• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoşçakalın kızlar.

ARTVINLI9876

Evlatlarim sana emanet allahim
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
4.212
2.341
173
merhaba arkadaşlar.ben 2 hafta kadar siteye giremeyeceğim hepinize iyi tatiller diliyorum.geldiğimde inşallah hayırlı haberler alırım arkadaşlarımdan.tedaviye başlayacak arkadaşalrıma rabbimden hayırlı tedaviler diliyorum herşey sorunsuz tıkır tıkır devam etsin inşallah.sonuç bekleyen arkadaşlarımada dualarım sizinle kızlar inşallah hepiniz birer birer hamilesiniz lafını duyacaksınız,hemşireleriniz değerlerinizi yüksek yüksek getirsin size.hamile olan arkadaşlarımda azbycv,el_muallim,cans,sersev 79 çok üzülerek adını hatırlayamadığım diğer hamile arkadaşlarım,hepinize hamileliğinizin sağlıklı ve güzel geçmesi için dua ediceğim.tedaviye başlayacak olan benim gibi kader arkadaşalrımada biraz sabır diyorum,bizde rabbimin izniyle tedavimize başladığımızda hayırlı haberler ereceğiz buradaki arkadaşlarımıza.ben yarın sabah yola çıkıyorum inşallah fırsat bulduğum ilk anda sizden haberler alırım.hepiniz allaha emanet olun.a.s.

canım gule gule.............ıyı bı tatıl gecır moral enerjı depola..............ınş guzel olur hersey........benımde duam senınle ınş bellımı olur kendıiliğinden gelır bebeğın ınş canım kendıne cok ıyı bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkzemuszemusopuyorumnanaktan

:1hug:
canım gule gule.............ıyı bı tatıl gecır moral enerjı depola..............ınş guzel olur hersey........benımde duam senınle ınş bellımı olur kendıiliğinden gelır bebeğın ınş canım kendıne cok ıyı bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkzemuszemusopuyorumnanaktan

allahtan ümüi kesilmez tabiki ama bizim meleğimizin kendiliğinden gelmesi zor hemde epeyce zor.çok saol canım iyi dileklerin için.:1hug:

ayyy hoşçakalın yazısını okuyunca birden tırstım yaaa.bu durumlar beni iyice paronayak yapmış demekkilaelaelaelaelae sanırım tatile gidiyorsun.iyi tatiller canım.opuyorumnanaktan inşallahhh mucizede olsa(ki rabbim ol dedikten sonra ne olmazlar olur) dönüşün bebişinle olur canım:Saruboceq::Saruboceq:

ayyy hoşçakalın yazısını okuyunca birden tırstım yaaa.bu durumlar beni iyice paronayak yapmış demekkilaelaelaelaelae sanırım tatile gidiyorsun.iyi tatiller canım.opuyorumnanaktan inşallahhh mucizede olsa(ki rabbim ol dedikten sonra ne olmazlar olur) dönüşün bebişinle olur canım:Saruboceq::Saruboceq:

ay bende herşeyden vazgeçim bir daha girmeyeceğim gibi bir yazıyla karşılaşacağım sandım:bbo: çok iyi güzelim gez dinln biraz moral topla. inşallah döndüğünde çalışmalara devam yerimseniben

kusura bakmayın canlarım ya,telaşlandırdıysam ne olur kusuruma bakmayın.yarın sabah erken yola çıkacağım gitmeden size hoşçakalın demek istemiştim.sessizce gidince merak edersiniz diye düşündüm.hiç birinizi tanımıyorum ama hepinizi ayrı ayrı seviyorum hepiniz için endişeleniyorum merak ediyorum haber alamayınca.sakın merak etmeyin bu yolda yılmak yok rabbim sağlık verdikçe ve tabiki sizinde desteğiniz devam ettikçe ben inatçı keçi olarak yola devam.rabbim önüme çeşitli imtihanlarda çıkarsa hamd olsun diyerek yola devam.hepinizi ne çok seviyormuşum ben ya mesajlarınızı okuyunca çok sevindim ve duygulandım.ben çok sulu gözlü oldum galiba.mafoldumben:1hug:

lansorcum sende iyce dinlen.ben gelince beraber başlıyacağız tedaviye.:1hug:

canim iyi tatiller.kendine çok ama çook iyi bak.insallah büyük bir mucizeyle dönersin.rabbim yeterki ol desin....

ayy bende korktum başlığı okuyunca hoşçakalın vs..:( neyseki tatile gidiyorsun süperrr bol bol dinlen enerji topla bomba gibi umutlarınla dön inşallahhhh iyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrr darısı başıma :)

çok saolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.allahıma emanet ediyorum.serife 80 canım sende inşallah hayırlı yerde gönlüne göre başlarsın tedaviye.döndüğümde mutlu haberlerinizi alırım hepinizin:Saruboceq:

Back
X