ınsallah hayırlısıyla devam eder cnm yaa cok tedırgınım
yok cnm kırmızı deıl lekelenme seklınde zaten pembemsı boyle kahve pembe arası gbı cok acık rengi..offf sabah olsada gelmeseler sunlarbenim ilk yaptigimda hassas degildi valla ama hasastan daha iyi gosterdi,,kanama derken sadece pempe felan dimi ?? yani oyle bildigimiz kirmizi degil dimi ?
hayirmi sermi sabaha kesinlesir ,,insallah bebisin seninledir canim insallah,,sabah testi tekrar eder etmez banada yaz kiz merak ederim simdi
dusunmemeye calısıyorum da.......Canım kötü düşünme
dusunmemeye calısıyorum da.......
yok cnm kırmızı deıl lekelenme seklınde zaten pembemsı boyle kahve pembe arası gbı cok acık rengi..offf sabah olsada gelmeseler sunlar
Çok düşünme rahat rahat uyu sabah ola hayrola bazılarının kanamaları oluyormuş hamile iken
bartekim arada gel yaww,, kiz ozluyoruz seniii,,.16: cok mesafe koymaaa
Ben çıkıyorum kızlar iyi geceler Allah rahatlık versin öpüldünüz
ınsallah sadece basıt bıseydır cnmm..Çok düşünme rahat rahat uyu sabah ola hayrola bazılarının kanamaları oluyormuş hamile iken
sakınım aslında oyle cok det etmemeye calısıom nedenseseni cok iyi anliyorum canimben testi 3 gun erken yapmistim ,cok belirgin olmasina ragmen ,3 gun boyunca bat gununde acaba adet olurmuyum diye dort donuyordum evin icinde hadi canim dualarimiz seninle,, rahat ol relax ,cagirma kirmiziyi ,cok stres getirtir bak ,ona gore
ii geceler cnm ii uykularBen çıkıyorum kızlar iyi geceler Allah rahatlık versin öpüldünüz
ii geceler cnm yazarım yazmammı...optum kcoaman kocamanbende cikiyorum canim,,iyigeceler sizeee,,yasemnn sabah yaz bana unutmaa
Eki Görüntüle 693058 ilginçç baya net cıktı
malesef kanama cogaldı cnm ...ayy kuzum silik çıkmış yarın git canım belki progestan verir
malesef kanama cogaldı cnm ...
malesef kanama cogaldı cnm ...
kuzum test yaptım malesef...ikinci cizgi sılık cıktı..ama saatıne pembe lekelenmem basladı..sanırım yıne kımyasalbıktım artık gtmycem doktora falanda...
Ne kadar çok konuşmuşsunuz yawww...oku oku bitmedi...
Kızlarrrr bu arada örgüye başladım kuzular
knamam tam gaz devam edıo cok agrılı bı sekılde sanırım dusuyo yıne...muhtmelen ondan kaynaklanıo yıne..napalm kısmet deılms..testinde silik cizgiyi okuyunca cok sevinmiştim şu an ne durumdasın test yaptın mı kanaman devam ediyor mu bilmiyorum eğer kimyasal oldugunu düüşünyürsan bu durum eşinin sperm kalitesinden kaynaklanıyor olabilir.
knamam tam gaz devam edıo cok agrılı bı sekılde sanırım dusuyo yıne...muhtmelen ondan kaynaklanıo yıne..napalm kısmet deılms..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?