- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Ayni is yerinde calismiyoruzSiz yine de bir daha coskunuza kapılmayın ..iş yeri flortleri insana heyecan verir ,sabahları işe koşa koşa gitme nedenin olur ama ilişkinin adı konulduğunda da çok mudehaleyi açık olur ,herkes bir yorum yapar ..yürüdüğünde çok güzel ama yurumediginde de tarafların birisinin ekmeğinden olması ile sonuçlanabilir.
Ben sabirsiz davranmisim biraz cvb verdi kibar bir sekilde sağolsunSevgili falan degilmissiniz kalpli notlara falan ne gerek vardi ki?
O da her haliyle kabaligini ya da ilgisi olmadigini belli etmis zaten. Uzak durun.
Tahmin ettiginiz gibi tesekkur etti mahcup oldum tesekkur ederim dedi guzel yorumunuz icin tesekkur ederimBenim takıldığım konu burada kutlama şeklinizi çocukca bulanlar oldu. Yahu doğum günü kutlamanın biçimi mi olur?İnsan içinden nasıl geliyorsa öyle kutlar. Resmi birşey değil sonuçta.
O zaman 50-60 yaşındaki insanların pasta kesip mum üflemesi de komik olur değil mi?
Bence size teşekkür edecek. Cevapsız kalacağını sanmıyorum. İsminizi yazsanız iyi olurdu tabi ama madem benim olduğumu anlar diyorsunuz bekleyin derim o halde.
Gozun aydınAyyyy yazdiiii yazdiiii cok tesekkur ederim zahmet ettin mahçup oldum yazmis
Ay hadi hayirlisi bakalim biz de gelismeleri takip ediyoruzAyyyy yazdiiii yazdiiii cok tesekkur ederim zahmet ettin mahçup oldum yazmis
Elimde kare not kagitlari yoktu kalplilerin uzerine yazdimBen mi çok abartı düşündüm? Sevgili olmayan birine kalpli notlar falanYa da duygusuz biriyim ondan değişik geldi..
Her neyse adam dönüş yapmış, hadi geçmiş olsun
Direk yüzüne doğum günün kutlu olsun diyeydin iyiydi. Ama olmuş sonuçta boşver hayatına bak olacağı varsa olrur.Offf kızlar bi gelin ya.Şimdi ben bir adamdan hoşlanmaya başladım.Iş yerine gidip geldikce baya ilgiliydi benimle numaralar alındı verildi bazı bahanelerle.Ara ara yazıştık falan ama çok yol katedemedik.Sonra bir yanlış anlaşılmadan dolayı biraz soğukluk girdi araya konuşmadık bugun doğum günüydü bir tane küçük pastanın üstüne bir mum koydum kenarlarına kalpli not kağıtlarına notlar yazdım aramizda geçen espirili bir şeyleri dpgum gununu kutladim falan sempatik bir şey olduğunu düşünmüştüm kendimce hediye falan almadim cunku sevgili falan degiliz henüz.Neyse sonra bu pastayi arabasinin önüne öylece bıraktım.Hemen görüp aldı yüz ifadesini göremedim uzaktan ve 1 saat oldu hala bir teşekkür mesaji bile atmadi yaaaa o kadar pişmanimki şu anda kızlar yaaaa ben ne yaptım keşke yapmasamaydım insan nezaketen bi tesekkur eder biliyor benim yaptigimi notlarda belli ettim bu kadar kaba bir adammiymis yoksa yaşi 34 bu arada.
Ara ara yazıştık falan ama çok yol katedemedik.Sonra bir yanlış anlaşılmadan dolayı biraz soğukluk girdi araya konuşmadık
Aramiz açılmıştı bu sürprizden sonra tesekkur erti ve daha yumuşakBence tatlı bi süpriz ama tek sorun sevgili olmadığın birine bunu yapman. İlk başta kendini hemen ele vermişsin. Ben olayın sonrasını merak ettim konuşuyor musunuz?
Ama gercekten bir arkadaşın yapabileceği çok samimi bir sey gibi geldi bana minicik bir pasta ve notlar birisi bana yapsa gercekten cok hoşuma giderdi
Evet farklı düşündüğümüz için haklısınız aslında.Çok tecrubeli degilim bu işlerde eger ilerlerse daha kutlarım inş.siz kadın olduğunuz için hoşunuza giderdi. erkekler böyle şeyleri çok "kızca" buluyor ve hoşlanmıyorlar. ve bence haklılarda.
bu arada kızca kelimesini aşağılama anlamında kullanmadım kesinlikle. ama bize göre sevimli olan şeyler erkekler için sevimli değil malesef.
ee peki devam ediyor mu görüşmeniz?Evet farklı düşündüğümüz için haklısınız aslında.Çok tecrubeli degilim bu işlerde eger ilerlerse daha kutlarım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?