Hoşlandigim adama yaptığım saçma hareket

Ayni is yerinde calismiyoruz
 
Kız ben ilk buluşmada soyadın çok güzelmiş dedim bişeyleri düşünerek yola çıkma her zaman plansız olan şey daha güzel oluyor tabi çok fazla düşme üzerine ama kendini farkettirebilirsin çok istiyorsan. kendinden emin ol dik dur sen bilirsin benim için hava hoş gibi bi tavır sergile nasıl pastayı beğendin mi de sonra ilgilenme mesela
 
Tahmin ettiginiz gibi tesekkur etti mahcup oldum tesekkur ederim dedi guzel yorumunuz icin tesekkur ederim
 
pastanın üstünde kalpli notların olması iyi olmamış çünkü Daha ilişkinin adı konmamış, karşı taraf seviyor mu belli değil.erkekler kendileri hoşlandıklarının peşinden koşmak isterler,kalpli Notlar bu yüzden ters tepmiştir.

ayrıca ikinci bir husus,şahsen pasta bir şey ifade etmiyor bana.isterim ki karşımda insan olsun duygulanayım,heyecan yapayım..vs sonra da teşekkür edeyim.bir şey anca insanla anlam kazanır,sokakta bir başıma sevgilim de olmadığı halde kalp notlu pastayı alıp paranoyaya kapılırım kim neden gönderir hem de korona varken açık bir ürün duruyor karşımda.bunlar benim düşüneceklerim olurdu bu durum karşısında, siz kendinizce bir jest yaptınız ama etraflıca düşünmediğiniz için beklediğiniz tepkiyi göremediğiniz için üzülüyorsunuz.haklısınız kendimizce ama yukarıda belirttiğim ihtimalleri de düşünün,hepten kendinizi çekmeyin.
 
Yaşamak istediğimiz jestleri başkasına yapmaya meyilli oluyoruz.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Daha ilişkinin adı konmamış, kendinizi fazla kaptırıp sonra hayalkırıklığı yaşamayın derim ben. Erkekler böyle şeylerden anlamıyorlar bence.
 
Direk yüzüne doğum günün kutlu olsun diyeydin iyiydi. Ama olmuş sonuçta boşver hayatına bak olacağı varsa olrur.
 
Ara ara yazıştık falan ama çok yol katedemedik.Sonra bir yanlış anlaşılmadan dolayı biraz soğukluk girdi araya konuşmadık

Böyle başlayan ilişkiden birşey olmuyor.
Araya sessizlik giren her durumda başka bir kadın vardır benden söylemesi (%99)
Diğer alternatifleri değerlendirme aşamasıdır bu
Sizden etkilenmiş olsaydı sizin peşinizi bırakmazdı.
 
Ama gercekten bir arkadaşın yapabileceği çok samimi bir sey gibi geldi bana minicik bir pasta ve notlar birisi bana yapsa gercekten cok hoşuma giderdi

siz kadın olduğunuz için hoşunuza giderdi. erkekler böyle şeyleri çok "kızca" buluyor ve hoşlanmıyorlar. ve bence haklılarda.
bu arada kızca kelimesini aşağılama anlamında kullanmadım kesinlikle. ama bize göre sevimli olan şeyler erkekler için sevimli değil malesef.
 
Evet farklı düşündüğümüz için haklısınız aslında.Çok tecrubeli degilim bu işlerde eger ilerlerse daha kutlarım inş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…