- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
İşyerinde beraber çalıştığım bir arkadaşımız var. Bizim yöneticimiz pozisyonunda ama yaşıtız ve arkadaşça muhabbetimiz var. Ben ondan zamanla hoşlanmaya başladım. Herkes de bizi yakıştırıyordu, imalarda bulunuyordu. Fakat o gruptaki diğer kızlara çok nazik, yardımsever davranırken benim yanımda geriliyor, panik oluyor ve soğuk davranıyordu. Hatta bizi yakıştırdığını söyleyen biri olduğunda panikleyip onu susturuyordu. Ben de bir süre ona ilgimi belli etmeye çalıştım. Ara sıra mesajlar attım, halini yokladım. Kesinlikle bu ilgiden hoşlanmaya başladı ama mesajlarına sanki utanıyor gibi kısa kısa cevaplar veriyordu. Böyle belirsizlik devam ederken bir gün bir organizasyon düzenledi. Kendisi bizim bir üstümüz olduğu için kişileri belirleme ondaydı. Beni çağırmadı. Çok bozuldum ama üstelemedim. Sonra bir daha bir daha. Bir baktım ben grup dışı kalmaya başladım. En sonunda bu kadar ilgime alakama karşın böyle davrandığını görünce tavrımı koydum. Yanıma geldi. Ben ayarlamadım, bilmem neler. Bir sürü mazeretler. Haberim yoktular. İnanmadım,yüzüne bile bakmadım. Çıkarken odadan gördüm sadece. Yüzü kıpkırmızı olmuştu. Çok bozulmuş, zoruna gitmiş. O günden beri konuşmuyoruz. Küslüğümüzün ilk haftası grup yemeğine ben geliyorum diye gelmedi. Hiç yüzüme bakmıyordu. Sonra yavaş yavaş gözgöze gelmeye başladık. Hele bu hafta çok sık gözgöze geldik. Ve iş icabı resmi bir şekilde yanıma geldi ve bişiler söyledi. Ama hala küs. Normalde de kimseye küsmeyen, arasını bozmayan biri. Yeri gelir haklıyken bile sırf gerginlik olmasın diye gidip konuşan biridir. Yapısı böyle. Siz ne dersiniz arkadaşlar bu duruma. Danışacak kimsem yok ve sizlerin düşünceleri benim için çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim.