Hoşlandigim adama yaptığım saçma hareket

Evet farklı düşündüğümüz için haklısınız aslında.Çok tecrubeli degilim bu işlerde eger ilerlerse daha kutlarım inş.

bence aslında kadın ve erkeğin farklı düşünüp hissettiğini bilmek için illa ilişki deneyimi gerekmiyor. çevredeki çiftleri biraz gözlemlemek de epey bilgi verir.
ama bu elbette sizin yapınızla da alakalı. yani mesela ben kadın olarak bile böyle bir sürprizi bana yapan adamı romantik bulmam. bana biraz çocukça demiyim de teenager geliyor. bu benim karakterim çünkü romantizmi pek sevmiyorum, tahammül sürem 2-3 dakika falan.
siz çok romantik bir yapıdaysanız bundan sonra içinizden gelen her sürpriz gene buna benzer olacak. yani bu arkadaş eğer bu tür sürprizlerden hoşlanmayan biriyse ya yapmamak için kendinizi baskılayacaksınız yada yaptığınızda çok da mutlu olmayan gözler göreceksiniz.

Bence çok güzel bir adım olmuş. Bazı insanlar özel günleri önemsemiyorum dese de hatırlanmak herkesin hoşuna gider. Hele ki bu pasta, not, hediye vs küçük jestlerle taçlandırıldı mı harika olur. Kaldı ki zaten size her medeni insanın yapması gerektiği gibi teşekkürünü de etmiş. Umarım verdiğiniz değerin karşılığını görürsünüz.

Bence gayet sevimli olmuş. Erkekler genelde şımartılmaya gelmez ama gayet istisnai durumlar da olabiliyor. Kadının çabasıyla ve adımıyla ciddiyete binen çok ilişki var. Erkeklerin geneli kovalamayi sevse de bazıları da ilgiden hoslanabilir. Yani inşallah bu adam o adamlardandir:)

Yazmayacak diye ben de çok korktum ama neyse ki yazmış, bundan sonra eğer hislerinin karşılığı varsa o bir adım atar. Sen risk alıp yapman gerekeni yapmışsın yine de araya soğuk aralıklar girerse hiç uğraşma

Süper tespit gerçekten böyle malesef

Birincisi bir erkege yapilacak bir kutlama tarzi degil bu. Adamla samimiyetiniz henuz o asamada da degil bence.Sizin samimiyet dediginiz sey bence maskeli bir menfaat beklentisi iceriyor karsi taraf tarafindan.Yani adam kendisinin alanina girmenizden hoslanmamis gayet net.Hafiften bir romantizm ve cici kiz kokusu aldigi icin bulasmak istmememis resmen.Duygusallik istemedigine eminim.Ve bence bunu keske yapmasaydiniz.Birakin erkekler sizi şimartsin,kadin erkegi şimartinca sonrasi malum oluyor.Totomuzda ayakkabi numarasi kadar bir iz gormek işten bile deil boyle durumlarda.

Belki aynı muhabbetleri başkaları ile de yaptı ve bu nedenle siz olduğunu anlayamadı

Canım biraz sabret bakalım ne tepki verecek bu arada erkeklerin beyni farklı çalıştığı için salağa yatabilirler üzülme hepsi inan çocuk bi tanem

Ben bunu kocama bile yapmam çünkü erkekler böyle şeylerden etkilenmez. Ne yapacaklarını bilemezler kadınlar yapar evet sürekli ig de özellikle çok sık görüyorum ama adamların o zorlama hallerini de görüyorum. Erkekler düz beklentileri de düz, siz sizin hayal ettiğiniz şeyi yapmışsınız adama doğal olarak size efsane bir fikir gibi geliyor. Adamın gönlü olsa inan gel d.günümü birlikte geçirelim derdi isteyen adam istediğini belli eder.

Adamın konu sahibi arkadaşla uzaktan flört etmenin disinda "adı konmuş bir ilişkiye " gönlü olsa pastayı alıp saatler sonra teşekkür etmezdi..o an arar " iki çatal kapıp gelsene doğum günümde yalniz mi pasta yiyeyim " derdi.

Sevgili konu sahibi her zaman söylerim aşk biz kadınları zayıf ve zaaflı kılıyor. Evet bazı duyguları çılgınca hissetmek güzel ama bu adamın yaşı malum bak bu tür adamlar eğer birine ilgi duyuyorsa zaten kendisi belli eder. Bence kendini çok da belli etme. Biraz mesafeli dur derim. Erkekler kendini geri çeken kadınları sever. Malum deveye diken meselesi...
Biz onları önemsedikçe kendilerini birşey zannediyorlar.gelişmeleri yaz.bolşans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…