Hoşlandığım adamın dizimde yatarken başkasına olan aşkını dinledim:( Bu adam ne yapmaya çalışıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adam duygularınıza, size hiç saygı duymuyor. Ondan uzaklaşmanız için yeterli bir sebep bu. Onursuz bir hayat yaşamayı kendinize reva görmeyin. Her konunuzda o adamdan kurtulun diye yüzlerce mesaj okuyorsunuz dikkate almıyorsunuz...bir hayıra bakıyor her şey....buluşmayın artık rica ederim kendi iyiliginiz için...

Yapmayacağım zaten bayramda ailemin yanına gidiyorum inşallah kendimi toparlarım

Bende başta amacım regl öncesi hormonlarım tavan yapmıştı amacım bir heyecandı ama sonra o heyecan başka bir şeye dönüştü . Kıskanmaya başladım bana verdiği hiç bir şey yoktu ama sadece yanımda olması yetmeye başladı . Sexe düşkün bir insan da değil tutkulu da değil kendi de diyor bunu ama bende anlamadım ben napıyorum

Sevişirken nasıl davranıyor bu adam?
Eve geliyoruz oturuyor koltukta sonra saçlarımı okşuyor ve öpüyor sonra biraz öpüyor elleri hep saçlarımda duruyor sonra ayakta biraz sarılıyoruz sonra biraz daha öpüşme Faslı sonra yatağa gidiyoruz ben işte o şeyi yapıyorum saatlerce o ise sadece uzanıyor . Sonra sürtünme sonra duş alıyoruz bu kadar. Adam da hiç başka yerlerimi öpme dokunma durumu yok . Sadece bir kere bacağımdan öptü bir kaç kere yani

Bi kere eskiyi unutsa bile böyle bir temel üzerine sağlıklı bir ilişki başlamaz, adam size başkasını anlatmış, sevgi yok amaç belli. Siz kendinizi üzüyorsunuz. "ben böyle biri değilim" demişsiniz ama kusura bakmayın bu erkeğin gözünde baya öyle birisiniz sonuçta sizinle görüşmek isteyince görüşebiliyor mu? Evet. Tamam. Adam melankolisine tutunup hayatını güzelce yaşıyor. Mantıklı olup bu yoldan çıkmak size kalmış.

Valla resmen yüzüme tokat gibi çarpıyor ya yemin ederim çok kötü hissediyorum Allah beni kahretsin ya

Başta erken boşalıyordu ama şimdi öyle değil. Dokunmasını çok seviyorum elleri çok naif evet beni tatmin etmiyor ama acaba diyorum ben niye bunlara kapıldım aklımı yitiricem

Gerçekten buluşmayacağım ama buraya da her seferinde yazacağım yazarak rahatlıyorum ne yapayım . Oradan oraya savruluyorum

Şunları okurken ağladım biliyor musunuz . Eski erkek arkadaşım benimle uyur bir dakika sarılmadan bırakmazdı. Deli gibi yemek yerken bile öperdi beni . Bu adam gece üçte kalkıp içeride yatıyor sonra soruyorum hatta burada biri yazmıştı nefesinize bile tahammül etmiyor diye ona bunu söyledim ve bana ben hep ince düşünmekten bu oluyor dedi ben uyuyamıyorum seni de uyutmuyorum diye içeri geçiyorum diyor

ay seni tokatlamak istiyorum kendine getirmek istiyorum
deli misin kızım sen ya işsiz misin
seks bu mu
hayatta her şey al gülüm ver gülümdür
karşındaki hep ver gülüm, sen de hep al gülüm
şuna değer mi ya gördüğün muameleye bak.
bana gelicek evimde yiyecek içecek, barınıcak, benimle yatıcak kalkıcak bide giderken duşunu alıcak ama hep eli boş
bide sırtüstü yatıcak, geliyolar bana sağdan soldan.
şimdi sen onun çamaşırını da yıkıyorsundur. malum duş alıyor ya kirlisi çıkıyordur.

Aslında aynen bu olay bu da benim hatam oldu

Yok yıkamadım ama gidiyor çünkü duştan sonra valla gülüyorum ama tespitleriniz nasıl bu kadar doğru ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…