Ooo tarihi gün.Altta üç kişi görünüyor.
Mukaddes abla bu böreği yiyip öyle başla diyete:)İç malzemede peynir var da ben herkes biliyor diye yazmadım.Sodalısı da oluyor biliyorum.Hiç gerek yok hamuru haşlayıp uğraşmaya.
Emel ben de çok düşkün değilim su böreğine.Çok yapışımsı geliyor.Yapışımsı da nasıl bir kelimeyse.Bu daha güzel bence.
Cansel dişlerini mi yaptırıyormuş.Olmaz olamaz onun dişleri çok tatlı zaten.Bozacak gül gibi dişleri.
Unutma bizi ama.Df dalınca unuttum burayı iyi mi..
Aslıcım alt dişleri yaptırmış zaten çok çarpıktı dikkat ettiysen konuşur gülerken çok çirkin görünüyordu isabetli olmuş yaptırması.
Yok be yavrucum dün o kadar çok yemişim ki bu sabah kahvaltı bile etmedim.
Nerden de haberleri olmuş. Aman alt dişi neyse de üst tarafı elletmese. Dişiyle güzel adam.Df dalınca unuttum burayı iyi mi..
Aslıcım alt dişleri yaptırmış zaten çok çarpıktı dikkat ettiysen konuşur gülerken çok çirkin görünüyordu isabetli olmuş yaptırması.
Yok be yavrucum dün o kadar çok yemişim ki bu sabah kahvaltı bile etmedim.
Aslı, sayfadaki bazı mesajları sonradan görüyorum nasıl oluyorsa, senin bu mesaj gibi.Filiz ne güzel şanslıymışsınız valla.Eskişehir'e benim en yakın arkadaşım evlenip gitmişti.Oranın hamamları meşhurmuş.Bir kese attırsaydınız ya gitmişken:)Çiğböreği de meşhur biliyorum.Tam bir üniversite şehriymiş.Es es diye bir dizi çekiliyordu orada.Şehri baya görmüştüm dizi sayesinde.
Feys şifrem çalındı.Bir arkadaş video eklemiş.Ama o değilmiş tabi.Tıklayınca şifrem de gitti.Bir sürü sayfayı beğenmiş.Video eklemişim gibi görünüyor.Temizlemekten bir hal oldum.Bir arkadaş uyardı da şifremi değiştirip kurtuldum.Ne manyaklar var ya o kadar şeyi nasıl ekledin hemen.Allahtan sapık supuk şeyler yoktu:)
Bugün biri geldi konuşurken oyuncu olduğunu söyledi.Feys sayfasını verdi ekle diye.O gittikten sonra baktım Hatırla Sevgili'de,Çocuklar Duymasın'da oynamış.Şimdi de Kanal7'ye bir film çekiyorlarmış.Kız arkadaşıyla bozuşmuş ona pankart yaptıracakmış da ozalitçi soruyor bana.Bu oyuncular da pek bir tuhaf pek bir romantik oluyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?