mutlaka öyledir. Kankiler.melale ben de cok bozuldum zaten tahmin ediyorum onu.emel senin dediginde benim dusundugum mu acaba ?
Amen, amen.Miraç kandilimiz kutlu olsun.Ülkemiz bu zor günleri atlatıp refaha erer inşallah.
canıııım canıııım. Amen.buradayım aslı'cım işten güçten sık uğrayamıyorum bu aralar.
Hepimizin miraç kandil'i kutlu olsun .hep birlikte sağlık huzur içinde nice kandillere erişelim inşallah .
emel'im ayten teyzemin de kandilini kutluyorum ellerinden öpüyorum.
Rabbim sağlıklı üzün ömürler versin ona.
Mukaddesim, o geniş çaplı çekim nasıl bişeyse, onu da yaptır bakalım. Büyüyor mu seninki. Sanki öyle demiştin. Seni korkutmak için demiyorum, yanlış anlama da, sınırları düzgün olmayanlara baktırmak gerekiyor. Sen yine de sallanma, çektir neyse o çekilecek olan. MR falan mı acep? Tomografi derse çektirme. MR ise gözün kapalı çektir. (Radyolog Emel) Gün attırıp, sıra bekleme. Git özel bir görüntleme merkezine. maddi olarak sana dokunmaz, fazla da bişey tutmaz zati. Bir de, ameliyat laporoskopiyle olmuyor muymuş?Merhabalar efendim. Herkese hayırlı Cumalar.
Canlarım dün gittiğim doktora göre şimdilik ameliyat görünmüyormuş bana şöyle ki , dün ki ultrason sonucunda kist yedi santim ve tek olarak göründü bunun üzerine bir ay sonraya geniş
çaplı başka bir yerde çektirmem için gün almamı söyledi.Bu haliyle ameliyat yapmam içi sıvı dolu olan kistlerin küçülme ihtimalide olabileceğinden bir ay sonra ultrason sonucuna göre görüşürüz dedi.
hemen bakayım. Baktım. Bu Selim beyin de abidik gubidik figürleri yok mu. Ne o öyle dolaba yaptığı pembe fırça darbeleri. Oturma odası gibi salonlar yapıyor. Sadece mutfak, banyo yapsın, salon işine girmesin bence. Alakasız canlı renkleri birarada kullanıyor hep.Emel yok siz ümitsiz vakasınız.Hem ekle gözümüz gönlümüz açılır.
Kanal D'de Evim Şahane'de gecekondu yeniliyorlar.Sonucu çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?