hosgeldın cnmm ıyıyız cok sukur sen nasılsınzeynep canim nasilsin?.
evlilik yildönümünüz hayirli olsun nice senelere bundan sonra Insallah bebislerinle kutlarsiniz Insaallah canim
merhaba kizlar nasilsiniz??? yeni topiginiz hayirli olsun
zehraamm hosgeldın cnm bnmyasemincim bende geldimmmmtopiğin hayırlı olur inşallahda bu ay göbüşümüz dolarr
zeynep canim nasilsin?.
evlilik yildönümünüz hayirli olsun nice senelere bundan sonra Insallah bebislerinle kutlarsiniz Insaallah canim
merhaba kizlar nasilsiniz??? yeni topiginiz hayirli olsun
zehraamm hosgeldın cnm bnmugurlu gelcek bu topık hepımıze ben ınanıyorumm az kaldı bebıslerımıze kausmamıza hıssedıom
hahahahaah cok haklısın tatlım sonumuzu hayırlı gormuyom hıcayyy evet canım bende hissediyorumm.gelsin artık meleklerimiz inşallah.yoksa kafayı sıyıracaz bebişş diye
hosgeldın cnmm ıyıyız cok sukur sen nasılsın
ayyy evet canım bende hissediyorumm.gelsin artık meleklerimiz inşallah.yoksa kafayı sıyıracaz bebişş diye
inşallah hayırlısıyla sonuclanır asılamannhamd olsun bende iyiym asilama gününü bekliyorum mayista Insaallah
sende durumlar nasil
hamd olsun bende iyiym asilama gününü bekliyorum mayista Insaallah
sende durumlar nasil
Cnmmm iyiyim sen nasılsın cok sagol dileklerin icin tatlım
cogu ınsana ıyı gelıyomus cnmm ınsallah sanada ıyı gelırhamd olsun iste asilama bekliyorum mayisi iple cekiyorum onun haricinde sogan suyu kürü uyguluyorum Insaallah iyi gelir
hadi bakalim Insaallah tutmustur. asilamami oldun onu bekliyorsun yoksa normalmi oldu onu bekliyorsun?inşallah hayırlısıyla sonuclanır asılamannben martta asılama yaptırdım ama devamını getıremedım cok acı cektım topu attm esıme beklıom oyle yarın yada p.tesı adet gunum bakalım gelcekmı bnmkıler!!sanıyorumkı tam zamanında yumurtladım bakalım nolur
Cnm inş. pozitif sonuc alırsın aşılamandan
hamd olsun iste asilama bekliyorum mayisi iple cekiyorum onun haricinde sogan suyu kürü uyguluyorum Insaallah iyi gelir
hadi bakalim Insaallah tutmustur. asilamami oldun onu bekliyorsun yoksa normalmi oldu onu bekliyorsun?
Insaallah canim daha asilama olmadim mayis ortasi gibi olurum herhalde bu ay sonunda adetimi bekliyorum sonra önümüzdeki ayin ortasinda asilama olur sonucuda mayis sonu ögreniriz hayirlisiyla. benimde dogum günüm mayista hediyem olsa bana coook sevinirim
cogu ınsana ıyı gelıyomus cnmm ınsallah sanada ıyı gelır
yok cnm normal bnm bu ay..ıohtımal cok dusuk tabi ama umut dunyası ıste kırmızılar gelene kadr umut varhadi bakalim Insaallah tutmustur. asilamami oldun onu bekliyorsun yoksa normalmi oldu onu bekliyorsun?
ah su doktorlar yaaa zaman kaybı coguInsaallah canim bende endometriosis varmis yani cikolata kisti o yüzden laparoskopi oldum orda kazimislar kistleri ama iltihap gibi agrilarim var idrar yaparken ve büyükabdeste buda sifa olsun diyorum ama faydasini görüyorum daha bugün basladim iki bardak ictim agrim biraz olsada azaldigini hissediyorum
bendeki asil sorun serviks akinti yani rahmimdeki akinti asitliymis ve spermleri iceri almadan öldürüyormus bu yüzden 1,5 yil hamile kalamadim. ve bunu biz daha 1ay önce ögrendik tüpbebek merkezindee. 4doktor degistirdigim halde hicbiri bunu bana dememisti
inşallah hayırlısıyla sonuclanır asılamannben martta asılama yaptırdım ama devamını getıremedım cok acı cektım topu attm esıme beklıom oyle yarın yada p.tesı adet gunum bakalım gelcekmı bnmkıler!!sanıyorumkı tam zamanında yumurtladım bakalım nolur
Sogan küründen fayda gören cok kisi var inş. sendede işe yarar ilk aşılamanmı olacaktı senin cnm
Cnm Rabbim emeklerini boşa cıkartmasın inş. dogum günü hediyesi olur bebişin sana hayırlısıyla
evet canim ilk asilama olucam bende normal yolla olmasi olmayacak kadar düsükmüs gerci ben normal yolla ilk denememde hamile kalmistim 7haftalik kalbi durdu kürtaj oldum. doktorum bana o ilkten sonra bu salgida asitlik olmustur dedi.
asilama tutmazsa doktorumada söyledim ben 3kere asilama yaptirmak istemiyorum hani 3den sonra tüpe gecis oluyormus ya ben 1asilamadn sonra tüp istiyorum dedim oda kabul etti
Insaallah RAbbim hepimizin emeginin karsiligini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?