yok cnm normal bnm bu ay..ıohtımal cok dusuk tabi ama umut dunyası ıste kırmızılar gelene kadr umut var
ah su doktorlar yaaa zaman kaybı coguınsallah artık duzelır cnmda kavusursun bebegıne!!
Aminn cnm inş. ilk ve son olur bebegine kavuşursun
senindemi ilk asilamandi? bildigim kadariyla iszde sorun yoktu degilmi?
daha oncekılerde normaldı cnm da ne bılıım yaa..esımde varıkosel var bnm ılerı hareket hıc yok o yuzden umudumuz cok az..bellimi olur normal yolla hamile kalirsin ki Insaallah öylede olur. 2günmü kaldi batina?
sizde sorun varmi canim?
incir kürünü denedinmi hic veya bal tarcin cörekotu kürünü. Insaallah Allah acil sifa versin canim hersey nasibiyle olacak Insaallah. ilk cocukmu seninde?Benim yumurta rezervim az cnm 4. aşılamamdı ama olmadı kısmet degilmiş
daha oncekılerde normaldı cnm da ne bılıım yaa..esımde varıkosel var bnm ılerı hareket hıc yok o yuzden umudumuz cok az..
Kızlar ben çıkıyorum iyi geceler size hoşçakalın
incir kürünü denedinmi hic veya bal tarcin cörekotu kürünü. Insaallah Allah acil sifa versin canim hersey nasibiyle olacak Insaallah. ilk cocukmu seninde?
varikosel ameliyati olmadimi esin. ben burda esi ameliyat olduktan sonra gebe kalanlari cok duydum hatta bi arkadas bebegine o sekil kucagina aldi Allah büyük ameliyat olsun olmadiysa hic korkmayin cok basarili bi ameliyat oluyor sonra keciboynuzu kürü yap icsin
tatlm amelıyat olmaya nıyetı vardı adamcıgımında bı doktra daha gıdelım dedık adam senınkı klınık vaka amelıyat olsanda duzelmez ılac kullancaksın dedı!!ılacı alamadık henuz cok pahalı geldiincir kürünü denedinmi hic veya bal tarcin cörekotu kürünü. Insaallah Allah acil sifa versin canim hersey nasibiyle olacak Insaallah. ilk cocukmu seninde?
varikosel ameliyati olmadimi esin. ben burda esi ameliyat olduktan sonra gebe kalanlari cok duydum hatta bi arkadas bebegine o sekil kucagina aldi Allah büyük ameliyat olsun olmadiysa hic korkmayin cok basarili bi ameliyat oluyor sonra keciboynuzu kürü yap icsin
Cnm bu ay cörek otu bal tarcını ilaca ek olrak yaptım 4 tane yumurtam oldu ama yine tutmadı cocugum yok tatlım Allah bi gün kısmet eder inş. anne olmayı
hoşgeldin yeşoooommmmanaaammm bizimde topiğimiz oldu şimdi öyle mi ne kadaannn sevindimmm
hayırlı uğurlu olsuunnnnnn inşallah hepimize
tatlm amelıyat olmaya nıyetı vardı adamcıgımında bı doktra daha gıdelım dedık adam senınkı klınık vaka amelıyat olsanda duzelmez ılac kullancaksın dedı!!ılacı alamadık henuz cok pahalı geldi
hoşgeldin yeşoooommmm
kes kız keshepımıze hayrlı olur ınsallah cnm bnm
prensesin ve sen hoşgeldiniz..bnmde kızım olacak hayırlısıyla haftalarımızda yakın yoldas oluruz birbirimizeKızımla bızde aranıza katılanlardanız daha dogmadık ama DÜNYA hanımla aranıza katılmak ısterız bu arda topınız hayırlı olsun
Kızımla bızde aranıza katılanlardanız daha dogmadık ama DÜNYA hanımla aranıza katılmak ısterız bu arda topınız hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?