- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Evet burada yalnız yaşıyorum . Gerçekten bir ayda maddi manevi batık durumdayım aklım almıyor nasıl bu hale geldim ben .Siz aşık değilsiniz siz sevmiyorsunuz siz sadece boşluktasınız. Yalnızlıktan sıkılmışsınız sizinle olacak sevgi gösterecek birini arıyorsunuz. Muhtemelen yatma sebebiniz de zihninizde yakınlık hissetme arzusu. Ama inanın çok pişman olacaksınız hatta bir gün sevgili yapmış bir şekilde evinize gelecek siz mesajlarını görüp daha da üzüleceksiniz. O yüzden açık açık görüşmek istemediğinizi belirtin muhtemelen zaten 1-2 aya tutuşup tekrar görüşmek isteyecektir o zaman da kendinize saygınız adına görüşmeyin. Sizi sevgili olmaya sevmeye değer görmeyen bir adam olduğunu unutmayın. Sevmek isteyen adam her şeyi göze alır. Böyle korkak iğrenç olmaz.
Çok teşekkür ederim herkese gerçekten çok yorum geldi sağolun birde ben akıllansam çok daha güzel olacakNeden kendine bu kötülüğü yapiyorsun?
Sevilmiyorsun, değer görmüyorsun,adamın tek amacı var seni kullanmak, ilerde pişman olacağın şeyler yapiyorsun. Kendine gel lütfen bu kadar yorum yapan insan haksız olamaz değil mi? Bu kadar kötü bir konuma düşeceğine ömür boyu yalnız kal daha iyi ama bu adamdan uzak dur lütfen...
Buraya yazin ama kapınızı o adama acmadiginizi duyalım lütfen...onun uzulmesi umrunuzda olmasın uzulecegini de sanmıyorum yalan söylüyor. Gider başka birini bulur. Pislik herif. Bulaşmayın. Oradan oraya savrulacak bir durumunuz yok. Geçmişi hata olarak düşünün. Herkesin hatası vardır birbirine benzemeyen. Siz bu hatadan dönüp hayatınızı doğru adımlarla devam ettirin hepsi bu. Bir süre hayatınızda ilişki olmasa nolur. İşinize gücünüze bakın.Gerçekten buluşmayacağım ama buraya da her seferinde yazacağım yazarak rahatlıyorum ne yapayım . Oradan oraya savruluyorum
Bana çok kötü olduğunu söylüyor ben ne yapayım şimdi bir şeu söyleyinBuraya yazin ama kapınızı o adama acmadiginizi duyalım lütfen...onun uzulmesi umrunuzda olmasın uzulecegini de sanmıyorum yalan söylüyor. Gider başka birini bulur. Pislik herif. Bulaşmayın. Oradan oraya savrulacak bir durumunuz yok. Geçmişi hata olarak düşünün. Herkesin hatası vardır birbirine benzemeyen. Siz bu hatadan dönüp hayatınızı doğru adımlarla devam ettirin hepsi bu. Bir süre hayatınızda ilişki olmasa nolur. İşinize gücünüze bakın.
Hemen gelsin, uzansin yatagina, saatlerce yaptığın o şey neyse onu yap. Tövbe tövbe. asabim bozuldu iyice.Bana çok kötü olduğunu söylüyor ben ne yapayım şimdi bir şeu söyleyin
Balık burcu mudur nedir psikopat adam ya...Bana çok kötü olduğunu söylüyor ben ne yapayım şimdi bir şeu söyleyin
Kuzum adamin beyni bile kapatip gitmek istiyor birak şunu ya yazma birsey tedavimi olacak ne yaparsa yapsinBana çok kötü olduğunu söylüyor ben ne yapayım şimdi bir şeu söyleyin
Sorunu varsa doktora gitsin. Sanane ki.Bana çok kötü olduğunu söylüyor ben ne yapayım şimdi bir şeu söyleyin
Yok artık. Dallas gibi işyeriİşyerinden başka bir adam vardı bana yazan dün bizi yürürken görünce çok kötü oldu adam ya
Ben de aynisini düsündüm. Aslinda konu sahibi de sadece cinsellik istiyor ama bunu kendine yakistiramadigi icin ona asik olduguna inandiriyor kendini.Ama demediniz .sizde bu adamla cinsel ihtiyacınızi karşılamak için birlikte oluyor olabilirmisiniz ? aksi olsaydı o adamı kovmustunuz bence .
inanmayın şu şarlatana yaBana çok kötü olduğunu söylüyor ben ne yapayım şimdi bir şeu söyleyin
Valla balık Burcu nereden anladın yaBalık burcu mudur nedir psikopat adam ya...
Görme kaybı var yüzde yetmiş ama onun için zor günler geçiriyor sanırımSorunu varsa doktora gitsin. Sanane ki.
Koşarak uzaklaş hiç çekilmezler. Mutlu etse bile çekilmezler. Hele senin adam hiç çekilmezValla balık Burcu nereden anladın ya
+100000000Koşarak uzaklaş hiç çekilmezler. Mutlu etse bile çekilmezler. Hele senin adam hiç çekilmez
O öyle ağlarken resmini atmiş ya içim ağladı zor tutuyorum kendimi gel görüşelim dememek içinKoşarak uzaklaş hiç çekilmezler. Mutlu etse bile çekilmezler. Hele senin adam hiç çekilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?