Hoşgeldin minik Egehan'ımız,

Waterfull senin oğlanın namı yayılmış marmarise desene kaydirigubbakcemile3
meşhur olmuş tosuncuk.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.İyi dilekleriniz için sağolun.
Lazanyacım keşke gelseydin:)))))Tanışırdık:)))
Kuzicim haklısın oldukça ünlü olduk hastanede:)))))
Latifeelif, kesi atmadılar, sadece bebek doğarken hafif bir yırtık olmuş, 2 dikiş atıldı.Çok fazla bir acı hissetmiyorsun o anda bebeğini düşündüğün için.Ben bebeğime bakatrken, onu temizlemelerini seyrederken başka bişey hissetmedim:))))

1 ocakta isi vardi heralde egehanimizin.hosgeldi...
watercim gözünaydin canim sonunda bekledin bekledin cok sükür sag salim kavustun oglusuna.Allah anali babali saglikla büyütmek nasip etsin uzun ömürlü olsun insallah....tekrar tebrikler...

ben de gunum doldugu halde bekliyorum galiba benimki de senin gibi suni sanciyla olucak en gec hafta sonuna kavusucam insallah kizima.darisi basima ..

maşşallah aman nazar değmesin hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün

41 kere Maşallah
Darısı başıma tatlım inş.,Rabbim analı babalı büyütsün,pek bi tosuncuk kızz

hayy maşşallahhh miinik kuzumuza yaa canım tebrikler hayatım.allah bizede göstersin bu günlerii inşallah :)

Egehan paşa hoşgeldin.Seni de tebrik ederim waterfullcum azmine ve cesaretine hayran kaldım.Benim gibi normal doğum isteyenlerin idolü oldun:)

Çok sağolun rkadaşlar, pembe panter, inşallah canım sende istediğin şekilde sağlıkla doğum yaparsın, sağlıklı bir şekilde bebşini kucağına alırsın. Doğumumu yaptıktan sonra ebeler benimle uğraşırken bir taraftanda dua et, bak bu halde dua edenlerin duası tez zamanda kabul edilirmiş, bize de dua et diyordu.:)))O anda doğum yapacak olan tüm herkesin sağlıcakla kurtulması için dua ettim. İsteyene de allah tez zamanda böyle bir güzelliği göstersin diye. İnşallah dualarımız gerçekleşir, sizlerde bir an önce kurtulursunuz.

oyy oyy tombişimiz doğduda hikayesini bile okuduk :)) allahım sağlıkla güzel günlerde büyümeyi nasip etsin waterfullcum..ben tembel çıktım daha hala doğum hikayesi yazamadım cuma günü dört haftamız olacak :))

Son düzenleme:
maşallah canım bebişimize :))Allah analı babalı ,kardeşleriyle büyütsün:))doymuodur tabi onun koca göbişi:))

maşallah ne güzel kilo ile doğmuş..allahım analı babalı büyütmenizi nasip etsin..

waterfull ya benimki de seninki gibi oldu görüyormusun??inatcci cikti bunlar.ya benim kiz da 5 kilo dogarsa:)))

ay maşallah ya çok duygulandım okuyunca hikayenizi.gerçekten normal doğumla 5 kilo bir bebek dünyaya getirmek büyük cesaret gerektirir.ben sezeryana karar vermiş ve günleri sayılı bir anne adayı olarak sizi kutluyorum.allah bebeğinizle size uzun ömürler versin...

Maaşallah Allah bağışlasın. Ne kadar rahat bir doğum olmuş hemde 5,100gr.la. Valla bravo.
İnşallah bizede böyle kolay doğum nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…