- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Evet farklı düşündüğümüz için haklısınız aslında.Çok tecrubeli degilim bu işlerde eger ilerlerse daha kutlarım inş.
Süper tespit gerçekten böyle malesefBöyle başlayan ilişkiden birşey olmuyor.
Araya sessizlik giren her durumda başka bir kadın vardır benden söylemesi (%99)
Diğer alternatifleri değerlendirme aşamasıdır bu
Sizden etkilenmiş olsaydı sizin peşinizi bırakmazdı.
Belki aynı muhabbetleri başkaları ile de yaptı ve bu nedenle siz olduğunu anlayamadıOfff kızlar bi gelin ya.Şimdi ben bir adamdan hoşlanmaya başladım.Iş yerine gidip geldikce baya ilgiliydi benimle numaralar alındı verildi bazı bahanelerle.Ara ara yazıştık falan ama çok yol katedemedik.Sonra bir yanlış anlaşılmadan dolayı biraz soğukluk girdi araya konuşmadık bugun doğum günüydü bir tane küçük pastanın üstüne bir mum koydum kenarlarına kalpli not kağıtlarına notlar yazdım aramizda geçen espirili bir şeyleri dpgum gununu kutladim falan sempatik bir şey olduğunu düşünmüştüm kendimce hediye falan almadim cunku sevgili falan degiliz henüz.Neyse sonra bu pastayi arabasinin önüne öylece bıraktım.Hemen görüp aldı yüz ifadesini göremedim uzaktan ve 1 saat oldu hala bir teşekkür mesaji bile atmadi yaaaa o kadar pişmanimki şu anda kızlar yaaaa ben ne yaptım keşke yapmasamaydım insan nezaketen bi tesekkur eder biliyor benim yaptigimi notlarda belli ettim bu kadar kaba bir adammiymis yoksa yaşi 34 bu arada.
Canım biraz sabret bakalım ne tepki verecek bu arada erkeklerin beyni farklı çalıştığı için salağa yatabilirler üzülme hepsi inan çocuk bi tanemOfff kızlar bi gelin ya.Şimdi ben bir adamdan hoşlanmaya başladım.Iş yerine gidip geldikce baya ilgiliydi benimle numaralar alındı verildi bazı bahanelerle.Ara ara yazıştık falan ama çok yol katedemedik.Sonra bir yanlış anlaşılmadan dolayı biraz soğukluk girdi araya konuşmadık bugun doğum günüydü bir tane küçük pastanın üstüne bir mum koydum kenarlarına kalpli not kağıtlarına notlar yazdım aramizda geçen espirili bir şeyleri dpgum gununu kutladim falan sempatik bir şey olduğunu düşünmüştüm kendimce hediye falan almadim cunku sevgili falan degiliz henüz.Neyse sonra bu pastayi arabasinin önüne öylece bıraktım.Hemen görüp aldı yüz ifadesini göremedim uzaktan ve 1 saat oldu hala bir teşekkür mesaji bile atmadi yaaaa o kadar pişmanimki şu anda kızlar yaaaa ben ne yaptım keşke yapmasamaydım insan nezaketen bi tesekkur eder biliyor benim yaptigimi notlarda belli ettim bu kadar kaba bir adammiymis yoksa yaşi 34 bu arada.
Adamın konu sahibi arkadaşla uzaktan flört etmenin disinda "adı konmuş bir ilişkiye " gönlü olsa pastayı alıp saatler sonra teşekkür etmezdi..o an arar " iki çatal kapıp gelsene doğum günümde yalniz mi pasta yiyeyim " derdi.Böyle başlayan ilişkiden birşey olmuyor.
Araya sessizlik giren her durumda başka bir kadın vardır benden söylemesi (%99)
Diğer alternatifleri değerlendirme aşamasıdır bu
Sizden etkilenmiş olsaydı sizin peşinizi bırakmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?