriyorlar mı size ? İki dondurma parası alıp onla alsanız uygulamayı? Elbet kartı olan biri vardır,nakit verin o alsın.
Bunca tantanaya ne gerek, vallahi sinir oldum.
Ama suç teyzede değil, sizi ezdiren annede, onu da bil.
Evet ben en çok anneme sinirlendim o da gelip bana kızdı sonra. zaten alıp almamak çok önemli değil ama bu laflar çok kırıcıydı.

Back
X