• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım biri var ama durum nedir ne olur bilmiyorum?

Ben de hoşlanmıyor gibi düşündüm,buna benzer ni tecrübe benim de olmuştu,aramızda birsürü şey olurdu yani sizinki gibi kopuk kopuk iletişimler anlamında.. ama mevzu bi türlü akmazdı hep durum kabızdı resmen. Sonra aslını öğrendim meger içine sinmiyormuşum ama ilgim de hoşuna gidiyormuş vs vs. Ama eşimle tanıştığımda hiç böyle şeyler yaşamadım su aktı yolunu buldu,gercek ilgilerde karşı taraf her türlü açılıyor bence insana.
Anladım. Doğru söylüyorsunuz istese mutlaka bir hamle yapardı. Su gibi akardı bazı şeyler değil mi?

Bence sizden hoslandigi yok.Millet yakistirmaya baslayinca gerilmis sizde tavir koyunca kendini kotu hissetmistir.Hoslansa sizi niye dislasin ki.Hoslanipta disliyorsa milletin diline dusmemek icin siz boyle bi tipten hoslanmayin bence.Hakkinizda hayirlisi olsun.
Önceleri geriliyordu. Ama son zamanlar muhabbetimiz arttıkça en yakın arkadaşı gülerek imalarda bulunuyordu. Hiç sesi çıkmıyordu.

Back
X