- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
zor olsa da veda etmek gerek bazen seve seve canın yana yana. zaman merhem olur yaralara.
Öğrendim ki yokmuşsun bir sene daha. Dönmeyecekmişsin bu şehire. Neden yağmurlar yağıyor bu şehire. Yağan yağmurlar mı yoksa gözyaşlarım mı bilmiyorum. Sahi çok mu sevdin oraları. Susma susuyorsan da gitme demek isterdim sana. susuşları paylaşmak isterdim seninle. Birlikte susmak birlikte ağlamak isterdim. Kal diyebilseydim eğer gitme diyebilseydim şimdi gözyaşlarım yağmurlara eşlik etmezdi. Küsmezdi gözlerim gecelere. Hani derdin ya giden gitmiştir. Gidene yol yakışır diye. Sahi yakıştı mı sana yollar. Geçen bir senede günleri sayarken üzerine eklenen bir sene daha nasıl çekilir ? Ben bilmiyorum. Nasıl dayanılır bu özlemlere? Mesafeler eksiltebilir miydi gönlümdeki seni söylesene bana. Ben bu gece bir haziran akşamındaki sonbaharları yaşıyorum. Birer yaprak misali dökülüyor umutlarım avuçlarıma. Umutlarım tükenirken sevgim azalmıyor bir tek. Sahi unutmalıyım dimi artık seni. Boşuna hayal kurmamalıyım. Hayaller çocuklara mahsusken olgunlaştırıp yüreğimi söküp atmalıyım artık bu sevdayı. Sanma ki yokluğun unutturuyor seni bana. Benim vazgeçişlerim susmalarına. Olur da kader karşılaştırırsa bizi eğer o güne kadar vazgeçiyorum senden artık. Son kelimeler son cümleler adınla birlikte gömülüp gidiyor bir 3 Haziran akşamında. Çok sevdiğim sana iyi bak olur mu ?...HOŞÇAKAL YÜREĞİMDEN...