Hoşlandığım adam hem bakıyor hem kaçıyor. Kafayı yiyeceğim

bogakizii

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.331
1.024
333
Merhaba kızlar, ben üniversite son sınıf öğrencisiyim yaşım 21. Aynı zamanda 1.5 yıldır çalışıyorum.

Konumu anlatmadan önce söylemeliyim ki ben aşkı çok ciddiye alıyorum, aşık oldum diyebileceğim bir ortaokul yılları var. Sevgilim olmadı mı oldu tabii, çok sevdim ama aşk değildi galiba hiç biri. Şıpsevdi kesinlikle değilim.

Bu yaz iş yerinde radarıma biri takıldı. 3 yıldır çalıştığım yerdeymiş askerden yeni dönmüş o yüzden yeni görmüşüm (benden 4-5yaş büyük). Nasıl radarıma takıldı derseniz benim masam azıcık uzak mesafeden direkt onların ekibi görüyor. Ben bilgisayara bakarken o tarafta ayaklanan biri olursa gözüm direkt takılıyor yani istemsizce. Bu şekilde benim gözüm adama takılıp duruyor ama fark ediyorum ki adam da bana bakış atıyor ara ara.

Neyse buna basit bir hoşlantı dedim geçtim ama günler haftalar geçtikçe öyle olmadığını anladım. Aslında sokakta görsem çok yakışıklı bulup ikinciye dönüp bakmam garip bir şekilde iç dünyamda ona doğru çekiliyordum. Bir yerde dış görünüşü birbirine benzeyen insanlar birbirine aşık olur gibi bir yazı okumuştum :) Adamın dış görünüşü benim erkek versiyonum gibi. Aynı uzun yüz aynı burun, beyaz ten, aynı mavi göz, saç rengimiz kahverenginin aynı tonunda. Tabi ben bu kadar etkilenmişken bakmamaya çalışıyorum ama gözlerim durmuyor. O da bizim masanın oradan geçtiğinde bakıyor bana ve bakışıyoruz, sonra utanıp hoop kafalar aşağıya...

Böyle günler geçip gidiyor kızlar yaklaşık 6 ay oldu, biz daha birbirimize elimizde o kadar fırsat olmasına rağmen selam veremedik. Yan yana geçerken tam günaydın diyeceğim kafasını eğiyor. Bir gün asansörde ikimiziz, adam gerildi belli tepelere uzaklara bakıyor. asansörden inince de yan yana yürüyor gibi olduk binadan çıkınca kapıda biraz bekleyip öyle arkamdan geldi. Benden kaçıyor gibi hissediyorum. Ben onun tüm arkadaşları ve ekibiyle samimiyim, o da benimkilerle konuşuyor ama beni görmezden geliyor. Ben onun ekibiyle yemekteydim hepimizi görmezlikten gelip gitti mesela Ama uzaktayken baya baya bakıyor bundan eminim. Hatta bir gün ekibindeki iki kişiye uzaktan beni gösterip bir şeyler dedi sonra dönüp dönüp baktılar sürekli. Yine bir gün aşırı kalabalık asansörde yan yana gelmişiz farkında değilim. Kaçıncı kattayız diye yukarı bakınca fark ettim beni inceliyormuş kafayı hemen kaldırdı.

Sosyal medyada biraz stalkladım facebooktaki tüm arkadaşlarına tek tek baktım sevgilisi olabilir mi diye, bir belirti bulamadım. Sosyal medya pek kullanmıyor gibi zaten. Geçmişte baya aşk acısı çekmiş onu anladım ve biraz içine kapanık çok sosyal olmayan biri gibi.

Bir daha birine böyle hissedebilir miyim bilmiyorum ve bunu kaçırmak istemiyorum... napmalı bu adama?

Sende başını öne eğ. Edebli kız güzeldir. Belki kendini o zaman daha yakın hisseder.

Stalkmayın yahu daha yeni twiter raconunu cözmüşken gene stalklamaa :)

Yerinizde olsam beklemez pazartesi ilk gördüğümde günaydın der gecerdim yanından

Çok fazla üstüne düşme sadece birşeylerin başlaması için ilk günaydını diyip çekil bakalım napcak Zaten oda ilgiliyse bu fırsatı değerlendirir

Stalkmayın yahu daha yeni twiter raconunu cözmüşken gene stalklamaa :)

Yerinizde olsam beklemez pazartesi ilk gördüğümde günaydın der gecerdim yanından

Çok fazla üstüne düşme sadece birşeylerin başlaması için ilk günaydını diyip çekil bakalım napcak Zaten oda ilgiliyse bu fırsatı değerlendirir

doğru diyorsunuz tabii ama işte o kadar çok görmezden gelinince özgüvenim dibe vurdu :'(

Özgüvenini hiç kırma aksine özgüvenli bir şekilde günaydın de sonrasını ona bırak bence

Haftaya deneyeceğim:/ umarım bu sefer de duymamazlıktan gelmez yoksa depresyon
Canım hiçte depresyon yapma Ayrıca günaydın derkende çok umursamaz şekilde değil birden görmüş gibi günaydın der gülümser geçersin sonrasında top onda inş gönlünden geçtiği gibi olur

Freud'a atfedilen bir söz geldi aklıma;

"Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır."

Adamın kaçamak bakışlar atıp sonra seni görmezden gelmesi ilginç...

Evet bence de çok ilginç, o kadar karışık mesajlar veriyor ki allak bullak oldum

bende de tutukluk yaptı adam benden kaçtıkça benden iğreniyor mu acaba tribine girdim :/
benim böyle kaçtığım bi çocuk vardı
sebebi sadece geçmişteki o deli gibi platonik sevginin özgüveni dşürmesi bence
çünkü birebir aynısını yaşadım
gerçekten korkudan ve utandığımdan çocuktan köşe bucak kaçıyordum

Hadi ya
Sonra çocuk peşine düştü mü? Pişman oldun mu kaçtığın için?

6 aydır sizi gördüğü yerde bile selam vermeyen , görmezden gelen kişiye açılmak istediğinizden emin misiniz?
Sürekli karşılaştığı kişiye nezaketen bile selam verir insan.

İstese 10 defa gelmişti.
Bakışmak bir kıstas değildir. Bazı erkeklerin karşısına kağıttan kadın bırakın bakıp durur.
Hele hareket ediyorsa oo değmeyin keyfine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…