Valla Aslı ne yalan söyleyim, almam şart olan bişeyse özellikle fiyatlara genelde bakmam. Onun için bilmiyorum. Torku şeker her yerde var.Emel ilham gelmesi lazım mutfağa girmem için.Torku şeker duymadım galiba.Normal şekerden daha pahalı mı aynı mı?
Mukaddesim, ne gözünde büyüttün ameliyat olmayı bu kadar. Aldır yahu. Belki Allah korsun beklemen sakıncalı. 2 gün yatıyorsun, 3. gün taburcu ediyorlar. Mıhtar 3 kez oldu. Korkma bu kadar. Bu saatten sonra o yımırtalıktan sana hayır gelmez. Aldır, uzatıp durma Allasen.
.
Resmen psikolojik sorunları var kızın. Dikkat ettiysen hep insanlar beni anlamadı dedi durdu. Salaaa salaaak emek istiyorum, 250 TL yi kaybetti ya kendinin ne kadar mantıklı olduğunu ispatlamak için.Akşam Kim Milyoner Olmak İster'de kız son soruyu gördü ve bilemedi.Bir saate yakın düşündü sinir oldum.Kızın psikolojik sorunları vardı bence.Yok bu soruyu bilirsem kendime inanacağım falan gibi saçma sapan konuştu.Almışsın ikiyüzellibini bilmiyorsan niye cevap veriyorsun.Çok aptallık yaptı.Alamazsam üzülmem dedi ama hiç de öyle olmadı.Şimdi ömür boyu kendine güvensizlikle psikologları dolaşır durur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?