- 21 Temmuz 2015
- 6.685
- 6.068
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Pilav güzwl olur ama tutturabilir miyim bilmiyorum ki:)Canım et al at tavaya hem kötü olma ihtimali yok hem her erkek sever.
Yanına da bir pilav ya da salata tamamdır.
Üstüne çay-kahve yanına pastane ikramı
Alkol kullanıyorsanız peynir tabağı-şarap da hoş olur.
Bir de kıyafetini de geri plana atma ona da özen :)
Hadi bakalım çok iyi geçer inşallah :)
Kullandırmakla ne alaka? Güzel vakit geçirmek önemli olan. :)Bence evine kabul etmemelisin. Ne öyle daha hiçbişey yokken adama yemek yapacaksın. O seni yemeğe götürsün. Kendine kalacak yer de ayarlasın otel falan. Aman ha kullandırmayın kendinizi.
Tutturamıcaksan riske girme salata yap. Ya da annene yaptır :)Pilav güzwl olur ama tutturabilir miyim bilmiyorum ki:)
Alkol çok tüketmem ben ama o tüketir, şarap konusunda bi fikrim yok o yüzden :)
Salata yapabilirimTutturamıcaksan riske girme salata yap. Ya da annene yaptır :)
İlk defa buluşacak değilizki, zaten görüşüyorduk. Bu sefer geldiğinde ben aynı şehirde olamayacağım için böyle oldu:)Direk eve gelmek isteyen birisine ben güvenemezdim açıkcası.
Bi ev arkdşm benzer durum yaşadı sonuç hüsran oldu.
Şuan hayır demeyi bilmezseniz ileride çok olumsuz şeyler yaşayablrsnz.
Her sapkın için iştah kabartıcı durumdasn. Yeni atandın. Paran olacak. Yalnızsın. Ve büyük ihtimal ilişkiler konusunda tecrübesizsin.
Dikkat et canım
Beceremem hiçBörek aç sarma sar
Açıkçası bu hafif kadın ağır kadın düşünceleri bana göre değil.Bazı erkekler beni hemen kabul etti diye hiç bunu teklif eden kendisi değilmiş gibi kadını sonradan hafif kadın olarak görebiliyor. Arkadaşımdan biliyorum. Evine gitti kaldı. Aralarında fiziksel bir şey olmadı ama Sonra bir kavga anında ağzından kaçırmış. Sen zaten hemen beni evine aldın. Ne olduğunu o zaman anlamalıydım demiş. Çok üzüldü arkadaşım. Ben olsam dışarda yemek yer, evde kahve ikram eder, sonra yollardım evden kibarca
Hiç olmadı en iyisi bu:))Dışardan sipariş et
Pizza vs
Bence de çok güzel menü :) bir de pilavı tutturabilirsemYa bakın baget tavuk alın. Knorrun barbeku sosu ile soslayın. Nar ekşisi ekleyin biraz yağ azıcık su.. fırın poşetine koyup fırına verin. 1 saat pissin. Mis gibi tavuk oldu size.
Sorarsa nar ekşili tavuk diye hava atarsınız.
Pilav salata. Bence paşa gibi menü.
Ya yok artık hamile kalan öğrenciyle benim konumun ne alakası var:) teşekkür uyarı içinHamile haliyle ortada kalan bi öğrenci vardı geçen bi konu açmıştı. Ve o konudan bu yana ben korkuyorum. Bütün bayanlar daha temkinli davranmalı. Köprüyü geçene kdr harika erkek profili çizerler. Malesef ki o köprü herkese göre başkadır.
Güveniyorsanız ve eminseniz misafir edin ama temkinli olun aynı zmnda.
Bak pilav yapin. Kalirsa gene yenir.Bence de çok güzel menü :) bir de pilavı tutturabilirsem
Ben de özel olsun diye düşündüğümden, kendim bir şeyler yapmak istiyorum. çok teşekkür ederim, evde deneme yapayım ben en iyisi:)Geçen misafirim msj atti. Esimle sana yemeğe geliyoruz diye. Hemen
Bak pilav yapin. Kalirsa gene yenir.
1 bardak pirinci sicak suyla ıslatın.
Ayçiçek yağında sehriye kavurun.
Pirinci ekleyip kavurun. Bu kavurma faslını uzun tutalim lütfen. Tuz atın. 1 bardak kaynar su ekleyelim az da tereyağı. Oldu bitti. 1o dakika pilav dediğiniz .
Hem bence ilk olarak ona yemek yaparsaniz bu özel bir anı olur.
Yemek güzel olursa yersiniz
Olmazsa gülüp eglenirsiniz disardan söylersiniz.
Böylece güzel ani biriktirirsiniz.
Hem de evinize ilk gelisi ağır bugur olmaz bol kahkahali olur. Eglenceli olur.
Bu acıdan degerlendirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?