- 20 Ocak 2017
- 32
- 21
- 88
- 33
- Konu Sahibi inthemorning
-
adamın sonraki hareketleri saçma olmuş ama siz de facebooktan ne diyecektiniz ki? biraz sakin ve cool olsanız...
Mesajlar çok kötü olmuşO cevap ne öyle şaşırmadım falan tabiki de mesaj atacağını biliyordum der gibi.
Salona gelen her güzel kıza yazıp, egosunu tatmin edip, sallayan biri belli.
Keşke kesin bir adım görmeden siz adım atmasaydınız ama olmuş artık yapacak bişey yok.
Hiçbirşey olmamış gibi davranın bundan sonra.
Bence tam bir rezillik. Sen neden kendi kendine gelin guvey oluyorsun ki adam sana senden hoslandim filan da dememis,numarani da almamis,seni sosyal hesaplardan eklememis. Tam tersi butun ataklari sen yapmissin. Bayan olarak keske biraz agirdan alsaydin kendini canim ya. Ustelik mesaj da atmissin ,adam senden hoslanmamis ki,ilgili davranmis sen yanlis anlamis olamaz misin? Yapmayin arkadasim fol yok yumurta yokken ahaa benden hoslandi tavirlarina girmeyin size yazik
Adam spor hocası, klasik salona gelen hoş hatunları bağlama taktiği.bir de sosyal partner falan arıyor sanırım arada.
3 senedir düzenli salona gidiyorum.sana bir tavsiye spor salonundan sevgili yapılmaz.net.
normalde salondaki kızlarla çok ilgili biri değildi benim yanımdan ayrılmadan sohbet edince dışarı davet edince ne bileyim gitme biraz daha kal falan deyince bana ilgisi olduğunu düşünmüştüm. görünce selam vermeli miyim? cumartesi geliyor musun diye sorarsa ne demeliyim? yanıma gelip sohbet açarsa yine nasıl bir tutumda olmalıyım ? bir de en önemlisi bana mesajda ne sorcaktın derse ne demeliyim?(( çok utanıyorum yaptığım ataklardan
normalde salondaki kızlarla çok ilgili biri değildi benim yanımdan ayrılmadan sohbet edince dışarı davet edince ne bileyim gitme biraz daha kal falan deyince bana ilgisi olduğunu düşünmüştüm. görünce selam vermeli miyim? cumartesi geliyor musun diye sorarsa ne demeliyim? yanıma gelip sohbet açarsa yine nasıl bir tutumda olmalıyım ? bir de en önemlisi bana mesajda ne sorcaktın derse ne demeliyim?(( çok utanıyorum yaptığım ataklardan
+1bence davet ederse gitme ama selam sabahı kesme. olayı olduğundan daha dramatik hale getirmişsin en azından kuyruğu dik tut, umrunda değilmiş gibi yap. hatta gelicem de son dk işim çıktı diye gitme
evde çalışırken bi yerime ağrı girdi onla ilgili bişey soracaktım vs de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?