Hoşgeldin bebek!gerçek dostluğun ortasına hosgeldin!!şimdiki ve gelecekteki bebişlere

daha ne kadar varki adetıne beklı yukselırbnde yasemn bnmde cocugum yok malesef bır asılama yaptırdım ama sonuc negatıf devam etmedım bıraktım bnde..problem esımde bnm o yuzden beklıyoruz

23 nisanda adetim hic sanmıyorum yükselecegini bende seneye kadar ara verecem artık tedaviye tüp bebek deneyecem seneye Allah izin verirse cnmm inş. sende en kısa zamanda hamile kalırsın kac yıllık evlisin

23 nisanda adetim hic sanmıyorum yükselecegini bende seneye kadar ara verecem artık tedaviye tüp bebek deneyecem seneye Allah izin verirse cnmm inş. sende en kısa zamanda hamile kalırsın kac yıllık evlisin
benm daha yenı sayılır aslında cnm 20 aylık evlıyım..iki kez düşük yaptım en kımyasalındansenın asılamanın kacıncı gunuydu test yaptırdıgında????

canım kırmızıları görmeden ümitsizlik yok bnde bi kimyasal gebelik gecirdim ardından şükürler olsun yine hamile kaldım pkosluyum bn 2 yılı askın ugrastık...sende yada eşinde ne gibi bi problem var?

canım kırmızıları görmeden ümitsizlik yok bnde bi kimyasal gebelik gecirdim ardından şükürler olsun yine hamile kaldım pkosluyum bn 2 yılı askın ugrastık...sende yada eşinde ne gibi bi problem var?

Cnm Alah tamamına erdirsin saglıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin eşimde problem yok cnm benim yumurta rezervim az

İster istemez ümitsizlige kapılıyorum onca tedavi negatif sonuclanınca olmayacakmış gibi geliyo
kız deme oyle Allahın gucune giderbu mubarek gunlerde bol bol dua et senhem nelerını gorduk herseye ragmen hamıle kalamıyoda kendılıgınden şıp dıye oluyo

kız deme oyle Allahın gucune giderbu mubarek gunlerde bol bol dua et senhem nelerını gorduk herseye ragmen hamıle kalamıyoda kendılıgınden şıp dıye oluyo

Cnm ben isyan etmiyorumki Rabbimin bi bildigi var vermiyosa belki benim icin hayırlısı budur bende dua etmekten başka bişey yapmıyorum

Cnm ben isyan etmiyorumki Rabbimin bi bildigi var vermiyosa belki benim icin hayırlısı budur bende dua etmekten başka bişey yapmıyorum
canım bnm vardır vakti saati sen dua etmekten vazgecme...dediğin gibi rabbimin vardır bir bildigi..

Kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 12.yıla giriyoruz aşılamam tutsaydı cok güzel olacaktı kısmet degilmiş hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar bizim evlilik yıldönümümüz 12.yıla giriyoruz aşılamam tutsaydı cok güzel olacaktı kısmet degilmiş hayırlısı olsun hakkımızda
ayy canım kıyamam yaa..hayırlı olan böyle belkide..rabbim dermensız dert vermezmiş ve her kuluna cekebilecegi kadar dert verirmiş..sabır cnm sabırr..biliyorum zor ama sabır sadece...

Kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 12.yıla giriyoruz aşılamam tutsaydı cok güzel olacaktı kısmet degilmiş hayırlısı olsun hakkımızda
ayyy deme kızz maşşallahhh size nice nice 12 yıllara ınsallah13. yılınıza gırerken dogum yaparsın cok daha guzel bı hedıye olur bence

ayy canım kıyamam yaa..hayırlı olan böyle belkide..rabbim dermensız dert vermezmiş ve her kuluna cekebilecegi kadar dert verirmiş..sabır cnm sabırr..biliyorum zor ama sabır sadece...

Haklısın cnm belki daha zamanı var bazen yıkılsamda bikac gün sonra kendime geliyorum

zeynep canim nasilsin?.
evlilik yildönümünüz hayirli olsun nice senelere bundan sonra Insallah bebislerinle kutlarsiniz Insaallah canim

merhaba kizlar nasilsiniz??? yeni topiginiz hayirli olsun

kızlar ben cıkıyorum artık uykum geldi iyi geceler...zeynep üzme tatlım kendini inş güzel haberlerini paylasacaksın birgün bizimle..

yasemincim bende geldimmmm topiğin hayırlı olur inşallahda bu ay göbüşümüz dolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…