Hoşlandigim adama yaptığım saçma hareket

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
Offf kızlar bi gelin ya.Şimdi ben bir adamdan hoşlanmaya başladım.Iş yerine gidip geldikce baya ilgiliydi benimle numaralar alındı verildi bazı bahanelerle.Ara ara yazıştık falan ama çok yol katedemedik.Sonra bir yanlış anlaşılmadan dolayı biraz soğukluk girdi araya konuşmadık bugun doğum günüydü bir tane küçük pastanın üstüne bir mum koydum kenarlarına kalpli not kağıtlarına notlar yazdım aramizda geçen espirili bir şeyleri dpgum gununu kutladim falan sempatik bir şey olduğunu düşünmüştüm kendimce hediye falan almadim cunku sevgili falan degiliz henüz.Neyse sonra bu pastayi arabasinin önüne öylece bıraktım.Hemen görüp aldı yüz ifadesini göremedim uzaktan ve 1 saat oldu hala bir teşekkür mesaji bile atmadi yaaaa o kadar pişmanimki şu anda kızlar yaaaa ben ne yaptım keşke yapmasamaydım insan nezaketen bi tesekkur eder biliyor benim yaptigimi notlarda belli ettim bu kadar kaba bir adammiymis yoksa yaşi 34 bu arada.

Niye direkt siz olduğunuzu söylemediniz ? Erkekler kadınlar gibi değil bu konuda bence , size çok farklı gelip ‘anı’ kalan şeyler , onun unuttuğu şeyler olabilir .
İsminizi yazsaydınız keşke ...
Böylelikle size yazacak mı yazmayacak mı, anladı mı anlamadı mı diye düşünmek zorunda kalmazdınız .

yaslar kucuk degılmıs adam 34 dıyorsunuz
bır tesekkur bıle etmemesı onun nezaket kurallarından haberı olmaması onun ayıbı
ama bana seyde degısık geldı
sevgılı degılsınız buyuk bır samımıyet yok kutlamalar arabanın ustune pastayı bırakmalar falan, sahsen ben ılk arabamın ustunde pasta gorsem bu ne ya derdım ama notu okuyunca yıne de tesekkur ederım dusunmussun zahmet etmıssın derdım yanı

Ama gercekten bir arkadaşın yapabileceği çok samimi bir sey gibi geldi bana minicik bir pasta ve notlar birisi bana yapsa gercekten cok hoşuma giderdi

Ama gercekten bir arkadaşın yapabileceği çok samimi bir sey gibi geldi bana minicik bir pasta ve notlar birisi bana yapsa gercekten cok hoşuma giderdi
adamın sızın yaptıgınızı anladıgına emın mısınız kım oldugunuzu yazmamıssınız sanırım kagıda notlara :)

Ona hitap şeklim vardı ve aramızda espirimiz vardı sürekli yaptığımızz yani sadece ismimi yazmadım her sekilde ben oldugumu belli ettim
sımdı anladım
evet tesekkur etmesı gerektı yanı ne olursa olsun ortada dusunulmus bırsey var bu bır tesekkuru hakeder takmayın kafanızı ya evet uzucu bırsey ama takılacak bırsey degıl boyle seyler yasaya yasaya kımın konusulabılır oldugunu kımın neye deger oldugunu goruyorsunuz zaten canınız sagolsun :)

Çok can sıkıcı oldu benim için pişmanım şu anda çok.

Elimde bir pastayla iş yerine girip bir suru calisann elemani arasinda veremezdim o daha garip olurdu

Yani her türlü garip zaten. Daha garibini yapsanız en azından net bir geri dönüş alırdınız iyi ya da kötü. Koca adamın arabasına notlu falan pasta bırakmak, ne bileyim olmamış sanki.

Çok can sıkıcı oldu benim için pişmanım şu anda çok.
mutlu etmeye calısmakta ıyılık yapmak sayılır
yapıp denıze attınız bosverın saglık olsun :) unutun gıtsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…