Hoşlandigim adama yaptığım saçma hareket

İş yerinde yapmayın böyle jestler....adam arabasının üstünde bulduğu pastayı görünce afallamistir..elinde o pastayla ofise girmek de ayrı sıkıntı ..ben hoşlanmazdım böyle bir durumdan
Ayyyy yazdiiii yazdiiii cok tesekkur ederim zahmet ettin mahçup oldum yazmis

Ona hitap şeklim vardı ve aramızda espirimiz vardı sürekli yaptığımızz yani sadece ismimi yazmadım her sekilde ben oldugumu belli ettim
Ahahah kardeşimin ilk öğretmenler günüydü çiçek yollamıştım okuluna. Happy teachers day yazdırdım üstüne, adımı yazdırmadım. Sanki sevgilisi falan varmış gibi heyecan yapmış okulda anlayamamış benden olduğunu, rezil etmiş kendini. İngilizce notu saba yazabilecek kaç kişi var acaba hayatında. Kendi bacım bile anlayamamış benden olduğunu ki adm pasta gönderenin sen olduğunu nerden bilsin

Siz yine de bir daha coskunuza kapılmayın ..iş yeri flortleri insana heyecan verir ,sabahları işe koşa koşa gitme nedenin olur ama ilişkinin adı konulduğunda da çok mudehaleyi açık olur ,herkes bir yorum yapar ..yürüdüğünde çok güzel ama yurumediginde de tarafların birisinin ekmeğinden olması ile sonuçlanabilir.

Son düzenleme:
Benim takıldığım konu burada kutlama şeklinizi çocukca bulanlar oldu. Yahu doğum günü kutlamanın biçimi mi olur? İnsan içinden nasıl geliyorsa öyle kutlar. Resmi birşey değil sonuçta.
O zaman 50-60 yaşındaki insanların pasta kesip mum üflemesi de komik olur değil mi?
Bence size teşekkür edecek. Cevapsız kalacağını sanmıyorum. İsminizi yazsanız iyi olurdu tabi ama madem benim olduğumu anlar diyorsunuz bekleyin derim o halde.

İş yerinde yapmayın böyle jestler....adam arabasının üstünde bulduğu pastayı görünce afallamistir..elinde o pastayla ofise girmek de ayrı sıkıntı ..ben hoşlanmazdım böyle bir durumdan

Katiliyorum. Kac yil once hic beklemedigim birinden cicek gelmisti is yerime. Arkadaşa taşıtmıstim.

Sirf magazin malzemesi...

olur tabi ki. Çünkü doğum günü kutlaması doğum günü sahibinin isteğine ve kişiliğine göre şekillenir. Kutlayanın isteğine ve kişiliğine göre değil. 50-60-70 yaşında insanlar isterlerse, mutlu olacaklarsa mum üfleyip pasta kesebilirler, istemiyorlarsa yapmazlar. Birine doğum günü için sürpriz yapacaksak o kişinin sevdiği şeyleri ve kişiliğini göz önünde bulundurmalıyız. Sadece flört ettiğimiz, doğru düzgün tanımadığımız adamlara hele ki iş ortamında sürpriz yapmamalıyız.

Konu sahibinin yaptığını bana yüz yıllık eşim yapsa hoşlanmam mesela.

Onun disinda kimse gormedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…