Hoşgeldin bebek!gerçek dostluğun ortasına hosgeldin!!şimdiki ve gelecekteki bebişlere

yok cnm kırmızı deıl lekelenme seklınde zaten pembemsı boyle kahve pembe arası gbı cok acık rengi..offf sabah olsada gelmeseler sunlar

yok cnm kırmızı deıl lekelenme seklınde zaten pembemsı boyle kahve pembe arası gbı cok acık rengi..offf sabah olsada gelmeseler sunlar

seni cok iyi anliyorum canim ben testi 3 gun erken yapmistim ,cok belirgin olmasina ragmen ,3 gun boyunca bat gununde acaba adet olurmuyum diye dort donuyordum evin icinde hadi canim dualarimiz seninle,, rahat ol relax ,cagirma kirmiziyi ,cok stres getirtir bak ,ona gore

Ben çıkıyorum kızlar iyi geceler Allah rahatlık versin öpüldünüz

Çok düşünme rahat rahat uyu sabah ola hayrola bazılarının kanamaları oluyormuş hamile iken
ınsallah sadece basıt bıseydır cnmm..
sakınım aslında oyle cok det etmemeye calısıom nedense
Ben çıkıyorum kızlar iyi geceler Allah rahatlık versin öpüldünüz
ii geceler cnm ii uykular

Ne kadar çok konuşmuşsunuz yawww...oku oku bitmedi...
Kızlarrrr bu arada örgüye başladım kuzular

kuzum test yaptım malesef...ikinci cizgi sılık cıktı..ama saatıne pembe lekelenmem basladı..sanırım yıne kımyasalbıktım artık gtmycem doktora falanda...

testinde silik cizgiyi okuyunca cok sevinmiştim şu an ne durumdasın test yaptın mı kanaman devam ediyor mu bilmiyorum eğer kimyasal oldugunu düüşünyürsan bu durum eşinin sperm kalitesinden kaynaklanıyor olabilir.

knamam tam gaz devam edıo cok agrılı bı sekılde sanırım dusuyo yıne...muhtmelen ondan kaynaklanıo yıne..napalm kısmet deılms..

knamam tam gaz devam edıo cok agrılı bı sekılde sanırım dusuyo yıne...muhtmelen ondan kaynaklanıo yıne..napalm kısmet deılms..

öyle tabi canım kısmetten öte yol olmaz.lütfen dr una git ve iyice araştırsınlar bu durumu.herseferinde böyle olmazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…