Hoşlandığım adamın dizimde yatarken başkasına olan aşkını dinledim:( Bu adam ne yapmaya çalışıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet burada yalnız yaşıyorum . Gerçekten bir ayda maddi manevi batık durumdayım aklım almıyor nasıl bu hale geldim ben .

Çok teşekkür ederim herkese gerçekten çok yorum geldi sağolun birde ben akıllansam çok daha güzel olacak

Gerçekten buluşmayacağım ama buraya da her seferinde yazacağım yazarak rahatlıyorum ne yapayım . Oradan oraya savruluyorum
Buraya yazin ama kapınızı o adama acmadiginizi duyalım lütfen...onun uzulmesi umrunuzda olmasın uzulecegini de sanmıyorum yalan söylüyor. Gider başka birini bulur. Pislik herif. Bulaşmayın. Oradan oraya savrulacak bir durumunuz yok. Geçmişi hata olarak düşünün. Herkesin hatası vardır birbirine benzemeyen. Siz bu hatadan dönüp hayatınızı doğru adımlarla devam ettirin hepsi bu. Bir süre hayatınızda ilişki olmasa nolur. İşinize gücünüze bakın.

Bana çok kötü olduğunu söylüyor ben ne yapayım şimdi bir şeu söyleyin

Eklentiler

• 0F4A32B2-1612-48AA-9172-E4AF170E7B20.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 116
Ama demediniz .sizde bu adamla cinsel ihtiyacınızi karşılamak için birlikte oluyor olabilirmisiniz ? aksi olsaydı o adamı kovmustunuz bence .
Ben de aynisini düsündüm. Aslinda konu sahibi de sadece cinsellik istiyor ama bunu kendine yakistiramadigi icin ona asik olduguna inandiriyor kendini.

bu adam sizin kendinizi cezalandırma şekliniz mi? cidden anlattıklarııza göre adamın bir tane elle tutulur yanı yok. size zerre değer vermiyor. fuckbuddy olayına karşı değilim ama onda da win win durumu vardır. siz burda hem bedenen hem ruhen kullanılan tarafsınız. adama aşık da değilsiniz bence. garip bir şekilde kendinizi onunla cezalandırıyor gibi duruyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…