- 8 Kasım 2014
- 4.865
- 10.579
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Hosgeldiniz dedim o da kafa salladi diyorum yalan söylüyosun ben ordaydim demedin diyo. Yahu adam sen ordayken ben dibinde sana isminle defalarca sesleniyorum dönüp bakmiyosun senin orda olman ne ifade ediyoki. Yozgatlilar yobaz olurmus ondan oyle diyormuş. Yani misafire hosgeldin dememem yobazlikmis.Evet asıl sorun eşin.
Velev ki kasten hos geldin dememiş olsan dahi ; yozgatlisin , yobazsın , yalancısın gibi konu ile hiçbir ilgisi olmayan hakaretler etmesi cok çirkin.
Hani güleryüzlü değilsin... misafirperver değilsin dese en azından konu ile ilgili bir yaklaşım olmus diye bir anlam yüklerdim ama.
Yozgatlılar hoş geldin diye bir kelime bilmiyor mu?
Hos geldin demeyen insanlar yobaz ya da yalancı mı oluyor...?
Ben anlam veremedim.
Iyi davranir aileme esim. Ama ailem de esime karsi her zaman cok iyidir. Onlara gitttigimizde esimin sevdigi yemekler yapilir hizmet edilir yatagi acilir. Esime bi gun bile ne laf sokmuslardir ne canini sıkacak bi hakaret vs gibi söylemleri olmuştur. Zaten esimin beni ailesiyle yüzgöz ettigi kadar, ben esimi kendi ailemle yüzgöz etmiyorum tartisma gibi bi durumları ortamlari olamiyor zaten. Evet esim aileme iyi ama onun ailesinin bana muamelesini benimkiler esime yapsa adlarını dahi anmaz zaten.Yani maşallah teyzeside hemen yememiş içmemiş senin hoşgeldin diyip demediğine mi bakmış ne değişik insanlar var ya sonuçta hosgeldin tarzında kafa sallamışsın ne var bunda yani bu kadar abartılmış sen kafana takma böyle seyleri eşine gelince de teyzesine bişey diyememiş herhalde teyze eşim görmemiştir falan diye yani ufacık bi hoşgeldin dememekte ne var bu kadar büyütülecek peki eşin senin ailen karşı tavırları nasıl.
Hosgeldiniz dedim o da kafa salladi diyorum yalan söylüyosun ben ordaydim demedin diyo. Yahu adam sen ordayken ben dibinde sana isminle defalarca sesleniyorum dönüp bakmiyosun senin orda olman ne ifade ediyoki. Yozgatlilar yobaz olurmus ondan oyle diyormuş. Yani misafire hosgeldin dememem yobazlikmis.
Inanin umrumda değil yaranmaya calismiyorum artikNe yaparsanız yapın ; bu aileye ve eşinize yaranamayacaksınız....
Esim aramiz iyi olduğunda cok iyidir ne bileyim ailesi isin icine girmediği surece biz hep iyiyiz. Ailesi soz konusu olunca adam dusman kesiliyor. Esimi seviyorum istiyorumki duzelsin mutlu olalim baska bi sehre taşınıp herkesten bu gereksiz akrabalarından falan uzaklasalim cok mu sey istiyorumYanlış anlamayın diğer konularınıza da baktım ama eşinizin kendisi sorunlu ailesi ayrı sorunlu. Size şiddet de uygulamış zamanında affetmişsiniz daha üzerinden 3 ay geçmemiş olmasına rağmen hala sizin üzerinize gelip sorun çıkarıyor.
Bu aile ile daha fazla muhatap olursanız akıl sağlığınız kalmayacak bu insanlar psikolojinizi bozar. Neden tahammül ediyorsunuz
Esim aramiz iyi olduğunda cok iyidir ne bileyim ailesi isin icine girmediği surece biz hep iyiyiz. Ailesi soz konusu olunca adam dusman kesiliyor. Esimi seviyorum istiyorumki duzelsin mutlu olalim baska bi sehre taşınıp herkesten bu gereksiz akrabalarından falan uzaklasalim cok mu sey istiyorum
Eşinle iyi olmak bu kadar kolaysa neden bu fırsatı kaçırıyorsun ki güzelimEsim aramiz iyi olduğunda cok iyidir ne bileyim ailesi isin icine girmediği surece biz hep iyiyiz. Ailesi soz konusu olunca adam dusman kesiliyor. Esimi seviyorum istiyorumki duzelsin mutlu olalim baska bi sehre taşınıp herkesten bu gereksiz akrabalarından falan uzaklasalim cok mu sey istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?