daha ne kadar varki adetıne beklı yukselırbnde yasemn bnmde cocugum yok malesef bır asılama yaptırdım ama sonuc negatıf devam etmedım bıraktım bnde..problem esımde bnm o yuzden beklıyoruz
Hoşbulduk cnm aminnn inş. bana uzak gibi geliyo ama Allahtan ümit kesilmez
benm daha yenı sayılır aslında cnm 20 aylık evlıyım..iki kez düşük yaptım en kımyasalından23 nisanda adetim hic sanmıyorum yükselecegini bende seneye kadar ara verecem artık tedaviye tüp bebek deneyecem seneye Allah izin verirse cnmm inş. sende en kısa zamanda hamile kalırsın kac yıllık evlisin
ümitsizlik yok bakayımm yakısıyomu hiç
benm daha yenı sayılır aslında cnm 20 aylık evlıyım..iki kez düşük yaptım en kımyasalındansenın asılamanın kacıncı gunuydu test yaptırdıgında????
canım kırmızıları görmeden ümitsizlik yokHosbulduk cnm ben zeynep cocugum yok 1 tüp bebek 4 aşılama denedim hicbiri tutmadı son aşılamamıda bu ay denedim oda negatif sanırım daha adetime var ama dün kan tahlili yaptım negatif cıktı bòle işte sizde kendinizden bahsedermisiniz
canım kırmızıları görmeden ümitsizlik yokbnde bi kimyasal gebelik gecirdim ardından şükürler olsun yine hamile kaldım pkosluyum bn 2 yılı askın ugrastık...sende yada eşinde ne gibi bi problem var?
kız deme oyle Allahın gucune giderİster istemez ümitsizlige kapılıyorum onca tedavi negatif sonuclanınca olmayacakmış gibi geliyo
amiin sagol kuzum...anladım canım..rabbim inş dahada bekletmeden gönderir yavrunu...Cnm Alah tamamına erdirsin saglıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin eşimde problem yok cnm benim yumurta rezervim az
kız deme oyle Allahın gucune giderbu mubarek gunlerde bol bol dua et sen hem nelerını gorduk herseye ragmen hamıle kalamıyoda kendılıgınden şıp dıye oluyo
bakış açın çok dogruCnm ben isyan etmiyorumki Rabbimin bi bildigi var vermiyosa belki benim icin hayırlısı budur bende dua etmekten başka bişey yapmıyorum
canım bnm vardır vakti saati sen dua etmekten vazgecme...dediğin gibi rabbimin vardır bir bildigi..Cnm ben isyan etmiyorumki Rabbimin bi bildigi var vermiyosa belki benim icin hayırlısı budur bende dua etmekten başka bişey yapmıyorum
ayy canım kıyamam yaa..hayırlı olan böyle belkide..rabbim dermensız dert vermezmiş ve her kuluna cekebilecegi kadar dert verirmiş..sabır cnm sabırr..biliyorum zor ama sabır sadece...Kızlar bizim evlilik yıldönümümüz 12.yıla giriyoruz aşılamam tutsaydı cok güzel olacaktı kısmet degilmiş hayırlısı olsun hakkımızda
ayyy deme kızz maşşallahhh size nice nice 12 yıllara ınsallahKızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 12.yıla giriyoruz aşılamam tutsaydı cok güzel olacaktı kısmet degilmiş hayırlısı olsun hakkımızda
ayy canım kıyamam yaa..hayırlı olan böyle belkide..rabbim dermensız dert vermezmiş ve her kuluna cekebilecegi kadar dert verirmiş..sabır cnm sabırr..biliyorum zor ama sabır sadece...
ayyy deme kızz maşşallahhh size nice nice 12 yıllara ınsallah13. yılınıza gırerken dogum yaparsın cok daha guzel bı hedıye olur bence
Kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 12.yıla giriyoruz aşılamam tutsaydı cok güzel olacaktı kısmet degilmiş hayırlısı olsun hakkımızda
yasemincim bende geldimmmm
Hoş geldin bebek,
Sevgilerinle, özlemlerinle, tutkularınla üstesinden geleceksin hayatın.
Şükredeceksin, karamsar tablonun kahramanı olmadığına.
,Benim temennim ve dualarım bu yöndedir bebek.
Keşke hayatı bizim okuduğumuz gibi okumasan, bizim baktığımız gibi bakmasan, bizim
gibi acı çekmesen.
Bütün kötülüklere inat, bütün güzellikler hep senin olsa.
Ebem kuşakları eksilmese üzerinde.
Güneş hep seninle yürüse.
Irmaklar senin için aksa.
Günler senin için uzasa.
Ve en önemlisi Yüce Mevlayı hiç eksik etmesen yüreğinde.
Hoş geldin bebek,
Onun ülkesine hoş geldin
(ysmnn, ıwanttobabby, serap_serap, pelin2020, lowely22, yesalp)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?