Hoşlandığım adam dengesiz davranıyor yardımm

Bı tebessüm, iki kere " geç çıkma" sözünü bir de sırt sivazlamayi, hoşlantı olarak algıladiysaniz, sizi kahve içmeye davet etse o gün evlenme teklifi beklerdiniz herhalde :) hareketleriniz baştan sonra çok amatörce..

Klasik spor hocası işte
Hayale kapılma yüz verme gerektiği kadar konuş
Onunla dışarıda çıkma

Katılıyorum

Spor hocaları her gelenle flört ediyor zaten

Spor hocası, tur rehberi, animatör gibi mesleklerden erkeklerle ciddi ilişki beklentisine girmeyin konu sahibesi

Gibisi fazla ,peşinden koşuyorsun ,o da kendini bi nane sanıp kaçıyor ..ego tavan ..

sanırım tam anlatamadım ama adam bildiğin flörtleşti benimle o gün. hoşlandığından yaptığını iddia etmedim ama flörtleştiğine eminim. kaldı ki bunu bilir hissedersiniz bir erkek arkadaşça mı yaklaşıyor flört mü ediyor diye. benim zaten ilgim vardı o böyle yapınca bir de cumartesi için dışarı davet edince heralde hoşlanıyor diye düşündüm ama ya yanıldım ya da hevesi kaçtı adamın. şimdi de batırdıklarımı toparlamaya uğraşıyorum

Amaaan boşver kendi çapında flört etmiş aklı sıra

Kuyruğu dik tut sen :) gördüğünde selamını ver geç, çok muhattap olma. Suratını falan asma yine de, triplere girdiğini düşünmesin. Spor hocalarından bi nane olmuyo. Hepsinde havalar nirvana. Düzenli bi şekilde spor salonuna gidiyorum ama kız-erkek spor hocaları da aynı halt. Havalar binde beşyüz. Sen çaktırmadan sporuna odaklan. Neden yazdın derse de; 'bi arkadaşım sporla ilgili bişey sordu, protein tozu hakkında, sana sormak istedim' falan de. Gerek kalmadı artık falan der kapatırsın

Hiç izleme faceden de sil. Bak o zaman reddedilmişliği nasıl anlıyo nasıl yanasiyo sana. Yanaşmazsa da boşver zaten. Arkadaşların da dediği gibi klasik spor hocası kendini bisey zanneden bi tip demektir.

bugün gittiğimde orada olursa trip atmadan ilgisiz bir biçimde sporuma odaklanıcam. ünide sinema televizyon okuyormuş aynı zamanda

Numaranizi almamasindan aklima adamin evli olanilecegi geldi. Spor salonunda sizi biraz once gondermeye calismasi ve ilgisizliginden de O an orda ilgi alanina giren baska bir kadin oldugu anlamini cikardim. (Karisi,sevgilisi veya yeni gelen guzel bir kiz)))))

evli olduğunu sanmıyorum hiç antrenörlerin güncellenmiş özgeçmiş yazılarında da bekar diyor amaa beni erkenden göndermeye çalıştığında da salonda 8 kişi falan kalmıştık ve tek kız bendim. çıkışta bi kız gelecek idiyse tabi bilemem..

Ayy nasıl davranacaksın.Yani 'hocam demedim, kocam bildim isminle seslendim.Aşkııım' diyecek halin yok.Alt tarafı bir şşşt demişsin yani.Kalkıp 'evlen benimle deli oğlan'dememişsin ya.Olabilir. Yabani ise bu senin sorunun değil.(ama sen de fazla ataksın, buda senin sorunun)Yiğidi öldür hakkını yeme.

Yakışıklı ve Çapkın bir tip canlandı gözümde nedense spor hocaları çoğunlukla böyle oluyor zaten çok takılma boşver

Az önce spordan geldim. Salonda 4 5 kişi falandık yanımda bir kız arkadaşım daha vardı onla gülüşüp alet çalışırken bu yanımızdan geçti kolay gelsin dedi ikimize hitaben. Ben cevap vermedim arkadaşım teşekkürler dedi. Sonra 1 saat boyunca yanımdan her geçişte kafasını öne eğdi konuşmamak için benn de hiç oralı olmadım. En son çıkarken iyi akşamlar dedi gene ikimize . Bu sefer iyi akşamlar dedim ona bakmadan. Resmen kendini kastı görmezden gelmeye çalıştı. Arkadaşım da farketti niye senin yanında kasıldı bu kadar diyee. Öyle işte

Salonda ilgilenmediğinde başka ilgilendiği öğrencisi geliyordur

Bazı arkadaşların yorumlarına bakınca bana sinir olmuşlar gibi bu olayda daha çok sanki. Adamdan sadece hoşlandım ve duygularımın yoğunluğu sebebi ile dayanamayıp ekledim mesaj attım. Bu kadar tiksinç bir hareket olduğunu düşünmüyordum. Bana bu cesareti o verdi çünkü biz artık samimiyiz seninle dışarıda da görüşeceğim bir insansın dedi elimi falan sıkıp. Gerçekten üzüldüm ve nasıl unutacağımı bilmiyorum. Yorumlar için teşekkürler yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…