Hoşlandığım bey ve utangaç ben ☺️

Belki fark etmeden masada soguk duruyorsunuzdur, o yuzden ikinciye gelemiyordur.

Valla dans gecesinde çekinme utanma olmaz. Kalkin gidin dans edebilir miyiz deyin.

Latin yapiyorsaniz ve ruedaya giriyorsa siz de girin, es degisiminde partner olup en azindan naberlesirsiniz.
Rueda değil Latin yapıyoruz ama on2 ve bachata. Eş değişimi yok. Gidip benim direk kaldırmam lazım :) hatta geceye gelirse ilk gördüğümde kaldıracak söz :)

Rueda değil Latin yapıyoruz ama on2 ve bachata. Eş değişimi yok. Gidip benim direk kaldırmam lazım :) hatta geceye gelirse ilk gördüğümde kaldıracak söz :)
Rueda hic calmiyor mu? Ilginc, sasirdim. Rueda da salsanin grup dansi zaten, hemen her latin gecesinde caliyor genelde.

Ay patlatin bir sensual bachata, alin adamin aklini bitsin gitsin :D

Rueda hic calmiyor mu? Ilginc, sasirdim. Rueda da salsanin grup dansi zaten, hemen her latin gecesinde caliyor genelde.

Ay patlatin bir sensual bachata, alin adamin aklini bitsin gitsin :KK70:
ruedayı biliyorum ama on1,on2 ve bachata çalıyo gecede. Ya çocuk çok güzel dans ediyo zaten, bende body roll falan çok iyi değil ama uyum sağlıyorum yine. Ayyy ben kaldırayım bunu ilk gördüğümde ilk dansa. Ay gaza geldim teşekkürler 🤩

ruedayı biliyorum ama on1,on2 ve bachata çalıyo gecede. Ya çocuk çok güzel dans ediyo zaten, bende body roll falan çok iyi değil ama uyum sağlıyorum yine. Ayyy ben kaldırayım bunu ilk gördüğümde ilk dansa. Ay gaza geldim teşekkürler 🤩
Haaha yaa hoslandiginiz beyle bachata yapmak kadar keyiflisi var mi :D

Ama benden bir tavsiye, dansa kaldirdiginizda heyecaninizi dizginleyin. Yoksa gereksiz heyecan yapip sacmalayabiliyorsunuz :D

Ay canim dans istedi ha. Haftaiçi gidem de iki dans edem bari.

Siz de salsaya degil bachataya kaldirin. Hedefi buyuk tutun. Hem bachatada sohbet imkaniniz da var.

dans ederken konuşmadınız mı yahu ya da keşke dans esnasında tanışsaydınız ismen de olsa en azından selam verirdiniz

bence çocuğun sevgilisi falan var.

ya da cidden sizden elektrik alamadı

dans ederken konuşmadınız mı yahu ya da keşke dans esnasında tanışsaydınız ismen de olsa en azından selam verirdiniz

bence çocuğun sevgilisi falan var.

ya da cidden sizden elektrik alamadı
İlk karşılaştığımızda kaldırcam bakalım ondan sonra belli olur heralde

Kucuk bi yerdeyiz, herkes birbirini taniyor demissin.. Buna binaen; belki de hoşlandığı hemen belli olup yayilsin istemiyordur..
Esas yorumum ise, bence gayet de gelebilirdi yeniden, gözlerini filan da kacirmis.. Bana olumsuz geldi ve adım atman taraftarı degilim..

3 aydır dans kursuna gidiyorum. 2-3 hafta önce arkadaşlarla dışarda otururken plansızca hadi dans gecesine gidelim dedik. İçeri girer girmez bi çocuk gördüm offf çarpıldım resmen 🥰 neyse kendimize bir yer bulduk falan. Ben bu çocuğu izlemeye daldım kiiiiii gelip beni dansa kaldırdı :)
Bundan 2 hafta sonra yine karşılaştık. Bu sefer beni kaldırmadı ama bakıştık baya bi. Bugün de denk geldik. Yine birkaç kez göz göze geldik. Bu sefer gözlerini kaçırdı. Bir kere de ben dansa kaldırayım diyorum ama bu tip şeylerde pek cesaretli değilimdir.
Ya en azından bi tanışsak, belki devamı gelir ya da gelmeyecekse önüme bakarım.
Sizce benden mi bekliyo yoksa bir kere kaldırdı ama benden hoşlanmadı mı? çocuk ileri seviye dans ediyo, ben de orta seviye fena değilimdir. Çevrem tarafından da çok güzel olduğum söylenir. Ayyy çok çekiniyorum ya napıcam ben bi el atın 😍

Adam seni dansa kaldırmış orada sinyali verseydin belki muhabbetiniz devam ederdi.. Daha ne yapsın yani :D O da baktı senden sinyal yok, cesaret alamamıştır tabi..

3 aydır dans kursuna gidiyorum. 2-3 hafta önce arkadaşlarla dışarda otururken plansızca hadi dans gecesine gidelim dedik. İçeri girer girmez bi çocuk gördüm offf çarpıldım resmen 🥰 neyse kendimize bir yer bulduk falan. Ben bu çocuğu izlemeye daldım kiiiiii gelip beni dansa kaldırdı :)
Bundan 2 hafta sonra yine karşılaştık. Bu sefer beni kaldırmadı ama bakıştık baya bi. Bugün de denk geldik. Yine birkaç kez göz göze geldik. Bu sefer gözlerini kaçırdı. Bir kere de ben dansa kaldırayım diyorum ama bu tip şeylerde pek cesaretli değilimdir.
Ya en azından bi tanışsak, belki devamı gelir ya da gelmeyecekse önüme bakarım.
Sizce benden mi bekliyo yoksa bir kere kaldırdı ama benden hoşlanmadı mı? çocuk ileri seviye dans ediyo, ben de orta seviye fena değilimdir. Çevrem tarafından da çok güzel olduğum söylenir. Ayyy çok çekiniyorum ya napıcam ben bi el atın 😍
Çekinen adam ilk seferinde dansa kaldıramazdı bence sen olayı çok yanlış anlamışsın hoşlanan adam o ilk danstan sonra yürümeyi bırak koşardı yani bu kadar detay düşünmeye gerek yok olmuyorsa olmuyordur

Back
X