Hoşlandığım çocuğun uzak durması

mavi21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
605
698
103
34
İyi akşamlar, bir konuda yardımınızı rica edeceğim. Katıldığım bir kursta tanıştığım bir çocuktan çok hoşlandım. Açıkçası kendisinin bana ilgisinin olabileceğini hiç düşünmedim o yüzden de pek önemsemedim. Ancak, hoşlandığım çocuğun kız arkadaşı bana gelip kendisinin benim sevgilim olup olmadığını öğrenmesini istediğini ve benimle ilgili sorular sorduğunu söyledi. Bende sevgilim yok olabilir diyerek cevap verdim. Kurs bitti evlerimize döndük farklı şehirlerdeyiz kendisi benimle hiç iletişime geçmedi. Açıkçası bende merak ediyorum hem sorup hemde neden uzak durduğunu bu durumun sebebini nasıl öğrenebilirim? Kız arkadaşına sorsam çok istekli görünür müyüm? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Arkadaşı belli ki tam tersini söylemiş çocuğa. Ya da kızın sorduğu sorularda nerede yaşadığınız sorusu da varsa ve çocuk kurs bittikten sonra farklı şehirlere gitceğiniz konusuna sıcak bakmadıysa defteri orada kapatmıştır

İyi akşamlar, bir konuda yardımınızı rica edeceğim. Katıldığım bir kursta tanıştığım bir çocuktan çok hoşlandım. Açıkçası kendisinin bana ilgisinin olabileceğini hiç düşünmedim o yüzden de pek önemsemedim. Ancak, hoşlandığım çocuğun kız arkadaşı bana gelip kendisinin benim sevgilim olup olmadığını öğrenmesini istediğini ve benimle ilgili sorular sorduğunu söyledi. Bende sevgilim yok olabilir diyerek cevap verdim. Kurs bitti evlerimize döndük farklı şehirlerdeyiz kendisi benimle hiç iletişime geçmedi. Açıkçası bende merak ediyorum hem sorup hemde neden uzak durduğunu bu durumun sebebini nasıl öğrenebilirim? Kız arkadaşına sorsam çok istekli görünür müyüm? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

bence sorma, gerçekten istekli görünürsün
ayrıca, daha kendisi gelip kendi sorusunu soramayan adamdan da uzak dur bence

Arkadaşı belli ki tam tersini söylemiş çocuğa. Ya da kızın sorduğu sorularda nerede yaşadığınız sorusu da varsa ve çocuk kurs bittikten sonra farklı şehirlere gitceğiniz konusuna sıcak bakmadıysa defteri orada kapatmıştır
Nerde yaşadığımı en baştan beri biliyordu açıkçası kız benim hakkımda kötü bir şeyler söylemiş olabilir mi diye de düşünmüyor değilim. Anlam veremedim.

bence sorma, gerçekten istekli görünürsün
ayrıca, daha kendisi gelip kendi sorusunu soramayan adamdan da uzak dur bence
Aslında, merakım neden böyle olduğu yönünde Yani bu kızın benim hakkımda ne söylediği tabi kendisi gelip konuşsa daha sağlıklı olurdu. Hol olmuyor böyle

Kimseye güven olmaz.kendisi gizliden hoşlaniyorsa demiştir.Ya da sana garezi varsa.sen gidip konuş cocukla.Arkadasimla aranizda bir konuşma geçmis sanirim.sana ne anlattigini ögrenebilir miyim de.
Kesinlikle öyle belki hiç öyle bir şey yoktu çocuk beni sormadı ama o beni denemek için böyle bir şey söyledi. İnsanları anlamak zor gerçekten

Back
X