- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
yaslar kucuk degılmıs adam 34 dıyorsunuzOfff kızlar bi gelin ya.Şimdi ben bir adamdan hoşlanmaya başladım.Iş yerine gidip geldikce baya ilgiliydi benimle numaralar alındı verildi bazı bahanelerle.Ara ara yazıştık falan ama çok yol katedemedik.Sonra bir yanlış anlaşılmadan dolayı biraz soğukluk girdi araya konuşmadık bugun doğum günüydü bir tane küçük pastanın üstüne bir mum koydum kenarlarına kalpli not kağıtlarına notlar yazdım aramizda geçen espirili bir şeyleri dpgum gununu kutladim falan sempatik bir şey olduğunu düşünmüştüm kendimce hediye falan almadim cunku sevgili falan degiliz henüz.Neyse sonra bu pastayi arabasinin önüne öylece bıraktım.Hemen görüp aldı yüz ifadesini göremedim uzaktan ve 1 saat oldu hala bir teşekkür mesaji bile atmadi yaaaa o kadar pişmanimki şu anda kızlar yaaaa ben ne yaptım keşke yapmasamaydım insan nezaketen bi tesekkur eder biliyor benim yaptigimi notlarda belli ettim bu kadar kaba bir adammiymis yoksa yaşi 34 bu arada.
Ona hitap şeklim vardı ve aramızda espirimiz vardı sürekli yaptığımızz yani sadece ismimi yazmadım her sekilde ben oldugumu belli ettimaaa ısmınızı yazmadınız mı nota
yahu adam ne bılsın sız oldugunuzutovbee
Sevmese bile insan bi teşekkür eder yahu neyse bu kadar kabayda iyiki sevgili olmak gibi bir adım atmamisizBiraz 17 yaş bi kutlama gibi geldi bana.Belki sevmiyordur kutlamaları . Boşver karşılığını bu kadar önemseme, daha aramazsın olur biter.
Ama gercekten bir arkadaşın yapabileceği çok samimi bir sey gibi geldi bana minicik bir pasta ve notlar birisi bana yapsa gercekten cok hoşuma giderdiyaslar kucuk degılmıs adam 34 dıyorsunuz
bır tesekkur bıle etmemesı onun nezaket kurallarından haberı olmaması onun ayıbı
ama bana seyde degısık geldı
sevgılı degılsınız buyuk bır samımıyet yok kutlamalar arabanın ustune pastayı bırakmalar falan, sahsen ben ılk arabamın ustunde pasta gorsem bu ne ya derdım ama notu okuyunca yıne de tesekkur ederım dusunmussun zahmet etmıssın derdım yanı
Kişilik meselesi .Belki sonra edecek veya belki hiç etmeyecek .Isareti almışsın konuşma bitsin en guzeliSevmese bile insan bi teşekkür eder yahu neyse bu kadar kabayda iyiki sevgili olmak gibi bir adım atmamisiz
adamın sızın yaptıgınızı anladıgına emın mısınız kım oldugunuzu yazmamıssınız sanırım kagıda notlara :)Ama gercekten bir arkadaşın yapabileceği çok samimi bir sey gibi geldi bana minicik bir pasta ve notlar birisi bana yapsa gercekten cok hoşuma giderdi
Hala beklemedeyim bakalımKişilik meselesi .Belki sonra edecek veya belki hiç etmeyecek .Isareti almışsın konuşma bitsin en guzeli
Çok eminimbende tesekkur ederım ama adamın sızın yaptıgınızı anladıgına emın mısınız kım oldugunuzu yazmamıssınız sanırım kagıda notlara :)
Elimde bir pastayla iş yerine girip bir suru calisann elemani arasinda veremezdim o daha garip olurdu30’lu yaşlarında insanlar için biraz garip bir kutlama biçimi değil mi? Pastayı siz götürseydiniz daha mantıklı olurdu.
sımdı anladımOna hitap şeklim vardı ve aramızda espirimiz vardı sürekli yaptığımızz yani sadece ismimi yazmadım her sekilde ben oldugumu belli ettim
Çok can sıkıcı oldu benim için pişmanım şu anda çok.sımdı anladım
evet tesekkur etmesı gerektı yanı ne olursa olsun ortada dusunulmus bırsey var bu bır tesekkuru hakeder takmayın kafanızı ya evet uzucu bırsey ama takılacak bırsey degıl boyle seyler yasaya yasaya kımın konusulabılır oldugunu kımın neye deger oldugunu goruyorsunuz zaten canınız sagolsun :)
Elimde bir pastayla iş yerine girip bir suru calisann elemani arasinda veremezdim o daha garip olurdu
mutlu etmeye calısmakta ıyılık yapmak sayılırÇok can sıkıcı oldu benim için pişmanım şu anda çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?